Cory píše:No a ja som si kupil Prioru aj napriek recenziam
Já taky
Táta měl od souseda zmapovaného Fiata 125p a jelo se pro něj. V Mototechně že je nemají ale dovezli Žigulíky. V té době o nich žádná zmínka. táta si ho dlouho prolézal a odjeli jsme v něm Určitě nelitoval !
Laďuša píše:Bez informací, zkušeností a recenzí se začla Lada u nás prodávat někdy kolem roku 1971. Nebejt těch lidí, nikdy ty recenze a zkušenosti nevzniknou. Je to třeba a zrovna fanda značky by to měl chápat.
Tak ale srovnávat situaci v 71 a dnes je úplně mimo, tehdy poptávka výrazně překračovala nabídku a začalo by se prodávat cokoliv, dnes je situace takřka opačná...
ja len k tej servisnej sieti..... take bmw u nas tiez nema servisnu siet, aj s ND je problem... a ludia to kupuju
ale vazne, napriklad aj s Fiatom je to v tomto smere katastrofa.... na vacsine klubov sa riesi stejny problem, servisaci v drvivej vacsine su mantavi a viac skazia nez opravia bez ohladu na znacku...
Mat volne prachy, tak idem do novej Chevrolet Nivy a to uz fakt postrada akekolvek zazemie nielen v nasich dvoch krajinach...
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Možno sa práve teraz viac sústredia na výrobu a predaj a bude to normálnejšie keď to necicajú preteky, alebo
Mali by sme vidieť po novom roku, či to zas nepreložia na leto, teraz keď Dacia zabila svoje lacné modely motorčekmi do vysávačov by mala veľkú šancu a možnosti.
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Jako je to hezký, exteriér i interiér, sice už by pomalu měli mít model 2017, ale nemůže člověk chtít všechno, akorát ty páčky pod volantem z renolta/dacie, to je fakt krok zpět, měli to udělat jako na prioře/kalině a navíc by to asi i bylo levnější řešení. No ale stejně se to tu neprodává a prodávat nebude, tak je to fuk.