Dmatejova Laďka - krize
Moderátor: Moderátoři
Re: Dmatejova Laďka - krize
obdivujem ťa že do toho stále tlačíš peniaze a že to ešte stále jazdí 

Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Moje 07 taky jezdila do Bechyně, na špalcích není naopak jezdí skoro každý den a 13.9. sem se s ní vrátil z dovolené v Itálii (Gargáno). Na srazu byla loni v M.H.dmatej píše:... tak s nimi koukejte přijet na sraz! Jestli je máte někde na špalcích, tak se to nepočítá, musíte provést zmrtvýchvstání
Tak v čem je problém?

2101 r.v.09.1971
21073 r.v.06.1996
21044 r.v. 1998
21073 r.v.06.1996
21044 r.v. 1998
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Davide, 3.10. je Pilsnerfest!
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Estonian-czech crazy night
Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Tři sestry <|||> Ladagang
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás 
Chatka 12 forever

Osa Klatovy-Plzeň-Brno

Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?

- Křečík Barbuška
Tak a ted se lamou charaktery
.

Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Séééér na Pilsnerfest. Hele, mně je to jedno, já tu jsem stejně skoro furt. Takže se dohodněte, celej říjen mám zatím volnej 
Hele, zvednu level. Kdo byl v Bechyni 2006? Laďka jo

Hele, zvednu level. Kdo byl v Bechyni 2006? Laďka jo

Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Ladátor taky a kus jeho plechu jezdí v Oranžádě 

Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Transplantace se nepočítaj! 

-
Já se svým vozem taktéž.dmatej píše:Hele, zvednu level. Kdo byl v Bechyni 2006? Laďka jo

Akeze nepocitajudmatej píše:Transplantace se nepočítaj!

Moje bolo aj v Bechyni 2004, to ze to bolo pred dvomi celolakmi a jednym este uplne neukoncenym "celkovym ozdravenim" sa nepocita

Kazdopadne zachranit to treba, trochu starostlivosti a Kalinu to prezije

21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
No vida, děláte mi radost, pánové, hlavně Majo, páč já ty fotky viděl

- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Výzva na kanále, sháním:
- spodní držák alternátoru, neb něco tak vyhňahňanýho, jako mám já, prý Ladaservis plzeňský košutský ještě neviděl
- kličky na okna - zlomil jsem tu u spolujezdce. Když už jsem u toho, pokud by někdo měl kompletní obložení dveří, beru ho, neb moje je zkroucené od vody až hanba. Na barvě asi lpět nebudu
- to plastové kolečko, po kterém jezdí pružina kapoty. Je vyběhané a kapota mi padá.
Jinak v servisu jsem nechal něco přes 6 tisíc, mám vyměněné simerinky na ventilech a nějaký kokot přede mnou zlomil i jedno vodítko, proto to tak žralo olej ..., a taky jsem nechal vyměnit zadní simerink na klice, neb za mnou už auta musela stírat olej ze skel
. Něco seřízení, na novém karbecu vyměnili i výpustek z akcelerační pumpičky, neb prý cákal na stěny a ne do sání, prachovka spodního válce spojkového, svíčky, atd ...
Zkrátka Laďka zase pokročila o stupeň dál.
Jo a popraskal mnou stříkaný tmel na kapotě, už zase, sakra ... nechápu. Cokoliv popraská ... a tak pevně to působilo ... krom toho, že jsem posral barvu a projekt nová barva odložil na nějaký čas
Dneska jsem zaplatil, zítra odjedu
- spodní držák alternátoru, neb něco tak vyhňahňanýho, jako mám já, prý Ladaservis plzeňský košutský ještě neviděl

- kličky na okna - zlomil jsem tu u spolujezdce. Když už jsem u toho, pokud by někdo měl kompletní obložení dveří, beru ho, neb moje je zkroucené od vody až hanba. Na barvě asi lpět nebudu

- to plastové kolečko, po kterém jezdí pružina kapoty. Je vyběhané a kapota mi padá.
Jinak v servisu jsem nechal něco přes 6 tisíc, mám vyměněné simerinky na ventilech a nějaký kokot přede mnou zlomil i jedno vodítko, proto to tak žralo olej ..., a taky jsem nechal vyměnit zadní simerink na klice, neb za mnou už auta musela stírat olej ze skel

Zkrátka Laďka zase pokročila o stupeň dál.
Jo a popraskal mnou stříkaný tmel na kapotě, už zase, sakra ... nechápu. Cokoliv popraská ... a tak pevně to působilo ... krom toho, že jsem posral barvu a projekt nová barva odložil na nějaký čas

Dneska jsem zaplatil, zítra odjedu

- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Až budeš příště dávat tmal - tak tam dej perlinku. To už zcela jistě nepopraskádmatej píše:...
Jo a popraskal mnou stříkaný tmel na kapotě, už zase, sakra ... nechápu. Cokoliv popraská ... a tak pevně to působilo ...

21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
striekaci tmel sa musi davat v tenkej vrstve a nesmie ostat vystaveny posobeniu UV, teda Slnka
Cize streknut, pockat, prebrusit, prelakovat a nie streknut a jazdit 

21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, ale dělal jsem to v zimě v baráku a všechno jsem dodržel ... možná až na tu tenkou vrstvu, to by mohlo být ono, no ...
Jinak jezdí to, to je všechno, co zatím povím
Tankoval jsem, tak uvidíme, v sobotu asi pojedu 300km, tak uvidíme, co to bude dělat ... jdu přezout na Vašátoroliťáky
Jinak jezdí to, to je všechno, co zatím povím

Tankoval jsem, tak uvidíme, v sobotu asi pojedu 300km, tak uvidíme, co to bude dělat ... jdu přezout na Vašátoroliťáky