Ale je to hnusnýCory píše:Tie velke dvierka maju svoj vyznam - ma sa do nich zmestit LPG tankovaci ventil.zelvotron píše:moc se mě nelíbí ty šíleně velký dvířka nádrže
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Moderátor: Moderátoři
Ale je to hnusnýCory píše:Tie velke dvierka maju svoj vyznam - ma sa do nich zmestit LPG tankovaci ventil.zelvotron píše:moc se mě nelíbí ty šíleně velký dvířka nádrže
Sakra, keby som to vedel, tak sa preveziem kludne aj krizom cez dve republiky.Vašátor píše:Oni ji představovali i v ČR?Mazec
ASi by to chtelo zrusit zbytecna temata o grante a prihodit jedno tema o veste.DJW píše:U nás detto: http://auto.pravda.sk/novinky/clanok/37 ... ry-euro-6/ Dokonca to bolo OPAŤ pol dňa na titulke
Článok o Veste každé 3 dni, toľko som v bežných periodikách o AutoVaze nečítal ani za 10 rokov dohromady.
Fakt si začínam myslieť, že Belovusov nemá čo s peniazmi a tak podplatila novinárov viacerých periodík..
Inak.. Návrh pre Adminov:
Nestálo by za to, pouvažovať nad vlastným oddelením pre Vestu a presunúť vlákno do diskusie o modelovej rade? Vesta je už oficiálne v predaji..
Želviku...neznechucuj mi moje nove auto este skor ako ho mam!!zelvotron píše:Až si to tu někdo koupí a začne se mu to srát a rezavět tak prosím