JmJ píše:Hadam, ze nehodlas rypat do OS, ale do aplikace. Takze OS je celkem irelevatni vec v tomto pripade. Ostatne se muzes podivat, jestli pro ten hardware neexistuje nejaka linux distro. U rusu bych se tomu nedivil

. Nebo si zjisti specifikaci toho HW a zkus si nejake distro ohnout k obrazu svemu.
No, moje zkušenosti s Linux-based firmwary je podstatně větší (kompiloval jsem si mj. nějaké WRT) a přijde mi, že na syndrom "podivná chyba, ke které se nikdo nehlásí" jsou tak celkově odolnější (viz termokamera nejmenovaného výrobce, kde když smažeš soubor přes USB z počítače, tak se to celé po* protože udržuje sqlite databázi souborů ve filesystému a je nutné tuto databázi smazat/opravit). Navíc lze očekávat, že Linuxové embeded systémy budou komunikovat tak nějak standardněji už jen proto, že se nikomu nebude chtít vynalézat další kolo. A pokud by byl někdo opravdu osvícený, tak by mohlo fungovat třeba
cat /sys/class/power_supply/BAT0/voltage_now
případně
cat /sys/class/lambda/1/voltage_now
a tak

.
Jako snad i do winCE se dá nacpat něco jako mobaxterm a připojit se pak přes wifi do RPi někde v podpalubí, ale kdyby něco takového šlo out-of-box bylo by to lepší ...
hacker@stano112: aha, tak to je jiná, já myslel že je to nový FW, na to to vypadalo i na tom fóru, kde řeší dvě image.
No nic, vidím, že auto s tučňákem zase nebude