![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
S tou závadou jste zkoušeli něco dělat nebo ne? Kdyžtak ti můžu aspoň vyčíst aspoň paměť závad, třeba to bude fakt jen nějaká blbina a zase je škoda kvůli tomu poslat do kopru jinak třeba perspektivní auto.
Moderátor: Moderátoři
No tak potom bych to vůbec neřešil a opravil, přecijen zvlášť když to máš od nova a víš co s tim kdy bylo, nemá smysl se toho za pár kaček zbavovat.martina píše:Tak jo, oblezla jsem to v garáži a rezavé to je - na zadním stěračiJinak to vypadá, že je to OK, plastové prahy ani koberce jsem teda zatím netrhala... Domluvili jsme se, že to zkusíme dát opravit a necháme to pak v garáži jako náhradní vozidlo.Netlačí mě ani potřeba mít v kapse těch pár kaček, ani hrozba technické (myslím, že to v klidu projde technickou i takhle, pokud bude třeba, ale technickou to má ještě cca na rok) a pokud bych pak akutně potřebovala nějakej samohyb, třeba ho ještě ráda vytáhnu z garáže. V tom stavu v jakým je, je fakt hřích ho hodit na šrotiště (resp. to bychom fakt asi nepřekousli).
Navíc, třeba to za pár let střelím jako výstavního veterána![]()
Za nabídku diagnostiky dík, ale mám možnost to nechat napíchnout i opravit za částky, které mě nijak nerozrušují.
m.