Jeden nastal, když jsem do auta nouzově přidělal tlakové houkačky na kompresor (fanfáry) a houkal s tím stabilně asi 2x 8 minut (na svatbě). Při následné jízdě mi pojistka vypadla. Vyčistil ohnul a dalších 16 let o nich nevím
Vým.pojist.skříně za modernější (Niva)
Moderátor: Moderátoři
Re: Vým.pojist.skříně za modernější (Niva)
Mám pocut, že to samé má moje 2101
Pojistky mám všechny keramiku a v běžném provozu nemám problémy.
Jeden nastal, když jsem do auta nouzově přidělal tlakové houkačky na kompresor (fanfáry) a houkal s tím stabilně asi 2x 8 minut (na svatbě). Při následné jízdě mi pojistka vypadla. Vyčistil ohnul a dalších 16 let o nich nevím
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Re: Vým.pojist.skříně za modernější (Niva)
ja s tym tiez nemam problem a na volnych poziciach mam dorobene dokonca 25A na prislusenstvo(a takmer tolko nimi aj tecie) 
Ale ak to raz ohori a zoxiduje v mieste spojenia s poistkov, tak to moze ist do smeti lebo brusenie, kontoxovanie a ine ukony su potom vzdy iba na chvilu....
Ale ak to raz ohori a zoxiduje v mieste spojenia s poistkov, tak to moze ist do smeti lebo brusenie, kontoxovanie a ine ukony su potom vzdy iba na chvilu....
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI