hovorilo se tu o tom asi n+1 krat:LukasJachim píše:No uprimne receno zase neni nutne do vseho tahat urady. My jsme v 02 meli motor 1500 a nikdo to ani nepoznal
neschvalena uprava + nehoda = ty vynik + vsechno platis sam
Moderátor: Moderátoři
tak tak tak...10000% souhlas...pak už se ti detajlněji kouknou na autoOndra 07 píše:To LukasJachym: Tak proc to resis kdyz uz ji nemas... Vono ohledne nehody... ty ji zpusobovat nemusis,ale vem ze do tebe nasere skodovka,chlapka to zabije nebo tezce zrani a co ty.Jsi v prde..i kdyz se na to prijde.
Ono ani neni treba, aby nehoda skoncila tragicky....Tomáš píše:tak tak tak...10000% souhlas...pak už se ti detajlněji kouknou na autoOndra 07 píše:To LukasJachym: Tak proc to resis kdyz uz ji nemas... Vono ohledne nehody... ty ji zpusobovat nemusis,ale vem ze do tebe nasere skodovka,chlapka to zabije nebo tezce zrani a co ty.Jsi v prde..i kdyz se na to prijde.
vlastně kecám.. ještě potřebuješ pedály k posilovači.. a potom teoreticky parohy pod karbec..Little Red Riding Hood píše:není problém tam dát posilovač.. stačí jen odříznout kousek plechu z přepážky.. (akorát nesmíš mít tak křiví oko jak já.. ).. no a motor tam taky vrazíš jakej chceš, ale nebude to legální..
To sou potvory... Proc je ve vyctu modelu i tenhle ? Ten se k nam nevozil? ALe to by nemelo vadit, ne? Hlavne ze se vyrabel...Pšenda píše:Ne ne. Do kombíka 2102 lze legálně dát motor 1200 a 1300 - s řetězem. Jiný ti dovozce nedovolí.Rafan píše:Pockej to by melo byt ne? Staci dojit na dopravak a nechat si to prepsat ne ?
http://www.ladaklub.com/www/manualy/pro ... 9a_jpg.htmCtirad Vyskočil píše:Myslím to vážně.Original 2102 s 1500 motorem i interiérem.Několik jsem jich viděl už za totáče.
Tohle je sice z Anglie ale má to interiér 01.Já je viděl s interiérem 03.Prostě komplet jako 03 jenom to mělo kastli 02. Oprava.Je tam přístrojovka 01.Myso píše:http://www.ladaklub.com/www/manualy/pro ... 9a_jpg.htmCtirad Vyskočil píše:Myslím to vážně.Original 2102 s 1500 motorem i interiérem.Několik jsem jich viděl už za totáče.