Vašátore, považuji za nezbytné ještě toto objasnit. Protože nevíš, co je to služba "přímé likvidace" za těch cca 190 Kč. Je s podivem, že Ti to ten známý z agentury neřekl. Mám to už druhým rokem. A i když jsem to napsal, tak jsi si to ani nepřečetl, nebo nevnímal. Advokát jásal, že by nemusel ani psát do té případné Slávie, když se k výplatě za někoho jiného smluvně zavázala moje pojišťovna. Prý by se to v případě konfliktu řešilo ještě mnohem snadněji jen u té mé pojišťovny. Zjednodušuje to potřebnou korespondenci, kterou nasbíráš dřív a šetří mnoho měsíců cukání té nespolehlivé pojišťovny. Tím se dostaneš výrazně dřív k soudu, pokud nedojde s pojišťovnou předtím k dohodě. Protože ta nespolehlivá pojišťovna Tě chce primárně časově utahat a od soudu odradit a co nejvíc Ti zvednout náklady s řízením, kdy to mnozí i v této fázi vzdají.Vašátor píše:Nejhorší na tom je, že ty můžeš mít pojištění sebelepší, ovšem když tě nabourá někdo pojištěný např. u Slavie, stejně škodu bude platit Slavie a ne Tvoje super pojišťovna.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)