Zamlžuje se budík
Moderátor: Moderátoři
- Marcel
- Kontaktovat uživatele:
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
kua chuapi, tak nic nerieste a proste si kupte z kazdeho typu jeden a porovnavajte, kochajte sa, frajerte
Alebo si postavte nieco co ani nevyrabaju, ak by sa Vam to tak pozdavalo. Len podotykam, ze model "21076i kombi" je uz registrovana ochranna znamka
Alebo si postavte nieco co ani nevyrabaju, ak by sa Vam to tak pozdavalo. Len podotykam, ze model "21076i kombi" je uz registrovana ochranna znamka
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Křečík Barbuška
Velice pěkná myšlenka, ale už teď jsem v baráku za debila vzhledem k faktu, že mi před barákem stojí dvě auta.Majo píše:kua chuapi, tak nic nerieste a proste si kupte z kazdeho typu jeden a porovnavajte, kochajte sa, frajerte ...
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
budiky
Nepobral jsem to... více info?Majo píše:Len podotykam, ze model "21076i kombi" je uz registrovana ochranna znamka
Včera táta slavil padesátý narozky, sjelo se mrtě příbuzenstva a ptali se mě: "Nestojí vám těch žigulíků u baráku nějak moc?" Odpověděl jsem: "Jen čtyři, akorát. Bejvalo víc"Koko Loko píše:Jsem v baráku za debila vzhledem k faktu, že mi před barákem stojí dvě auta.
Jojo, to znám. Třeba lidi od nás z vesnice taky nechápou. Ale když mě někdo hledá a řekne, že jede za ním magorem do žigulíků, tak hned vědí, kam ho mají poslat.Pool píše:Já jsem v baráku za debila už jenom proto že jezdím v 2102.
Jinak něco k tématu: 2103 a 2106 mlží, 2105 nemlží. Ostatní modely jsem nějak nezkoumal. Jakmile otestuji i novou 2107, dám vědět.
SalWador
-
Re: budiky
tato debata uz stejne davno nie je o tom co je v nazve, budiky sa mlzia furt a budu sa mlzit aj dalej, tak vysvetlimSalWador píše:Nepobral jsem to... více info?Majo píše:Len podotykam, ze model "21076i kombi" je uz registrovana ochranna znamka
Myslel so to ako vtip, naozaj to zaregistrovane nemam, ale momentalne to staviam(a tak skoro to nebude ) Predtym mojho kombika kazdy volal, ze 2107kombi, lebo je to model 21043, teda kombik s interierom a skoro vsetkym z 2107, k tomu som uz aj mal dorobenu 2107 masku a motor 2103 vymeneny za 2106. Teda vlastne uz to bolo 21076 kombi No a teraz pribudla elektonika(SPI origo Lada 1,7i), ktora pojde po dokonceni vsetkeho doladit na valcovu skusobnu, kde mu spachaju chiptuning, takze k oznaceniu pribudne i a rovno cervene i
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
tak to ti možna prosakuje voda z motoru krz ty kabilky co vedou k budiku,to je musis rozholit,a podivat se jestli nejsou pod tou izolaci vlhky.Nulašestka píše:Zajímavé,mě se standardně mlží jen teploměr vody,což poněkud nechápu,hlavně proto že ostatní budíky jsou víceméně vždy suché...
těžko řict,to bude tou vlhkostí,na kterou je žigul uchylnej,me se taky drive mlzily,zrovna tak jako zadní sklo.proste je vtom aute nejaka špatna cirkulace vzduchu
Prosakující kabel... Zda se dle prispevku ze od jisteho data byl proveden ve vyrobe technologicky zasah a budiky se zacaly mlzit. Je to zvlastni, jak uz jsem uvedl jedny to na sto procent delaly a druhy ne, tyka se to jen malych kulatych budiku 03,06.
Kdyz si vzpomenu, mam dojem, ze ty, co jsem montoval dodatecne a mlzily se jsou z vozu starsiho, nez byly puvodni, tj. pred r.v. 77. Tam nekde by mohl byt zlom, nebot tam bylo provedeno hodne vyr. uprav. Dokazali by jste nekdo s urcitosti rict, jak mate stary budiky a jestli se mlzi. Jinak spatnou crkulaci vzduchu vozy VAZ kulate rady veru nemaji.
