Je to teda malovaný pro 03/05, myslím, že jako nápověda to postačí
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
Moderátor: Moderátoři
Od poistkovky ani nic netreba brat, pretoze rele ventilatora je ovladane minusom. Takze len priviest kostru cez vypinac k relatku (mal by to byt cierny kablik s cervenym puzkom, ak si spravne pamatam)Majo píše:... a ked to vezneme od poistkovky(a nie rovno od baterky ako par uz hore spominanych prasecakov) nebude treba nie len dalsie rele ale ani dalsiu poistku...
kurnik, ja mel nekde neco, co puvodni majitel 2111 vydaval za "vnitrek termostatu". mam to zkusit pohledat? Je mozny, ze sem to uz vyhodil.FOMA píše:Jen dotaz, jde koupit samostatně vnitřek do termostatu bez obalu(viz.obrázek):
http://euroautodily.cz/fotos/033/TH37585.jpg
Dle odkazu usuzuji, že ano, pak tedy kolik je druhů? Tuším, že existují minimálně dva rozměry. Nebo se mám na to vykašlat a kopit rovnou celý termostat. Už jsem ho jednou měnil(cca 2-3 roky)celý a dávat 1000kč za nový se mi moc nechce. Tentokrát jsem si ho "odrovnal" sám, protože jsem nalil do chladič přípravek na utěsnění chladiče. Ten se ano podařilo utěsnit, ale termostat zůstal natrvalo pootevřený a při jízdě se nezahřeje voda víc než na 70st. což mně nedělá na psychiku zcela dobře.