2103 - Jahůdka - lahůdka

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Maysner » úte čer 08, 2010 21:57

mayo456 píše:
Hurikán píše:enom kdyby tak ještě byla aspoň jedna ta slečna moje.

Ty si ich nevedel zbalit na Jahodu?? Ja tiez hovorim co nie je môze byt takze mozno sa ti postasti. Inak medzi nami vedel by si si z tych dvoch zien vybrat?? lebo ja nie :P


na co vybirat? obe dve....... :lol:
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Maysner
 
Příspěvky: 3209
Registrován: čtv črc 06, 2006 13:22
Bydliště: Brno

Příspěvekod Hurikán » stř čer 09, 2010 11:50

Maysner píše:na co vybirat? obe dve....... :lol:

Tak tak. :D I když já bych si v případě nutnosti vybral celkem snadno. :)

_________________


Dnes byly aktualizovány webovky akce, kde se objevily oficiální fotografie z weekendu. Jsou pěkně roztříděné do kategorií a odkazy jsou hned v rubrice Classic Show.

Dál jsem našel články o jednotlivých akcích celého festivalu zábavy:
http://www.ignisbrunensis.cz/classic-sh ... -1054.html
http://www.ignisbrunensis.cz/dopravni-n ... -1058.html
http://www.ignisbrunensis.cz/pripravuje ... -1060.html
http://www.ignisbrunensis.cz/pripravuje ... -1066.html

Tady jsou všechny články z celého festivalu seřazeny podle data.
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Uživatelský avatar
Hurikán
 
Příspěvky: 5802
Registrován: čtv úno 17, 2005 11:07
Bydliště: Brno

Příspěvekod Nulašestka » stř čer 09, 2010 16:52

Hele tam hráli Glassové (The Glass Onion Beatles Revival)! Mě jebne. Nojo, nejde být všude. :cry: Jen mě mrzí, že jsme včera nalezli pavilon A už úplně prázdný. Musela to být krásná podívaná. :wink:
Nulašestka
 
Příspěvky: 1296
Registrován: úte led 31, 2006 20:53
Bydliště: Kocourkov a Hulvátov

Příspěvekod mayo456 » stř čer 09, 2010 19:56

Hurikán píše:Tak tak. I když já bych si v případě nutnosti vybral celkem snadno.

Len ci by sa tie dve slecny o teba nepobili. na to musis tiez mysliet. zake rozvetvene vztahy resp. manzelstva nie su jednoducha vec :D
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Uživatelský avatar
mayo456
 
Příspěvky: 2665
Registrován: úte říj 25, 2005 20:28
Bydliště: Košice

DRESDEN 2010

Příspěvekod Hurikán » stř srp 04, 2010 21:33

Jak někteří z vás již zachytili, tak jsme si spolu s Jahodou udělali "menší" výlet. Již delší dobu jsem zvažoval, že bych se rád podíval na sraz Ladaklubu Deutschland. Letos na jarním srazu ve Vrchlabí jsme si zjistili pár podrobností a když dal Sas na naše fórum pozvánku, bylo o účasti víceméně rozhodnuto. Pozjišťoval jsem detaily, zařídil si dovolenou a nachystal věci. Zbývalo se rozhodnout, kterým vazem pojedeme. Po technické stránce to bylo jedno. Obě auta můžou vyjet prakticky okamžitě kamkoliv. Nakonec to netrvalo dlouho a bylo rozhodnuto - jedeme Jahodou. Celá předstartovní příprava spočívala v důkladném navoskování pro případ deště a změně tlaku v pneumatikách, odpovídající zatížení vyššímu, než zcela prázdnému autu. Pro jistotu jsem ještě překontroloval nastavení spojky a tím bylo vše odbyto. Stavem auta jsem si téměř jistý, takže víc nebylo třeba. Z náhradních dílů jsem si vzal jen klínový řemen, dvě svíčky, jeden VN kabel a kondenzátor. Potom už jen obvyklou cestovní sadu nářadí. Nic víc.

Ve čtvrtek kolem poledne jsme po natankování plné nádrže vyrazili ze sluncem zalitého Brna. Na tachometru bylo právě 19.409 km. Denní počítadlo bylo u domu nastaveno na 0,0 km. Jeli jsme po silnici č 43 směrem na Svitavy, kde jsme uhnuli vlevo směr Hradec Králové. Cesta příjemně ubíhala pohodovou rychlostí 75-90 km/č. Na obzoru se objevilo pár obláčků. Kousek před Hradcem jsme se zastavili na oběd v mém oblíbeném motorestu Koliba. Zrovna měli v akci bryndzové halušky, takže moje volba byla jasná. :P Po obědě jsme pokračovali dál směr Jičín - Mladá Boleslav - Česká Lípa. Kousek před Jičínem se obláčky změnily v ocelově šedou deku, ze které začalo hustě pršet. Naštěstí jsem měl nakonzervováno i sklo, takže použití stěračů nebylo navzdory hustému dešti téměř nutné. Před Mladou Boleslaví se počasí umoudřilo a opět vysvitlo slunce. Došlo i k malému zpestření, když jsme se na jedné křižovatce potkali s p. Vašenkovem. :D Zrovna jel z Ruska domů. Už opět funguje a chystá se na podzim do Jedovnic. V Zahrádkách před Českou Lípou jsme uhli směr Úštěk, kde jsme se potkali s Michalem Pokorným. Ten nás dovedl ke svému pěkně zrenovovanému bytečku, který nám velkoryse zapůjčil k přespání. Tímto mu ještě jednou veřejně děkuji. :prayer: :)

V páteční slunečné ráno jsme v Úštěku dotankovali na dobové benzínce Benzina do plné, přičemž na počítadle bylo 19.710, resp. 301,4 km z Brna. Preventivně jsem chtěl zkontrolovat tlak vzduchu v pneumatikách, výsledkem čehož bylo oživení dobových postupů při práci s manometrem z příslušenství vazu, jelikož na dobovém kompresoru nebyl manometr. :D Nabrali jsme směr Děčín a dál pak Drážďany. Kousek za hranicemi zavládla opravdová pohoda. Nejenže ze silnic zmizely hrby, ale hlavně řidiči plně respektovali dopravní značení a byli daleko ohleduplnější. Jízdu jsem si tak mohl začít opravdu užívat bez jakýchkoliv nervů. Dokonce místí řidiče nevyvedlo z míry i mé, na tamní poměry pomalé, cestovní tempo 75-90 km/č. Nikdo neměl potřebu předjíždět, nebo nějak dávat najevo případnou nespokojenost. 8)

Po dosažení Drážďan jsme projeli jejich středem a pokračovali až do Míšně. Tam se nám kupodivu podařilo zaparkovat v samém historickém středu města. To jsme si prohlédli a jelikož se mezitím nachýlila doba oběda, tak jsme nasytili i své žaludky. :P Odpoledne jsme se přes Drážďany vrátili do Krippenu, odkud to byl již jen kousek do pěkného penzionu Am Bergwald, kde bylo zajištěno ubytování pro účastníky srazu. Tam nás již očekávali Jan s Claudií a několik dalších účastníků. Než jsme se stihli ubytovat, dorazilo několik dalších posádek. Večer jsme šli údolím do starého mlýna Liethenmühle, kde byla pro všechny účastníky domluvená společná večeře. Po velmi chutném jídle zavládla družná zábava. Jelikož ale většina z nás měla za sebou mnoho km, tak jsme s rozumem šli lehce před půlnocí na kutě.

Obrázek

V sobotu ráno po vydatné snídani ze švédských stolů jsme se shromáždili u svých vazů, kde nám byla nastíněna první třetina denního programu. Každý dostal mapu a v koloně jsme vyrazili na trať. Po dojezdu do cíle první třetiny jízdy, jsme se vydali pěšky do kamenného labyrintu skal. Zde každý (vč. mně :) ) odevzdal klíče od svého vazu a poté jsme se postupně vydali za patřičného bloudění labyrintem skal. :D Úkolem bylo najít tři organizátory schované různě ve skalách. Teprve potom každý dostal plán druhé třetiny jízdy a na konci labyrintu i klíče od svého vazu. :) Vskutku originální a zábavné. Navíc se vše odehrávalo v krásných přírodních kulisách. ;)

Obrázek

Když se všichni šťastně vrátili na parkoviště, vyrazili jsme na další úsek cesty. Zhruba v její polovině nás na jednom odpočívadle s pěknou vyhlídkou do krajiny čekalo příjemné překvapení v podobě pikniku s teplým jídlem. Po předchozím lezení po skalách to opravdu přišlo k chuti. :P


