Hodil by se určitě nejlépe kvůli rozložení písmen nahoře LADAklub CS a dole rok založeníMajo píše:a mne sa pacia vsetky aj ten novy
a mozno by sa hodil najlepsie aspon by sa vedelo, ze to nie je len auto dob davno minulych.

Moderátor: Moderátoři
Hodil by se určitě nejlépe kvůli rozložení písmen nahoře LADAklub CS a dole rok založeníMajo píše:a mne sa pacia vsetky aj ten novy
a mozno by sa hodil najlepsie aspon by sa vedelo, ze to nie je len auto dob davno minulych.
Navíc si myslím,že ten starý červený víc řekne lidem než ten nový.Pátrač píše:Hodil by se určitě nejlépe kvůli rozložení písmen nahoře LADAklub CS a dole rok založeníMajo píše:a mne sa pacia vsetky aj ten novy
ale moc se mi nelíbí a většina z nás má spíš auta starší. se starejma znakama..
Na tom neco je.Majo píše:novy by sa hodil najlepsie aspon by sa vedelo, ze to nie je len auto dob davno minulych.
Jojo, je to klasika. Jsem take pro ten stary... Ovsem uvidime, jak to bude vypadat s ostatnimi prvky...Ctirad Vyskočil píše:Jinak mě moc těší,že se zatím většině z vás taky líbí ten starý červený.
Toť i můj názor.Pátrač píše:Znak starý modrá barva. Nepočítal jsem že bychom ho nechávali červený.