Vašátore, považuji za nezbytné ještě toto objasnit. Protože nevíš, co je to služba "přímé likvidace" za těch cca 190 Kč. Je s podivem, že Ti to ten známý z agentury neřekl. Mám to už druhým rokem. A i když jsem to napsal, tak jsi si to ani nepřečetl, nebo nevnímal. Advokát jásal, že by nemusel ani psát do té případné Slávie, když se k výplatě za někoho jiného smluvně zavázala moje pojišťovna. Prý by se to v případě konfliktu řešilo ještě mnohem snadněji jen u té mé pojišťovny. Zjednodušuje to potřebnou korespondenci, kterou nasbíráš dřív a šetří mnoho měsíců cukání té nespolehlivé pojišťovny. Tím se dostaneš výrazně dřív k soudu, pokud nedojde s pojišťovnou předtím k dohodě. Protože ta nespolehlivá pojišťovna Tě chce primárně časově utahat a od soudu odradit a co nejvíc Ti zvednout náklady s řízením, kdy to mnozí i v této fázi vzdají.Vašátor píše:Nejhorší na tom je, že ty můžeš mít pojištění sebelepší, ovšem když tě nabourá někdo pojištěný např. u Slavie, stejně škodu bude platit Slavie a ne Tvoje super pojišťovna.
Zajímavé inzeráty na webu
Moderátor: Moderátoři
Re: Zajímavé inzeráty na webu
Co říkáte na cenu týhle 2106? Docela přestřelil, bude rád za půlku...
http://www.rajveteranu.cz/8957-lada-2106-praha?fz=vse
http://www.rajveteranu.cz/8957-lada-2106-praha?fz=vse
No to asi těžko. Pokud je tedy vše originál, a netknutý, je cena sice trochu vyšší, ale když si pán počká na solventního kupce-veteránistu... Holt tohle zjevně není auto na tuning nebo závody v blátě. J.
Každé vozidlo má cenu takové už se nevydá v původním stavu kup vrak a dávej ho do hromady a maž tu samou cenovku
Mitschubischi l 200 1998, ford focus 2008,porsche 924. 1979 http://balu200.rajce.idnes.cz/
Krásný kousek. Někde je chyba. Buď není původní motor, nebo neumí panáček opsat čísílko výkonu z techničáku. Majitel, nebo spekulant ? Na takovým detailu se pozná, že má cenu se zabývat prohlídkou auta hodně do hloubky, jestli bude nesedět víc věcí.
-
Raj veteránu je po z 99.9 % ráj předražených aut.
Nebylo tohle auto už před časem někde v inzerci, je mi nějaké povědomé.
Ale pokud je vynikající stav a vše původní, tak tu cenu bude mít, když dostanene provozní Ladu, za 100 ji buudete horko těžko dávat do super stavu ( ale neříkám že to nejde), ale je fakt, že Lada, je ještě mladá a lze ji stále sehnat za zlomek uvedené ceny.
Nebylo tohle auto už před časem někde v inzerci, je mi nějaké povědomé.
Ale pokud je vynikající stav a vše původní, tak tu cenu bude mít, když dostanene provozní Ladu, za 100 ji buudete horko těžko dávat do super stavu ( ale neříkám že to nejde), ale je fakt, že Lada, je ještě mladá a lze ji stále sehnat za zlomek uvedené ceny.
Záškodník od škodovek
Škoda Octavia 1961 & Škoda 1000mb 1967 & Škoda 110LS 1975 & Škoda 100L 1975& Škoda 120L 1977 & Škoda 125L(136L) 1989 & Mercedes-Benz 200D 1976 & Mercedes Sprinter 212D 1998 & Opel Corsa B & Fiat 127 1976 & Fiat 126p 1986 & Fiat 126p 1987 & 20x motocykl
Škoda Octavia 1961 & Škoda 1000mb 1967 & Škoda 110LS 1975 & Škoda 100L 1975& Škoda 120L 1977 & Škoda 125L(136L) 1989 & Mercedes-Benz 200D 1976 & Mercedes Sprinter 212D 1998 & Opel Corsa B & Fiat 127 1976 & Fiat 126p 1986 & Fiat 126p 1987 & 20x motocykl
http://www.rajveteranu.cz vypadá na normální inzerci, je možný že se cenově lepší auta prodají dřív a zůstanou pouze předražený ležáky?
