Problemy elektroinstalace
Moderátor: Moderátoři
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Problemy elektroinstalace
Tak mam problem na desitce, klakson troubi jen kdyz je vyplej klicek a nebo zaple zapalovani, ale jak nastartuju tak prestane, kde muze bejt problem ? Jo a vzpomněl jsem si, že dokonce jednou netrobil s kličkem v zapalovani a jak sem ho vyndal, tak to začlo troubit . Bez klaksonu uz mam nervy za 300km v prdeli
Druhej problem: stěrače občas funguji normalně, ale někdy se zaseknou a zustanou viset a potom funguji jen na nejrychlejší stupeň. Takže kde tady je problem ?
Druhej problem: stěrače občas funguji normalně, ale někdy se zaseknou a zustanou viset a potom funguji jen na nejrychlejší stupeň. Takže kde tady je problem ?
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Re: Problemy elektroinstalace
Nejsou povytažený kabely "z pod volantu " ? Nebo mě napadá že by zlobila pojistková skříňka. Jako tomu bylo u fáčka, tam to taky dělalo víc nepochopitelnejch věcí najednou a bylo to pojistkovkou...
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Zase když by to bylo kabelama, tak proč to troubí bez kličku a nastartovane ne ?
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Vycházej z toho faktu, že 90 % závad autoelektriky je špatné ukostření a z toho důvodu vznikají nepochopitelné smyčky uzavírajicí se přes ostatní spotřebiče.
Если бы автомобили Лада были безпроблематичными, я бы определенно русский язык забыл.
Kdybs měl cestu kolem Sadský, možná by se Ti na to podíval elektrikář " Lojza " od pana Nedbala.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
Ahoj, podle popisu to vypadá na stejnou závadu, kterou jsem se stěrači měl - příčina byla ale čistě mechanická, stačilo pořádně promazat ten šílenej heblement těch táhel.Tommel píše:Druhej problem: stěrače občas funguji normalně, ale někdy se zaseknou a zustanou viset a potom funguji jen na nejrychlejší stupeň. Takže kde tady je problem ?
Začni tím zemákem, já tam dal (do2111) pořádný dracoun - pletenku měděnou a třeba sem tím odstranil problém že 5x jsem nastartoval a 1x se to chovalo jak kdybych neměl baterku, to to bylo hned po koupi .................
®; Člen LKCS
Poradí mi někdo? 110-přestalo topit topení,ventilátor jede jen na nejvyšší otáčky,přestal fungovat cigarzapalovač.Díky Mirex Ostrava
- mirozv
- Kontaktovat uživatele:
Mirex, Keď točíš regulátorom teploty, hýbe sa klapka? (počuť vrčať servo?) Čidlo vnútornej teploty je v poriadku? Tá vec pri stropnom osvetlení. Poistka na zapaľovač je OK? Niekedy robí zle aj opotrebovaný potenciometer polohy klapky na serve.
Konektor САУО:
Konektor САУО:
schema elektriky
Zdravím chtěl bych se zeptat,na lade 2111 se prodělala elektrika,nejde zapalování ani benzínovéčerpadlo, neví m co stín nemáte někdo plánek?
Re: schema elektriky
No takhle těžko říct, ale co zkontrolovat ty pojistky a relátka vedle řj u nohou spolujezdce, schéma snad bude někde tady: http://forum.ladaklub.com/viewforum.php?f=96
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
-
elektrika lada 2112
dobrý den.Mám ladu 2112 a stal se mi problém.Auto sem naboural a i přesto fungovalo,ale potřeboval sem dojet pro díly tak jsem z auta vytáhl baterku do jiného auta.Po té cca 2 dnech příjdu ke 112 s baterkou zapojim baterku a auto vůbec nereaguje jakoby do něj nešla elektrika jde jen imobilizér jinak vůbec nic světla,zapalování,radio,jaká koliv kontrolka,odemikání kufru vůbec nic jen bliká imobilizér.Vůbec nevím kde by mohl být problém,když se z auta jen vyndala baterka (než se vyndala vše fungovalo) a pak jen zandala (a už nic nejde).Nedíkázal by jste mi někdo poradit čím by to mohlo být ? Děkuji
Re: elektrika lada 2112
Jelo vůbec to jiné auto ? Pokud ne, nabízí se tato varianta : 112ka má levou baterku, kdežto většina ostatních aut má baterky pravé. Pokud jsi ji přepóloval, vybila se přes alternátor.
Если бы автомобили Лада были безпроблематичными, я бы определенно русский язык забыл.
112 je jedno, jaká baterka tam je, sednou tam P i L. Aspoň u mojí to tak bylo (Priora už jen L)
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovim za Pavla, ano jelo byl s ním u měPetr HC píše:Jelo vůbec to jiné auto ?