Cory , závidím
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Moderátoři
To mi nějak nesedí, přeci ta hláška "Vážení zákazníci,stále nemáme možnost dovézt nově homologované vozy LADA (Euro 6) do ČR." která je léta na lada.cz znamenala, že s Euro 5 (byť homologované) se nesměla od nějakého data prodávat, ne ?Vašátor píše:A hlavně, emisní limity se vztahují k datu homologace. Nikoli prodeje vozu. Snad se tedy kombíku dočkáme
Ano, vždy se řeklo/napsalo, že od data xx:xx se budou moci prodávat nová auta jen s xxxxx.Georgius píše:To mi nějak nesedí, přeci ta hláška "Vážení zákazníci,stále nemáme možnost dovézt nově homologované vozy LADA (Euro 6) do ČR." která je léta na lada.cz znamenala, že s Euro 5 (byť homologované) se nesměla od nějakého data prodávat, ne ?Vašátor píše:A hlavně, emisní limity se vztahují k datu homologace. Nikoli prodeje vozu. Snad se tedy kombíku dočkáme
Použili ho, ozvala se tísňová linka, oznámili že zkouší system nového auta, operátor to položilLaďuša píše:Krokodýle, jak jste to sos zkoušeli? Je to vůbec legální?
Automatickú klímu máš už aj na Kalinách(Granty nemajú).Čo sa týka okien,tak neviem čo myslíš presne pod dojazdom,ale Kaliny majú vypínanie v hornej-dolnej stanici na relátko+vodičove aj v automatike,takže Vesta to má určite a možno aj tú automatiku na všetkých oknách.Cúvaciu kameru majú pochopiteľne len Luxky.Hansfree Ice aj Luxe,tempomat len Luxe.Neviem ako je to s navigáciou...Ja som v Crosse navigáciu spojazdnil(hodím to potom aj s fotkami do témy Kalina).Teraz riešim,vlastne už mám vyriešenú cúvaciu kameru(Kaliny Luxe majú vývod na kameru a keď spravíš "prošivku MMC",tak po zaradení spiatočky ti ju automaticky zapína),len chcem naraz spolu s ňou objednenať aj wifi modem(kvôli navigácii a dopravnému servisu),len sa musím poradiť ešte s jedným odborníkomJmJ píše:Wow, tak ono to auto fakt existuje
Automaticka klima a couvaci kamera, to jsou velka plus. Ma to jen kameru nebo i senzory? Jak jsou na tom dojezdy oken? Maji dojezd vsechny 4 nahoru i dolu? Tempomat? Handsfree?
jen si chci udelat obrazek o situaci
Mooooc pěkné!!!!Georgius píše:Dal jsem hledání půl hodinky obědové siesty, snad to tu novináři najdouLADA VESTA Signature - dostatečně velký popelníček i pro cestující na zadních sedadlech
Já mám na jedenáctce taky rád, že se rozhlídnu po parkovišti a prostě "takové" auto tam druhé nestojí (jo, jsem úchylák, mně se desina líbí tak jako se mi líbila sedmička) - tohle už neumí Priora a nevím jak Vesta - ale tam si pohrávám s kacířskou limetkovou myšlenkou (https://cdncz1.img.sputniknews.com/imag ... 023826.jpg) - bílých aut je plná ulice a tmavé by určo neprošlo. Kdyby byl kombík TEĎ a pokud možno za cenu sedanaFOMA píše:To Georgius: Proč Ladu a ne třeba Peugeot 301 nebo Citroen? Nevím jestli to dokážu správně popsat, ale pokusím se to stručně shrnout. Lada mně prostě tak nějak přirostla k srdci a jízda s ní mně naplňuje, baví a mám z ní radost. Což o ostatních autech nějak říct nemůžu, přestože jsou třeba Xkrát lepší, ale tam je to všechno takové samozdřejmé. Prostě u auta za 600tis.czk mně nepřekvapí, že má třeba vodotrysk.. Hustota servisní síťě pro mně není v současnosti až tak prioritní. Touha vlastnit Vestu je podstatně větší, mám pocit, že to auto je mi šité jakoby na míruJinak kombík je opravdu návykový v tom jsem se ještě, ale nerozhodl