Obrázek

Po chutném obědě jsme pokračovali dál až do Bad Schandau. Zde byla domluvena prohlídka vozovny šalin (tramvají) Kirnitzschtalbahn. To ovšem nebylo vše. Součástí programu byla jízda historickou soupravou z roku 1928, která byla k dispozici jen a jen pro nás!!! Dojeli jsme až na konečnou k Lichtenhainer Wasserfall, kde bylo "osobní volno", které jsme vyplnili prohlídkou, focením a návštěvou jedné z místních kavárniček. Odtud jsme se "naší" historickou soupravou, která si zahrála v nejednom filmu, vrátili zpět do Bad Schandau. Během jízdy jsme se dozvěděli spoustu zajímavostí. Např. i to, že při nedávném natáčení jednoho filmu s Nicole Kidman, američtí filmaři obrousili smirkem původní kožená sedadla, aby tak zvýšili dojem "opotřebovanosti" :evil: Jak je vidět, prasárny se dějí opravdu všude. :(

Obrázek

Z Bad Schandau jsme se v paprscích podvečerního slunce vrátili v koloně zpět do penzionu. Večer byla na programu společná večeře, po níž následovala zábava až za půlnoc. Během ní jsem oprášil své chabé znalosti všech jazyků, kterými se hovořilo. Kromě němčiny to byla i angličtina a ruština. Rychlé přechody mezi všemi řečmi při hovoru u jednoho stolu byly opravdu zajímavé a udržovaly člověka ve střehu. :mrgreen:

Obrázek

V neděli, po opět výborné snídani, nastal okamžik loučení a postupného odjezdu účastníků domů. Jsem velmi rád, že jsem poznal mnoho nových zajímavých lidí, kteří vytvořili opravdu příjemnou a pohodovou atmosféru po celou dobu srazu. Největší dík ale patří organizátorům, za perfektní přípravu velmi zajímavého a bohatého programu, během něhož člověk viděl nevšední věci, dozvěděl se pár zajímavostí a přitom bylo postaráno i o to, aby mu nekručel žaludek hlady. :D Navíc se nikdo ani chvíli nenudil, to vše v krásném čistém a upraveném prostředí. Všechna zúčastněná auta byla v náležitém stavu, takže jízdu kolony naleštěných Žigulíků si účastníci i "civilové" opravdu užili. Co víc si přát. Pokud to bude možné, tak se v budoucnu opět velmi rád zúčastním. Takže ještě jednou, DÍKY!

Obrázek

Po rozloučení a odjezdu z penzionu jsme nabrali znovu směr Drážďany. Navigace podle mapy z roku 1973 byla zcela bez problémů. Novější není třeba. :D Zaparkovali jsme blízko centra a vydali se na prohlídku města. Všechno jsme si mohli v klidu prohlédnout, aniž bysme se museli prodírat davy lidí, protože ostatních turistů nebylo tolik. Popis dalších podrobností vynechám, neboť by to vydalo na další článek. Zmíním se jen o dvou věcech. Zaujala mně nápaditě ztvárněná fasáda trafostanice, která působila opravdu nevšedním dojmem. Kéž by něco takového napadlo zrealizovat někoho i u nás. Druhou věcí, o které se nemůžu nezmínit je Panometr Asisi na okraji Drážďan. Jde o budovu bývalého plynojemu, ve které je nainstalována zajímavá expozice. Celý vnitřní prostor kruhové budovy je obtočen plátnem, na které se promítá 360° panorama celých Drážďan v podobě, jak vypadaly těsně před vypuknutím války v roce 1756. Během cca půl hodiny se odehraje celý "den" od ranního východu slunce, přes jeho večerní západ až po půlnoc. Uprostřed prostoru stojí vyhlídková věž, ze které lze celé panorama pohodlně pozorovat. Pro navození iluze pozorování z věže kostela, se po obvodu nachází kamenné lemování s imitací soch. Celá projekce je vskutku impozantní. Průměr kruhového plátna je cca 45m a výška cca 22m. Vřele doporučuju k návštěvě! ;) V galerii najdete i dvě fotky, které jsem tajně ukořistil navzdory přísnému zákazu focení. Bylo to jediné porušení nějakého předpisu, kterého jsem se za celou dobu dopustil. :oops: Večer jsme se vydali na zpáteční cestu k Úštěku. U Děčína proběhlo doplnění PHM a cca ve 23:30 jsme zakotvili u Michalova bytečku.

Obrázek

V pondělí ráno jsme se s Michalem potkali v Úštěku na náměstí. Poté nás Michal pěkně povodil po městě a povozil po okolí, přičemž vše doplnil zajímavým výkladem, za což děkujeme.

