A myslíš, že jsem všechny otázky zodpověděl dle pravdy?zelvotron píše:Tak hlavně žes dal psychotesty
Také vám vadí mlhovkáři?
Moderátor: Moderátoři
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Re: Také vám vadí mlhovkáři?
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 350/472
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 350/472
Něco jak píše Radek-MB - vadí mi všichni oklo a hlavně proti
Kdysi se v noci daly zapnout dálkové a JET (občas ztlumit), dnes na dálková jet ani nemohu, pořád je někdo proti, zezadu mi do skel svítí dodávka která má světla vysoko a jedno naprd seštelované, oproti xnenony a jiné blbosti.... do toho ty mlhovky.... Ach jóó... 
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Navrhuju pilotní průkaz, malou skládací helikoptéru a hotovo. Jééé, jak mně by se to líbilo !!!
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
Mě vadí, když mi auto přede mnou zašpiní čelní okno. 
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
A to je fakt, všimli jste si toho, že dnešní auta téměř vůbec nemají zástěrky?
To mi příde o hodně, hodně horší než ňáká blbá mlhovka, se kterou se vlastně ani nepotkáváme tak často.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Estonian-czech crazy night
Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Tři sestry <|||> Ladagang
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás 
Chatka 12 forever
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
Když se mlhovky vyrojí, tak je jich opravdu hodně
Ovšem od té doby, co se nepoužívají zástěrky, mám furt votlučený přední sklo od kamenů.
Jinak v poslední době lidí předjíždějí jak hovada. Prázdná silnice či dálnice, a on se mi řadí hned před čumák. Za deště a při těch sračkách, které na našich vozovkách bývají, to je docela nepříjemné.
Ovšem od té doby, co se nepoužívají zástěrky, mám furt votlučený přední sklo od kamenů.
Jinak v poslední době lidí předjíždějí jak hovada. Prázdná silnice či dálnice, a on se mi řadí hned před čumák. Za deště a při těch sračkách, které na našich vozovkách bývají, to je docela nepříjemné.
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
Musíš jezdit rychleji, aby tě nikdo nepředjížděl, resp. když jseš v roli předjíždějícího, tak tyto věci nemusíš vůbec řešit.

Tohle období mám možná už za sebou... nepřijde-li něco jako druhá míza
Nicméně mám pocit, že se to horší. A že to musí být něco špatného v autoškolách nebo mezigeneračním přenosu.
Nakonec, můj mladej si teď dělá papíry. Chudák musí jezdit s tříhrnkem Fábie v sedanu(!), považte, a učí ho tam rozjíždět se do kopce bez ruční brzdy.....
Nicméně mám pocit, že se to horší. A že to musí být něco špatného v autoškolách nebo mezigeneračním přenosu.
Nakonec, můj mladej si teď dělá papíry. Chudák musí jezdit s tříhrnkem Fábie v sedanu(!), považte, a učí ho tam rozjíždět se do kopce bez ruční brzdy.....
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Sice jsme lehce odbočili, ale co je špatného na tom, učit rozjíždění bez ručky? Pamatuju se, že já jsem u zkoušek na osobák musel předvést oboje. Rozjížděl jsem se normálně bez ručky, ale musel jsem v jednom kopci předvést, že dokážu i s ručkou.
VAZ 2106 - Marina r.1979
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
si pamatuju, ze panely pro uceni se s rucni brzdou se daly v autoskole na simsonu dobre litat vzduchem
Kdyz se školit tak sakumprdum
\/ \/ \/
Rucka na tlacitko? To bych v aute nerad, kolikrat se jeji pritahnuti za jizdy na kluzkem hodi..
Treba jsem jel pomalu z kopce zatacku na mokre kaminkove smesi "asfaltu" a jak na ledu furt rovne, svodidla se blizily tak jsem ji potahl a jel na ne bokem. Na krajnici se to mirne v zaberu chytlo a usetril jsem rovnani predku nekde kurtou o sloup.
Akorat u Nivy si zvykam na seslapnuti spojky a zatah, jinac ma tendence jezdit jen rovne na kluzkem.
Kdyz se školit tak sakumprdum
\/ \/ \/
Rucka na tlacitko? To bych v aute nerad, kolikrat se jeji pritahnuti za jizdy na kluzkem hodi..
Treba jsem jel pomalu z kopce zatacku na mokre kaminkove smesi "asfaltu" a jak na ledu furt rovne, svodidla se blizily tak jsem ji potahl a jel na ne bokem. Na krajnici se to mirne v zaberu chytlo a usetril jsem rovnani predku nekde kurtou o sloup.
Akorat u Nivy si zvykam na seslapnuti spojky a zatah, jinac ma tendence jezdit jen rovne na kluzkem.
Naposledy upravil(a) Mara dne stř pro 14, 2016 16:36, celkem upraveno 2 x.
(maluch,uno1.5i-koloběh plechu v přírodě)
-lanča delta2 1.6i zdvihlá
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Piaggo /bravo/sup.bravo/ciao//
-lanča delta2 1.6i zdvihlá
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Piaggo /bravo/sup.bravo/ciao//
Podle mě s ručkou je základ. Já se vlastně ani jinak nerozjíždím. I když umím také oboje, samože.