Má to zrychlení z 0 na 100 za jednu sekundu, tak co byste chtěli
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
-
Kamos si chlapem dopisoval a dostal od nej fotky . Ta 1600 ma meneny pr. blatnik a je střikly blbym odstinem. Jinak žigulik je hezky. Pan je kšeftar a podle me ma cenu tak max 70litru
Ta se hlavně musela prodat ihned druhý den po zveřejnění inzerátu za tyhle prachy.balu píše:http://www.sbazar.cz/krtecek133/detail/ ... -1988-1300 Ahoj viděl to někdo na živo ?
Vaz 21061 r.v. 1986 Lada 1500S , Mechanik Lada 1600 MTX , Simson SR70
Já se na ten svůj dozliepanej kus šrotu s LPG docela těšim, za chvíli bude po renovaci. Na nájezdu 20 000+ km/rok se to celkem poznáSid píše:Len proste pre mňa sú hentaké dozliepané vraky s LPG len kusom šrotu dobrým leda ako základ, alebo zdroj nd.
U tebe bych se ani nedivil, kdybys pořídil dvouplaťák a tahal jsi sem z ruska díly a žigulyMarťas píše:Já se na ten svůj dozliepanej kus šrotu s LPG docela těšim, za chvíli bude po renovaci. Na nájezdu 20 000+ km/rok se to celkem poznáSid píše:Len proste pre mňa sú hentaké dozliepané vraky s LPG len kusom šrotu dobrým leda ako základ, alebo zdroj nd.
VAZ 2106 - Marina r.1979
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
Marťas píše:Já se na ten svůj dozliepanej kus šrotu s LPG docela těšim, za chvíli bude po renovaci. Na nájezdu 20 000+ km/rok se to celkem poznáSid píše:Len proste pre mňa sú hentaké dozliepané vraky s LPG len kusom šrotu dobrým leda ako základ, alebo zdroj nd.
Lenže medzi nami je rozdiel, preto to ty vidíš úplne inak. Ja s tými autami pracujem, je to moj koníček a zdroj príjmu popri zamestnaní Rád im vraciam originálny vzhľad do posledných detailov. A keď ma pochytí potreba sa povoziť na nieakom, nemám problém si natankovať benzín. V porovnaní s hodnotami, ktoré investujem do prác na tom je spotreba phm len kvapka v mori. A aj keby to bralo 100 litrov na 100 km si to jednoducho nesprasím LPG čkom.
Tá červená má viacero neduhov. Napr. aj zrkadlo na pravej strane, ak ide o rok 1978. Hmlovky takisto, ak je navŕtaný nárazník, ale určite by sa dalo dohodnúť, ako vždy. Pri 2106 mi vždy príde najvačšia hodnota interiér. Ten býva vždy zničený.
Tak můj koníček je to samozřejmě taky, jinak bych jezdil něčím jiným. Ale protože nechci jezdit vůbec ničím jiným, tak s tim jezdím furt a protože s tím jezdím furt, tak chci ušetřitSid píše:Marťas píše:Já se na ten svůj dozliepanej kus šrotu s LPG docela těšim, za chvíli bude po renovaci. Na nájezdu 20 000+ km/rok se to celkem poznáSid píše:Len proste pre mňa sú hentaké dozliepané vraky s LPG len kusom šrotu dobrým leda ako základ, alebo zdroj nd.
Lenže medzi nami je rozdiel, preto to ty vidíš úplne inak. Ja s tými autami pracujem, je to moj koníček a zdroj príjmu popri zamestnaní Rád im vraciam originálny vzhľad do posledných detailov. A keď ma pochytí potreba sa povoziť na nieakom, nemám problém si natankovať benzín. V porovnaní s hodnotami, ktoré investujem do prác na tom je spotreba phm len kvapka v mori. A aj keby to bralo 100 litrov na 100 km si to jednoducho nesprasím LPG čkom.
A taky jsem asi pátý majitel tohohle auta, auto je právě na své třetí výměně plechů a třetím laku, tak v tomhle případě nemá moc smysl hrát si na originál.