Obrázek

Odpoledne jsme se vydali na cestu domů. V Hradci Králové jsme v podvečerní zácpě vyzkoušeli kvalitu el. sahary. V motorestu Koliba jsme povečeřeli a kolem 22. hodiny dorazili domů. Počítadlo se zastavilo na číslici 20.416 , resp. 1.006,9 km. Spotřeba benzínu za celou cestu dosáhla 7,94 l/100 km, což vzhledem k přítomnosti Weberu považuju za docela solidní hodnotu. Cesta motoru jednoznačně prospěla. Jeho chod se ještě víc zjemnil a ztišil, přičemž jeho výkon šel znatelně nahoru. Chtěl jsem cesty využít ke zjištění chování oleje Mobil Super-M 10W-40, takže jsem celou cestu sledoval tlakoměr mazání. Tlak oleje se při otáčkách nad 2.800 držel stále na svých 5 barech a při volnoběhu na 1 baru. Jen při dlouhém popojíždění v kolonách v rozpáleném Hradci Králové šel tlak při volnoběhu trošku níž. Spotřeba oleje je přes jeho řídkost neměřitelná. Autíčko celou cestu zvládlo na výbornou a hýčkalo nás svým pohodlím. Díky Bohu neutrpělo žádný ťupaneček, takže můžu být opravdu spokojený. 8) Jediným kazem ke kterému za celou cestu došlo, byl šroub zavrtaný skrz pneumatiku. Přišel jsem na něj ale až při zpáteční zastávce v HK a jelikož guma při povytažení šroubu utíkala, zatloukl jsem jej zpět kladivem a dojel tak až do Brna. :mrgreen: Dnes byl defekt opraven, takže jako by se nic nestalo. :D Překročení hranice najetých 20.000 km muselo stejně jednou přijít, tak jsem toho využil a překročil tuto magickou hranici cestou se vší parádou, kdy se poprvé (a asi na dlouho naposledy) auto podívalo za hranice. Jahoda budila zaslouženou pozornost a v Německu i respekt. Teď celé auto projde důkladnou očistnou kůrou a konzervací. Plně si to zaslouží.

Obrázek

Výběr fotek z celé cesty najdete zde. Většina věcí je focená na filmy, takže až je budu mít vyvolané, tak něco možná ještě přihodím.
Naposledy upravil Hurikán dne čtv srp 05, 2010 09:48, celkově upraveno 1
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Uživatelský avatar
Hurikán
 
Příspěvky: 5802
Registrován: čtv úno 17, 2005 11:07
Bydliště: Brno

Příspěvekod Křečík Barbuška » stř srp 04, 2010 21:44

Hurikán píše:Teď celé auto projde důkladnou očistnou kůrou ...
Vemeš to vapkou a pak přes myčku u Globusu? :mrgreen:

Jinak zjevně velice vydařený výlet, moc pěkné.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Uživatelský avatar
Křečík Barbuška
 
Příspěvky: 11023
Registrován: ned srp 29, 2004 09:01
Bydliště: Brno

Příspěvekod radek mb » stř srp 04, 2010 22:17

O návštěvě německého srazu jsem taky uvažoval,ale termín kolidoval s Estonskem.

Jinak to to je tak trochu i o prioritách,německý sraz je brán zjevně jako akce spojená s kulturními zážitky.Já spíše preferuji čs. a est. model,tzn. sobota večer pořádná kalba.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Uživatelský avatar
radek mb
 
Příspěvky: 5186
Registrován: sob zář 18, 2004 01:38
Bydliště: okr.MB

Příspěvekod Laďuša » stř srp 04, 2010 22:23

Hurikán píše: Již delší dobu jsem zvažoval, že bych se rád podíval na sraz Ladaklubu Deutschland.

Teda, zrovna v Estonsku jsme se s Radkem bavili, že by to taky někdy stálo za to. Že furt zvou, ale nikdy se tam nikdo nerozhoupá :lol:

Hurikán píše: Po velmi chutném jídle zavládla družná zábava. Jelikož ale většina z nás měla za sebou mnoho km, tak jsme s rozumem šli lehce před půlnocí na kutě.

Radku, čteš to? :mrgreen:

Ale jinak koukam velice zajímavý pojetí srazu, je mi to sympatický. Ty švédský stoly... :P


Edit: Opravdu jsem to psal tak dlouho a Radkovo příspěvek neviděl ;)
radek mb píše:Já spíše preferuji čs. a est. model,tzn. sobota večer pořádná kalba.

