Staré téma je v propadlišti dějin a tak autu založím nové, k jeho úspěšnému absolvování STK.
Stále žije, jezdí, jen by to chtělo pořádně vyčistit karbec, taky oxidi začínají okusovat zadní lem, tak s tím asi začnu pomalu něco dělat.
Jelenova Jelenice
Moderátor: Moderátoři
Re: Jelenova Jelenice
Auto už si žádalo výměnu zadních prasátek. Jedno zatuhlé, jedno teklo. Použit byl kvalitní výrobek z U.S.A. Delphi/Lockheed.
Pakny ještě něco vydrží, ale jak najdu náhradní, hnedle je vyměním také. V brzké době půjdou na výměnu i přední prasátka. Zatím jsou ještě docela dobrá, ale trošku hůř se jedno vrací a píská to, takže to vezmu z gruntu.
Pakny ještě něco vydrží, ale jak najdu náhradní, hnedle je vyměním také. V brzké době půjdou na výměnu i přední prasátka. Zatím jsou ještě docela dobrá, ale trošku hůř se jedno vrací a píská to, takže to vezmu z gruntu.
toz gratuluju k STK!
to jako Tvoje stare tema nekdo vymazal? skoda, Tva 2106 je velmi pekna, clovek by se obcas rad pokochal alespon fotkama
to jako Tvoje stare tema nekdo vymazal? skoda, Tva 2106 je velmi pekna, clovek by se obcas rad pokochal alespon fotkama
3xVAZ 2103
s Ladou na vecne casy!
s Ladou na vecne casy!
Nějaký fotky určitě budou, teď s tim jezdim, protože jsem v tom dlouho nejel, tak někde něco blejsknu.
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Fando - cca takhle mám sjetý pakný na stávajícím. Jsou původní a mají 120 tisíc a měnit je nehodlám. Obdobný jsem to měl i na předchozích. Ty pakny, pokud jsou přední Ok, vydrží klidně přes 200.Jelen píše:... .Pakny ještě něco vydrží, ale jak najdu náhradní, hnedle je vyměním také. ...
Pokud je nemáš mastný, tak bych to neřešil, já je čas od času, naposled před STK, přejel/očistil šmirglem a bylo to Ok. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Právě jak tekla napravo brzdovka, tak docela dost změkly a nacucaly se. Ale ten měkej vrch jsem oškrábal a osmirkoval, dal jsem novej buben, protože na tom starym byl ten materiál "namazanej" a nechtělo se mi s tim patlat a teď je klid. Nicméně výhledově bych je vyměnil, kor jestli to začne zlobit. To kolo brzdilo víc a flekovalo jako první. Teď je to dobrý.