LADA ůpravy na drift car
Moderátor: Moderátoři
Re: LADA ůpravy na drift car
Trubkový ramena znám. Když bych je chtěl, tak si je vyrobím sám, v tom není problém. Ale já nepotřebuju předek rozšiřovat, mám široký kola s nízkým ET, takže i bez podložek musím vytahovat lemy blatníků. Mě stačí jen udělat odklony.
Tady jsou ramena jednoho Maďara, taky bych to udělal na unibaly, dá se pak dost přesně doladit geometrie a výdrž ložiska bude taky větší. Navíc se dá kdykoliv snadno vyměnit a stojí pár stovek.
Tady jsou ramena jednoho Maďara, taky bych to udělal na unibaly, dá se pak dost přesně doladit geometrie a výdrž ložiska bude taky větší. Navíc se dá kdykoliv snadno vyměnit a stojí pár stovek.
- Jardasonyx
Vypada to dobre.Jen si myslim ze tam ale nebude takovy velky rejd nebo se mylim?Jako tady nejde ani tak o rozšíření jako o ten odklon jak říkáš ale taky a to hlavní o ten velký rejd,poněvadž žigul ho v sérii na drift moc velkej nemá a pak ho nemůžeš v zatačce pořádně rozhodit.Jo a JmJ nech si svoje pocity laskavě pro sebe,OK?:-)Diky.
Yellow01 koukni tady na video ty zeleny ramena ma taky-velkej rejd:
https://www.youtube.com/watch?v=DgY4TIKODbg
setup pak tady:
http://www.drive2.ru/r/lada/4899916394579158817/

Yellow01 koukni tady na video ty zeleny ramena ma taky-velkej rejd:
https://www.youtube.com/watch?v=DgY4TIKODbg
setup pak tady:
http://www.drive2.ru/r/lada/4899916394579158817/
Lada 4x4 2014 najeto 39 tis
Rejd samotnými delšími rameny a táhly řízení nezvětšíš. U něj je větší rejd danej jinou vzdáleností oka krajního čepu řízení od osy kola. Všimni si, že ty páky jsou kratší než sériové.
Tuhle úpravu jsem nikdy neměl v plánu, mě stačí rejd jakej to má.
Tuhle úpravu jsem nikdy neměl v plánu, mě stačí rejd jakej to má.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono to jde s ladou v pohodě,kdo tady píše že to je staré auto je nesmysl. Měl jsem staré kola ruská no hrozné žvejkačky. V jel jsem do zatáčky asi 60 a normálně zadek mne začal klouzat no lekl jsem se jak blázen a to bylo s 12kou.Výkon na to má ,když chceš jet bokem.určitě máš 1.7 motor tak to stačí v pohodě,možná trochu poladíš ostrou vačkou,snížíš hlavu atd. S jakkem na jeho 044 jsme snížily podvozek a daly tam tvrdé gumy do pružin a ten podvozek byl o dost tvrdší a zatáčky jsme jeli pod plným plynem ,kdyby tam byl samosvor tak jdem bokem v pohodě.Koukám značka bmw tu padla,ale bavorák musí se taky na to upravit a to stojí ještě víc peněz.V základu na to trpí hodně,kámoš driftoval s bavorakem a po měsíci to dal na opravu známému a tam dal novej kardan s diferákem. No měl to cele rozpadlé a dal za opravu 10 000 a měl to u známého jináč by platil víc.A jak se říká jet bokem musíš dokázat i na starých vratech.A jestli chceš samosvor tak mi přišel nedávno email : díly na vfts a samosvor stojí 13 000. Jináč ti fandím a držím palce. Já dřív taky chtěl ladu upravenou v tuningu,ale rozhodl jsem se že ji nechám v originále žádné plasty křídla a takové chujoviny tam dávat nebudu. Udělám podvozek ,dám kola ,pěkný lak a motor upravený co mám připravený a to mi stačí.Chci aby to jelo a z venku hezky čistě vypadalo.Jak říkám 100 lidí 100 chutí ,každému se líbí to svoje.Bude to takovej závodní veterán,jako chtěl bych veterána 03 a nechat ji v originálu.Chci mít zatím 3 lady.Jednu na ježdění,dalšího jako veterána a 01ku na takové předvádění. Přeju pevné nervy a těšíme se na výsledek.
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
lada 21044 1700i
LADA 2101.1200 (nastupuje 1600rs)
- Jardasonyx
Tak nevím asi se budem tady urážet tvl...fakt jako v mateřský školce tady:-).To tady spěje do pěknýho banu 

-
- Kontaktovat uživatele:

Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
lada 21044 1700i
LADA 2101.1200 (nastupuje 1600rs)
Žigul01: Lada je staré auto so slabým výkonom na dnešnú dobu. čo na tom nieje pravda.
Keď sa na tom budeš blázniť, tak sa ti každú chvíľu niečo rozsype.
To, že ti ulietne zadok, keď vletíš rýchlo do zákruty nieje žiaden zázrak....
A ešte tvrdíš, že za pomoci nieakých pár vecí ide z toho spraviť neviem čo... Preto ťa napríklad neberiem vážne. Sledujem prácu Maja, Fejkyho, alebo Yellowa. A vidím tam kus práce, ktorá má úroveň. A ktorá sa rodila dosť dlhú dobu.Ale keď sem niekto príde s víziou, že postaví nieaký špeciál doma na kolene a za lacný peniaz z auta, ktoré je v sérii slabého výkonu a viem, že bez komplikovaných úprav to nejde, tak čo mám povedať. Na tomto fóre som bol niekoľko rokov a takých expertov tu bolo za tú dobu veľa a nikto nič nepostavil. Asi to nieje až také jednoduché, že?

To, že ti ulietne zadok, keď vletíš rýchlo do zákruty nieje žiaden zázrak....
A ešte tvrdíš, že za pomoci nieakých pár vecí ide z toho spraviť neviem čo... Preto ťa napríklad neberiem vážne. Sledujem prácu Maja, Fejkyho, alebo Yellowa. A vidím tam kus práce, ktorá má úroveň. A ktorá sa rodila dosť dlhú dobu.Ale keď sem niekto príde s víziou, že postaví nieaký špeciál doma na kolene a za lacný peniaz z auta, ktoré je v sérii slabého výkonu a viem, že bez komplikovaných úprav to nejde, tak čo mám povedať. Na tomto fóre som bol niekoľko rokov a takých expertov tu bolo za tú dobu veľa a nikto nič nepostavil. Asi to nieje až také jednoduché, že?
- Jardasonyx
Jardasonyx píše:Zdravím.Jsem tady na fóru poměrně nový,ale co se týká driftu z žigulíkem se toho tady moc nepíše.Spíš se k tomu tady přistupuje skepticky.Mám nazbírané nějake informace z ruských a maďarských webů.V rusku to kluci opravdu uměj ale musím podotknout v ohodně horších podmínkách než máme k dispozici povětšinou mi.Dělaj ůpravy na LADAch tzv na koleně.Prostě se toho nebojej jako mi tady.Chtěl bych tady rozmotat tohle téma jen z toho důvodu že drifting není laciná záležitost a samozřejmě ne každý chce nebo si může dovolit pořídit hned BMW.Ano i když BMW umí toho v základu asi více ale ůpravám se člověk taky nevyhne-vlastní zkušenost.Ne každy má na to aby živil BMW nebo AE86.Jenom ty pneu co stojí.Myslím že pro začátek nebo občasné sklouznutí dveřma napřed je LADA ideální náčiní.Nemluvně o tom že tuningové díly na "žiga" v rusku jsou směšné tedy aspoń proti BMW.Takže pokud někdo hledá opravdu hodně muziky za "relativně" málo peněz mám tady pro dotyčného pěkný odkaz na borce z ruska co umí a z ůpravou za pár korun.Jeho stroj LADA 2153i,rok výroby 2007,obsah 1.6i,ůpravy-vačka,svody,výfuk,vstřikovače-105PS,přední ramena,stabilizátor.Taky tady najdete odkaz kde nakupuje díly na LADU.Jsou tam například i turba na 2107 a specíálni pisty k tomu atd.Takže tady to je pánové:
http://www.drive2.ru/r/lada/4035225266123982434/
https://www.youtube.com/watch?v=e1FDqhTByqo
http://stinger-auto.ru/index.php?page=s ... Itemid=219

provokatérSid píše:Prešiel nám nieaký ten čas. Už sa drift špeciál realizuje? Podarilo sa všetko objednať len tak z domu? Ako sa darí?

2103 1.5. r.v.1977
2111 1.5 16V r.v.2001 (JMJ´s EX)
2112 1.5 16V r.v.2005 +9.12.2022
105SP - kukačka:)
R. Scenic 2005 1.6 16V
2111 1.5 16V r.v.2001 (JMJ´s EX)
2112 1.5 16V r.v.2005 +9.12.2022
105SP - kukačka:)
R. Scenic 2005 1.6 16V
Ja nie.
Len som zvedavý, či sa niečo realizuje.

Můj smělý odhad je, že auto někde hnije v kopřivách (jak to u podobných projektů bývá).
EDIT: Teď čtu, že k žádné koupi ani nedošlo

EDIT: Teď čtu, že k žádné koupi ani nedošlo

-
chalani akosa vravi na drift lada??? za vela penazi malo muziky
lada na rally, vrchy a do ulce, na nakup....

Škoda že len 2.0, keďže rozmerovo rovnaké sú aj 2.5 a 2.8 a výkonovo..... Ale tak vymeniť motor, keď už sú uchyty sa dá kedykoľvek....
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4