Kdyz si vzpomenu, mam dojem, ze ty, co jsem montoval dodatecne a mlzily se jsou z vozu starsiho, nez byly puvodni, tj. pred r.v. 77. Tam nekde by mohl byt zlom, nebot tam bylo provedeno hodne vyr. uprav. Dokazali by jste nekdo s urcitosti rict, jak mate stary budiky a jestli se mlzi. Jinak spatnou crkulaci vzduchu vozy VAZ kulate rady veru nemaji.
2106 r. v. 1979 - mlzilyHonza K. píše:Dokazali by jste nekdo s urcitosti rict, jak mate stary budiky a jestli se mlzi. Jinak spatnou crkulaci vzduchu vozy VAZ kulate rady veru nemaji.
21061 r. v. 1986 - mlzi
Jinak s cirkulaci vzduchu neni problem. Po zapnuti ventilatoru veskery zamlzeni zmizi.
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
Ja jsem zadnej rozdil v porovnani s jinejma autama, se kterejma jsem jezdil (Skoda, Fiat, Mazda) nepozoroval. Mozna jsem se na to ale jen nesoustredil. Zamlzi se to jen kdyz stojis a mas zavreny okynka. Po zapnuti ventilatoru to zmizi. Za jizdy se to vetsinou nezalmzi. Ale zalezi na pocasi, poctu lidi v aute a tak. Co se tyce rychlosti zamlzovani, prijde mi to podobny. Jediny auto, kde se to mlzilo a neslo se toho zbavit, byla kamosova Skoda 110R. Ale ta byla v celkove dost bidnem stavu, takze se to nepocita.
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
-
- Kontaktovat uživatele:
cože??!! že palubka z 05 je hezčí než 07??.. to snad ani nemyslíš vážně.. (ještě tet mám z toho husí kůži) 07 má tu nejkrásnější palubku.. ta 05 je jak v letadle.. nádherná palubka se dá udělat ještě z 06 když k tomu přidáš decentní polep..Koko Loko píše: 2107 je opravdu dobrá to nelze popřít, nicméněž budíky v 05ce mi připadají takové decentnější a hezčí, 07čková palubka mi připadá taková strohá a odfláknuta po stránce vzhledové, byť má o budík více.
[ Added: čt duben 20, 2006 4:58 pm ]
k tomu mlžení budíku.. budíky 01, 05, 07 a komb. maj budíky uzavřený v krabičce, proto se věčinou nemlží.. 03,06.. je maj volně ložený a proto fungují jako výstavník mlhy(ale to zas netušim proš to na nich kondenzuje)..
-
- Kontaktovat uživatele:
bohuzial zase je to vec nazoru, aj mne sa viac paci 05kova, hlavne ked sa do nej zabuduju budiky 2103...potom je aj uzitnejsia.na 07 sa mi nepaci ta siroka kaplicka a iny tvar dvierok odkladacej skrinky a mriezky na repraky, no proste 05kova ma taky ucelenejsi vzhlad...Little Red Riding Hood píše: cože??!! že palubka z 05 je hezčí než 07??.. to snad ani nemyslíš vážně.. (ještě tet mám z toho husí kůži) 07 má tu nejkrásnější palubku.. ta 05 je jak v letadle.. nádherná palubka se dá udělat ještě z 06 když k tomu přidáš decentní polep..
toto celkom nechapem, ale ja mam 3 2103 budiky nad radiom (panel 07-ten sa mi od 05 pozdava viac ) a jeden budik mam v tom hlavnom paneli a mlzia sa vsetky rovnako...Little Red Riding Hood píše: [ Added: čt duben 20, 2006 4:58 pm ]
k tomu mlžení budíku.. budíky 01, 05, 07 a komb. maj budíky uzavřený v krabičce, proto se věčinou nemlží.. 03,06.. je maj volně ložený a proto fungují jako výstavník mlhy(ale to zas netušim proš to na nich kondenzuje)..
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever