zadní náprava-ZÁHADNÝ ZVUK
Moderátor: Moderátoři
zadní náprava-ZÁHADNÝ ZVUK
Ahoj
potřebuji radu ohledně moji 01čky.Když jsem ji po koupi dovezl něco jakoby od zadních brzd při jízdě s kvaltem i bezkvaltu drhlo zvuk asi T.T.T.T.T.T.T. něco jako když třeba drhne pakna v jednom místě o buben,ale rozjezdilo se to a v pohodě.Do té doby než jsem sundal buben a nasadil zpět,tak to zase dělá.Když šlápnu na brzdu nebo přitáhnu ručku zvuk se ještě zesílí.
Díval jsem se dovnitř do bubunu,na pakny a okolo,ale nenašel jsem nic co by ukazovalo,že to někde drhne.Nikde žádná drážka atp.Napadlo mě ložisko,ale to by s brzdou/ručkou nezesilovalo ten zvuk.
Neví někdo co by to mohlo být prosím prosím???? Mockrát děkuji za radu.
potřebuji radu ohledně moji 01čky.Když jsem ji po koupi dovezl něco jakoby od zadních brzd při jízdě s kvaltem i bezkvaltu drhlo zvuk asi T.T.T.T.T.T.T. něco jako když třeba drhne pakna v jednom místě o buben,ale rozjezdilo se to a v pohodě.Do té doby než jsem sundal buben a nasadil zpět,tak to zase dělá.Když šlápnu na brzdu nebo přitáhnu ručku zvuk se ještě zesílí.
Díval jsem se dovnitř do bubunu,na pakny a okolo,ale nenašel jsem nic co by ukazovalo,že to někde drhne.Nikde žádná drážka atp.Napadlo mě ložisko,ale to by s brzdou/ručkou nezesilovalo ten zvuk.
Neví někdo co by to mohlo být prosím prosím???? Mockrát děkuji za radu.
Re: zadní náprava-ZÁHADNÝ ZVUK
neskrtaji ti srouby kola o pakny? ano, prohlizel jsi to...
VAZ 2104 1.3 1989
Přesně tak po jednom je vyndavej a který bude "olízaný" jej pilníkem zkrať. Každopádně už je načnutý (Přetažený) diskJmJ píše:neskrtaji ti srouby kola o pakny? ano, prohlizel jsi to...
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Tak to mě vůbec nenapadlo podívat se na kolové šrouby Dneska to zkusím a dám vědět jak jsem byl úspěšný.
Děkuju
Děkuju
Tááákže hotovo.Nikde už nic netuká vše je jak má být.Jak sem říkal dělalo to jen levé kolo,pravé ani trošku podíval jsem se na šrouby a dobré,na levém byly všechny 4 ohrkané.Takže jsem je trošku (2mm) zkrátil a paráda.
DĚKUJU MOCKRÁT ZA RADU
DĚKUJU MOCKRÁT ZA RADU
Parada bude az ked vymenis disk
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Cory píše:Parada bude az ked vymenis disk
To bude,protože mám nachystané BBS Mahle R13,ale čekám na delší šrouby s plovoucí hlavou.Navíc tento ráfek je komplet na vyhození,protože když jsem přifukoval pneumatiku tak ráfek malinko ucházel uprostřed ve spoji.
Ahoj, pri jizde neco silene mlati a skube to autem v levem zadnim kole. Co to muze byt? Predem dik.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš přetažený kolo? Resp. vymačkanej disk, kdy šrouby pak zasahujou moc do bubnu a drhnou?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
I takhle může dopadnout ložisko poloosy.....
Doufej že to budou ty šrouby jak píše Laďuša.
Doufej že to budou ty šrouby jak píše Laďuša.
Vaz 2101 r.v.71 1995-2000-ukradeno...Vaz 2103 r.v.1978 2013-? srdcovka...
Citroen Berlingo 1.6BHDI rodinný kočár-ek
Citroen Berlingo 1.6BHDI rodinný kočár-ek
Díky za rady jdu na to mrknout.
Zapomněl sem dodat že se jedna o NIVU je to tedy ložisko,ale nevím na jakou stranu mám povolovat tuto misku. Ivani sou nevyspitatelní.
Jednak si v blbe sekci fora, niva ma svuj koutek a druhak bych rekl, ze poloosa se vytahuje ven cela a ze ta miska se tedy nikam nepovoluje.MarcelH píše:Zapomněl sem dodat že se jedna o NIVU je to tedy ložisko,ale nevím na jakou stranu mám povolovat tuto misku. Ivani sou nevyspitatelní.
VAZ 2104 1.3 1989
4 matky na 17ku kluc z opacnej strany a polos vytiahnut celu. Niekedy treba tahacie kladivo, niekedy vyhupne sama. Ziadna miska tam nie je
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Diky Majo ložysko vymnene . Bylo dobre,stejne sem ho vymnenil, ale děla to a mlatí to furt. Na koutku Niva nikdo nereaguje.Mam ji Od 99 Roku 1 majitel prvni problem krom brzd a bežnych věcí. Asi pujde ze skaly.