Možná by nebylo od věci do Německa zavát novej svěží vítr :lol:
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Uživatelský avatar
Laďuša
 
Příspěvky: 12117
Registrován: stř lis 09, 2005 22:06
Bydliště: Klatovy / Plzeň

Příspěvekod Hurikán » stř srp 04, 2010 22:29

Koko Loko píše:Vemeš to vapkou a pak přes myčku u Globusu? :mrgreen:

:axe: :lol:

radek mb, Je to přesně tak jak píšeš. Každý z těchto dvou srazů (německý vs. estonský) má naprosto odlišné zaměření. A jelikož já spíš preferuju nějakou tu kulturu před pařbou (tímto nechci jiné akce shazovat), tak jsem si zvolil sraz v Sasku. Navíc přátelé z Německa k nám již několik let aktivně jezdí a od nás u nich, pokud vím, dosud také nikdo nebyl. Tak jsem se rozhodl to trošku napravit. :D

Kolize termínů byla nemilá, ale na druhou stranu mě ulehčila rozhodování, protože oba srazy bych časově ani finančně nezvládnul. Estonský sraz bych někdy rád zažil, ale určitě bych celou cestu pojal trošku jinak než vy. Chtěl bych se na místě zdržet déle a podívat se po městech atp. Celkově bych to v mém pojetí viděl na min. týden, lépe třeba i deset dní. Snad se to někdy podaží zrealizovat. Idálně i s několikadením výletem do Petrohradu. 8)
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Uživatelský avatar
Hurikán
 
Příspěvky: 5802
Registrován: čtv úno 17, 2005 11:07
Bydliště: Brno

Příspěvekod MartasBrno » stř srp 04, 2010 22:36

Hurikáne, díky za další kulturní příspěvek, mám docela dobrý pocit. :D
Uživatelský avatar
MartasBrno
 
Příspěvky: 4442
Registrován: pon zář 08, 2008 13:10
Bydliště: Brno

Příspěvekod Hurikán » stř srp 04, 2010 22:38

Laďuša píše:Teda, zrovna v Estonsku jsme se s Radkem bavili, že by to taky někdy stálo za to. Že furt zvou, ale nikdy se tam nikdo nerozhoupá :lol:


No vidíš. A nakonec se tam někdo rozhoupal. :D Škoda, že nebyl nějaký sraz ještě v nějaké další zemi. Členové LKCS mohli být rozseti po celé Evropě. :lol: Takhle jsme vlastně "splatili dluh" na dvou místech současně. :wink:

MartasBrno píše:Hurikáne, díky za další kulturní příspěvek, mám docela dobrý pocit. :D


Rádo se stalo. ;) Mám dobrý pocit, že z toho má někdo dobrý pocit. :D :D
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Uživatelský avatar
Hurikán
 
Příspěvky: 5802
Registrován: čtv úno 17, 2005 11:07
Bydliště: Brno

Příspěvekod radek mb » stř srp 04, 2010 22:46

Laďuša píše:Možná by nebylo od věci do Německa zavát novej svěží vítr


Ano,ano,svěží vítr,přímo z hor!
Hurikán píše: Takhle jsme vlastně "splatili dluh" na dvou místech současně.
:D ¨
A to je dobře,myslím,že je správné nebýt zápecník a podívat se,jak to dělají jinde a hlavně opětovat jejich návštěvy našich srazů.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Uživatelský avatar
radek mb
 
Příspěvky: 5186
Registrován: sob zář 18, 2004 01:38
Bydliště: okr.MB

Příspěvekod Veverka » stř srp 04, 2010 23:31

Hurikán píše:
Koko Loko píše:Vemeš to vapkou a pak přes myčku u Globusu? :mrgreen:

:axe: :lol:

radek mb, Je to přesně tak jak píšeš. Každý z těchto dvou srazů (německý vs. estonský) má naprosto odlišné zaměření. A jelikož já spíš preferuju nějakou tu kulturu před pařbou (tímto nechci jiné akce shazovat), tak jsem si zvolil sraz v Sasku. Navíc přátelé z Německa k nám již několik let aktivně jezdí a od nás u nich, pokud vím, dosud také nikdo nebyl. Tak jsem se rozhodl to trošku napravit. :D

