Moderátor: Moderátoři
Velice pěkná myšlenka, ale už teď jsem v baráku za debila vzhledem k faktu, že mi před barákem stojí dvě auta.Majo píše:kua chuapi, tak nic nerieste a proste si kupte z kazdeho typu jeden a porovnavajte, kochajte sa, frajerte...
Majo píše:Len podotykam, ze model "21076i kombi" je uz registrovana ochranna znamka
Včera táta slavil padesátý narozky, sjelo se mrtě příbuzenstva a ptali se mě: "Nestojí vám těch žigulíků u baráku nějak moc?" Odpověděl jsem: "Jen čtyři, akorát. Bejvalo víc"Koko Loko píše:Jsem v baráku za debila vzhledem k faktu, že mi před barákem stojí dvě auta.
Jojo, to znám. Třeba lidi od nás z vesnice taky nechápou. Ale když mě někdo hledá a řekne, že jede za ním magorem do žigulíků, tak hned vědí, kam ho mají poslat.Pool píše:Já jsem v baráku za debila už jenom proto že jezdím v 2102.
tato debata uz stejne davno nie je o tom co je v nazve, budiky sa mlzia furt a budu sa mlzit aj dalej, tak vysvetlimSalWador píše:Majo píše:Len podotykam, ze model "21076i kombi" je uz registrovana ochranna znamkaNepobral jsem to... více info?
![]()
tak to ti možna prosakuje voda z motoru krz ty kabilky co vedou k budiku,to je musis rozholit,a podivat se jestli nejsou pod tou izolaci vlhky.Nulašestka píše:Zajímavé,mě se standardně mlží jen teploměr vody,což poněkud nechápu,hlavně proto že ostatní budíky jsou víceméně vždy suché...
2106 r. v. 1979 - mlzilyHonza K. píše:Dokazali by jste nekdo s urcitosti rict, jak mate stary budiky a jestli se mlzi. Jinak spatnou crkulaci vzduchu vozy VAZ kulate rady veru nemaji.
cože??!! že palubka z 05 je hezčí než 07??.. to snad ani nemyslíš vážně.. (ještě tet mám z toho husí kůži) 07 má tu nejkrásnější palubku.. ta 05 je jak v letadle.. nádherná palubka se dá udělat ještě z 06 když k tomu přidáš decentní polep..Koko Loko píše: 2107 je opravdu dobrá to nelze popřít, nicméněž budíky v 05ce mi připadají takové decentnější a hezčí, 07čková palubka mi připadá taková strohá a odfláknuta po stránce vzhledové, byť má o budík více.
bohuzial zase je to vec nazoru, aj mne sa viac paci 05kova, hlavne ked sa do nej zabuduju budiky 2103...potom je aj uzitnejsia.na 07 sa mi nepaci ta siroka kaplicka a iny tvar dvierok odkladacej skrinky a mriezky na repraky, no proste 05kova ma taky ucelenejsi vzhlad...Little Red Riding Hood píše: cože??!! že palubka z 05 je hezčí než 07??.. to snad ani nemyslíš vážně.. (ještě tet mám z toho husí kůži) 07 má tu nejkrásnější palubku.. ta 05 je jak v letadle.. nádherná palubka se dá udělat ještě z 06 když k tomu přidáš decentní polep..![]()
toto celkom nechapem, ale ja mam 3 2103 budiky nad radiom (panel 07-ten sa mi od 05 pozdava viacLittle Red Riding Hood píše: [ Added: čt duben 20, 2006 4:58 pm ]
k tomu mlžení budíku.. budíky 01, 05, 07 a komb. maj budíky uzavřený v krabičce, proto se věčinou nemlží.. 03,06.. je maj volně ložený a proto fungují jako výstavník mlhy(ale to zas netušim proš to na nich kondenzuje)..