2102

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
JmJ

Příspěvek od JmJ »

LukasJachim píše:No uprimne receno zase neni nutne do vseho tahat urady. My jsme v 02 meli motor 1500 a nikdo to ani nepoznal :-)
hovorilo se tu o tom asi n+1 krat:

neschvalena uprava + nehoda = ty vynik + vsechno platis sam
VAZ 2104 1.3 1989
LukasJachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LukasJachim »

To si samozrejme uvedomuju, ale s tim autem jsem zadnou nehodu nikdy nespachal, a vzhledem k tomu ze ty motory jsou od pohledu identicky tak jsem ani nepredpokladal ze by do toho nekdo v pripade nehody rejpal. Na strane druhe prinos z tech nekolika kW navic mi zaslepil oci a odmital jsem si riziko byt jen trosicku pripustit.

Ale to uz je stejne vsechno passe, protoze chudinka 2102 se pred tremi lety sama od sebe rozpadla na nekolik zrezatelych kousku.
Ondra 07
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondra 07 »

To LukasJachym: Tak proc to resis kdyz uz ji nemas... Vono ohledne nehody... ty ji zpusobovat nemusis,ale vem ze do tebe nasere skodovka,chlapka to zabije nebo tezce zrani a co ty.Jsi v prde..i kdyz se na to prijde.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
Tomáš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomáš »

Ondra 07 píše:To LukasJachym: Tak proc to resis kdyz uz ji nemas... Vono ohledne nehody... ty ji zpusobovat nemusis,ale vem ze do tebe nasere skodovka,chlapka to zabije nebo tezce zrani a co ty.Jsi v prde..i kdyz se na to prijde.
tak tak tak...10000% souhlas...pak už se ti detajlněji kouknou na auto
Deli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deli »

Tomáš píše:
Ondra 07 píše:To LukasJachym: Tak proc to resis kdyz uz ji nemas... Vono ohledne nehody... ty ji zpusobovat nemusis,ale vem ze do tebe nasere skodovka,chlapka to zabije nebo tezce zrani a co ty.Jsi v prde..i kdyz se na to prijde.
tak tak tak...10000% souhlas...pak už se ti detajlněji kouknou na auto
Ono ani neni treba, aby nehoda skoncila tragicky....
Staci, kdyz Te sejme ridic nejakeho drazsiho vozu a nema ho pojisten. Pak za kazdou cenu bude chtit prosadit, ze to nebyla jeho vina, aby si nemusel platit opravu z vlastniho ...
Deli
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little Red Riding Hood »

Little Red Riding Hood píše:není problém tam dát posilovač.. stačí jen odříznout kousek plechu z přepážky.. (akorát nesmíš mít tak křiví oko jak já.. :oops: ).. no a motor tam taky vrazíš jakej chceš, ale nebude to legální.. :cry: :cry: :cry:
vlastně kecám.. ještě potřebuješ pedály k posilovači.. a potom teoreticky parohy pod karbec.. :oops:
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

potom kdyžtak (byla tu řeč o kastli), kdyby někdo chtěl byla by na prodej docela fajnová kastlen na 04..
Rafan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rafan »

Pšenda píše:
Rafan píše:Pockej to by melo byt ne? Staci dojit na dopravak a nechat si to prepsat ne ?
Ne ne. Do kombíka 2102 lze legálně dát motor 1200 a 1300 - s řetězem. Jiný ti dovozce nedovolí.
To sou potvory... Proc je ve vyctu modelu i tenhle ? Ten se k nam nevozil? ALe to by nemelo vadit, ne? Hlavne ze se vyrabel...

VAZ - 21023 se od základního typu VAZ 2102 liší pouze silnějším motorem 1,5l (typu VAZ - 2103)
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ctirad Vyskočil »

Já mám pocit,že 2101 1500 se k nám taky vozily.Aspoň jsem se s pár kusy setkal. :wink:
Ctirad
Pšenda

Příspěvek od Pšenda »

Ctirad Vyskočil píše:Já mám pocit,že 2101 1500 se k nám taky vozily.Aspoň jsem se s pár kusy setkal. :wink:
Nebo 2103 s motorem 1700 :twisted:
Ford Sierra 2.9i V6 Manuál Ghia - 150 koní a jede to šíleně, jak jinak než na LPG
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Ctirad Vyskočil píše:Já mám pocit,že 2101 1500 se k nám taky vozily.Aspoň jsem se s pár kusy setkal. :wink:
jaká je pravděpodobnost že by mi zežrali že mam 2101 s 1500??.. :roll: :lol:
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Pšenda píše:
Nebo 2103 s motorem 1700 :twisted:
Myslím to vážně.Original 2102 s 1500 motorem i interiérem.Několik jsem jich viděl už za totáče. :wink:
Ctirad
Myso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myso »

Ctirad Vyskočil píše:Myslím to vážně.Original 2102 s 1500 motorem i interiérem.Několik jsem jich viděl už za totáče. :wink:
http://www.ladaklub.com/www/manualy/pro ... 9a_jpg.htm
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Kontaktovat uživatele:

15ka

Příspěvek od stav »

tak vážení,přesně toto jezdilo u nás v Klatovech, měl to soused co dělával PANA automechanika v Zpč autodružstvu na VAZy, jako funglovku.
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Myso píše:
Ctirad Vyskočil píše:Myslím to vážně.Original 2102 s 1500 motorem i interiérem.Několik jsem jich viděl už za totáče. :wink:
http://www.ladaklub.com/www/manualy/pro ... 9a_jpg.htm
Tohle je sice z Anglie ale má to interiér 01.Já je viděl s interiérem 03.Prostě komplet jako 03 jenom to mělo kastli 02. :wink:Oprava.Je tam přístrojovka 01. :wink:
Ctirad
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“