Kolize termínů byla nemilá, ale na druhou stranu mě ulehčila rozhodování, protože oba srazy bych časově ani finančně nezvládnul. Estonský sraz bych někdy rád zažil, ale určitě bych celou cestu pojal trošku jinak než vy. Chtěl bych se na místě zdržet déle a podívat se po městech atp. Celkově bych to v mém pojetí viděl na min. týden, lépe třeba i deset dní. Snad se to někdy podaží zrealizovat. Idálně i s několikadením výletem do Petrohradu. 8)

Samozřejmě to chápeme,problém je že moc lidí asi neovládá němčinu,přeci jen trocha angličtiny a hlavně ruština! jako jazyk mezikmenové komunikace je jaksi přijatelnější :)
Velmi zajímavé je porovnání našich cest,"kulturní" německo vs pro spoustu lidí stále divoký východ :wink:
Co se týče tvého pojetí estonského srazu,tak pokud bych jel vlastním vozem,rád bych to udělal trochu jako ty,prostě bych přidal tak dva,tři dny,jakože tam i zpárky den strávený v lotyšsku u moře+prohlídka Tallinu,Narvy,Tartu,+pobyt v nějakém tamním baru,protože dva dny jízdy v kuse bych nejspíše nezvládl-nejsem tak zkušený řidič.
S expedicí jsem každopádně spokojen na 120%,ale řídit to já,tak nevím. :roll:
P.S. Hurikáne,pojedeš do Trnavy?Můžeme tam probrat případný hrubý nástin.
Veverka
 

Příspěvekod Michal Pokorný » čtv srp 05, 2010 07:15

Hurikán píše:Všechna zúčastněná auta byla v náležitém stavu

Pominu-li věčné problémy s dovolenou, tak přesně toto je důvod proč já do Německa nemůžu. Můj vůz by jistě budil pozornost, ovšem takovou, která by mně nebyla milá.
Navíc mé znalosti němčiny jsou na takové úrovni..... že nejsou v podstatě žádné. Inu co se v dětství naučíš..... za pár let jistě zapomeneš. Již to bude 15 let co zemřela babička a od té doby jsem německy nepromluvil ani slovo.
Možná bych sem tam něčemu rozuměl, ale mé vyjadřovací schopnosti by byly na úrovni ryby :oops:
Nu jinak se mi německé pojetí srazu VELICE líbí :thumbleft:

Toto je importováno z Francie ? http://foto.mail.ru/mail/albert.lkcs/Dr ... 0/604.html ......mně to přijde jako z Hoštic :P
A koukám, že čert u nás na náměstí neunikl pozornosti http://foto.mail.ru/mail/albert.lkcs/Dr ... 0/709.html 8)
VAZ 2101, VAZ 2104, Škoda Fabia 1,4 16V
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
Uživatelský avatar
Michal Pokorný
 
Příspěvky: 3822
Registrován: ned led 28, 2007 20:53

Příspěvekod Hurikán » čtv srp 05, 2010 08:00

Veverka píše:Samozřejmě to chápeme,problém je že moc lidí asi neovládá němčinu,přeci jen trocha angličtiny a hlavně ruština! jako jazyk mezikmenové komunikace je jaksi přijatelnější :) ..... P.S. Hurikáne,pojedeš do Trnavy?Můžeme tam probrat případný hrubý nástin.


Jestli pojedu do TT ještě nevím. Závisí to na několika dalších věcech. Jasno bude až v pátek popřípadě v sobotu. :roll:

Michal Pokorný píše:Možná bych sem tam něčemu rozuměl, ale mé vyjadřovací schopnosti by byly na úrovni ryby :oops:


:D Tak to bys na tom byl zhruba stejně jako já. :D Já měl sebou naštěstí tlumočníka, takže jsem o moc nepřišel. No a s některými lidmi jsem se bavil mou chabou angličtinou a ještě chabější ruštinou. :roll: Na to, že jsem se německy nikdy neučil, tak jsem ze sebe kupodivu občas dostal i nějakou německou větu. :D

Jinak jsem velmi rád, že jsi sem Michale něco napsal. Hned Ti dávám helpíka za ubytování a průvodcovské služby. 8)
Naposledy upravil Hurikán dne čtv srp 05, 2010 09:49, celkově upraveno 1
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Uživatelský avatar
Hurikán
 
Příspěvky: 5802
Registrován: čtv úno 17, 2005 11:07
Bydliště: Brno

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse k modelové řadě

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků