Vím....bude to znít neuvěřitelně
![:shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
....ale konečně jsem se "dokopal" ke komentáři a vložení fotek, ze srazu v Jeně, kterého jsem se zúčastnil se svou zelenádou
Takže...bylo-nebylo....dávno tomu...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
...nenene jinak...
Sraz...i po tak dlouhé době, hodnotím velice pozitivně (tedy až na pár situací, které se již probírali výše...popř. v jiných vláknech)!
Předně bych chtěl "vypíchnout", velice profesionální přístup našich Animátorů (toto slovo, je prý dnes hodně IN
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
)...v podobě
Jacka a
Hurikána...kteří nám, z vlastní iniciativy, přichystali nezapomenutelné chvíle v podobě výletů po okolí Německa, a návštěvou zajímavých míst, čímž náš zážitek samotného Ladasrazu v Jeně o to víc znásobily....za což bych jim chtěl tímto od srdce poděkovat!!
Ze čtyřdenního výletu jsem si odnesl, cca 1500 najetých kilometrů se spotřebou kolem 7 litrů paliva (kdyby se mi "nešprajcl" sytič a nerupla svíčka...mohl jsem být, na svých oblíbených šesti
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
)....odzkoušení maximální možné rychlosti mého vozu na německých dálnicích s neomezenou rychlostí (nikdy by mě nenapadlo, že se svezu, byť jen na chvíli, v jejich nejrychlejším pruhu
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
)....a samozřejmě, již zmiňované prožitky v podobě návštěv zajímavých míst...ať už to byla návštěva hradu Wartburg a přilehlého zbytku továrny s muzeem, kde se vozy stejnojmenné značky vyráběly.....nebo památníku bitvy národů v Lipsku, a neopakovatelných momentů, při večerním grilování, v pohodě a klidu.
Samozřejmě zážitků bylo daleko víc....ale to kdybych sepsal...tak už to musím vydat knižně...a to se mi moc nechce
Proto ať více řeknou fotky...kterých jsem, jak jsem teď zjistil, "naflákal" cca 1100ks...a vybral jen 330 nejzajímavějších.
(A pak se divte, že mi to trvalo tak dlouho
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
)
No...a budu doufat (vzhledem k událostem, současných dní).....že se svět v "prdel" neobrátí....a moje časová i finanční situace to dovolí....že to nebyl poslední výlet za hranice ČR....a já se opět zúčastním.
Fotky zde:
http://vagondesign.rajce.idnes.cz/Lada_sraz_-Jena_2015/
Jméno: ladasraz
Heslo: jena
S dovolením zde umístím jednu zajímavou fotografii....kde je krásně vidět, jak moc uvolněná nálada v našem kolektivu panovala!
Na obrázku můžete spatřit kolegu Ronyho, při návštěvě muzea Wartburgu, který když tam spatřil modrou "fenu", v podobě krásné Jawy 350....jal se ji očuchávat....a pak...pak?!....to už se nedalo ani fotit...prostě "Sodoma-Gomora"
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)