Problém je ovšem i v tom, že polovička autoškol už používá auta s ručkou na tlačítko. A to je jako kdyby se učili jezdit s automatem.....
Problém je ovšem i v tom, že polovička autoškol už používá auta s ručkou na tlačítko. A to je jako kdyby se učili jezdit s automatem.....
Mno nevím. Rozjezdy s ručkou jsou takové, řekněme, ehm, poněkud amatérské. Zcela normální je, umět rychle přešlapovat. A kdo to neumí, nemá sedat za volant. Já ručku u rozjezdů nepoužívám vůbec. Normálně ji nepoužívám ani při parkování ve svahu do řady aut. Na to, abych se posichroval ručkou, už musí být jó krutý kopec (nad 18%) v kombinaci s mezerou jen o 15 cm větší, než délka mého auta. Jinak zásadně bez ručky.
Kdysi, ještě v AŠ, jsem se kvůli rozjezdům v kopci s ručkou i chytnul s jedním takyinstruktorem, co tenhle těžce neobratný a pomalý postup z nějakého nepochopitelného důvodu těžce vyznával. Naštěstí všichni ostatní Páni Instruktoři v dané AŠ byli normální.
Kdysi, ještě v AŠ, jsem se kvůli rozjezdům v kopci s ručkou i chytnul s jedním takyinstruktorem, co tenhle těžce neobratný a pomalý postup z nějakého nepochopitelného důvodu těžce vyznával. Naštěstí všichni ostatní Páni Instruktoři v dané AŠ byli normální.
S ručkou je to vždy plynulejší a ohleduplnější pro motor a spojku. A navíc nemusím tomu za sebou pražit do ksichtu třemi brzdovými světly, zbytečně.
Tohle je zcela závislé na umění a provedení. I s technikou přešlápnutí se lze rozjet zcela pozvolna a plynule bez sebemenšího sklouznutí auta vzad/vpřed a současně s jen neznatelným sklouznutím spojky.Jimmi píše:S ručkou je to vždy plynulejší a ohleduplnější
Navíc když před sebou vidím auto, co stojí na ručce, vždycky su ve střehu a nechávám si od něj odstup aspoň 2 metry, protože ze zkušeností vím, co tam většinou sedí za umělce. Mnohokrát se mě to už vyplatilo.
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Takže to máme:
mlhovky
zástěrky
teď ručka
Co bode dál? Ještěže jsme v Poklábosme.
K zástěrkám bych řekl tohle: kdysi byly povinné za posledními koly. Pak to někdo (chytře) proloboval jako povinnost, pokud je poslední náprava hnací. Takže pokud je osobák hnanej na předek, potom zástěrky vpředu být nemusí a zadní náprava není hnací, takže taky nemusí. To jsme hnedle ušetřili. Pravda, jde jen o 2 zástěrky v hodnotě (příkladně) 100 Kč. Ale když je roční produkce automobilky třeba milyjón kusů - tak už jsou to zajímavý prachy. A že jsou auta obouchaný? To výrobcům nevadí - naopak jim to nažene do servisu hromadu aut s rozbitými čelními okny, takže zase prachy.
Aspoň, že u nákladních zůstalÿ zástěrky za poslední nápravou povinný.
K tý ručce. Si tak vzpomínám, že jsem se běžně v AŠ rozjižděl bez ručky a byl jsem za to instruktorem jebán ve stylu: až budeš mít svý auto, rozjížděj se do kopce jak chceš. Ve zdejší AŠ žáky učíme rozjíždět se do kopce s ručkou a komisař to vyžaduje.
No a na mlžovky jsem už myslím reagoval.
Takže tak. L.
mlhovky
zástěrky
teď ručka
Co bode dál? Ještěže jsme v Poklábosme.
K zástěrkám bych řekl tohle: kdysi byly povinné za posledními koly. Pak to někdo (chytře) proloboval jako povinnost, pokud je poslední náprava hnací. Takže pokud je osobák hnanej na předek, potom zástěrky vpředu být nemusí a zadní náprava není hnací, takže taky nemusí. To jsme hnedle ušetřili. Pravda, jde jen o 2 zástěrky v hodnotě (příkladně) 100 Kč. Ale když je roční produkce automobilky třeba milyjón kusů - tak už jsou to zajímavý prachy. A že jsou auta obouchaný? To výrobcům nevadí - naopak jim to nažene do servisu hromadu aut s rozbitými čelními okny, takže zase prachy.
Aspoň, že u nákladních zůstalÿ zástěrky za poslední nápravou povinný.
K tý ručce. Si tak vzpomínám, že jsem se běžně v AŠ rozjižděl bez ručky a byl jsem za to instruktorem jebán ve stylu: až budeš mít svý auto, rozjížděj se do kopce jak chceš. Ve zdejší AŠ žáky učíme rozjíždět se do kopce s ručkou a komisař to vyžaduje.
No a na mlžovky jsem už myslím reagoval.
Takže tak. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´