Poruchy
Moderátor: Moderátoři
Musis si vecer zavrit stresni okno.Jiri píše:dnes rano jsem si sednul do auta a bylo to jak když sedám na mokrou houbu... ze stropu mi kapala na sedacku voda. Nakonec jsem si dal pod zadek gumovy koberecek ale jeste ted mam mokry kalhoty. Skvely pocit a vzhled... jako kdybych se pochcal.
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
TAvri: krasne foto, bud rad ze jsi dojel ve zdravi a ze fungoval alespon jeden strerac:-)
Skalous: a to je prvni vymena vyfucku nebo uz druha??
Brandy: stresni okno v aute nemam ale presto tam tece:-)
Ty sterace to je wopruz ale asi by me to donutilo to rozebrat cely- Tavri jestli se k tomu odhodlas tak nafot jak to tam vevnitr vypada.. mam problem ktery menlik nevyresil - kdyz dam strerace na rychlo tak mi za nekolik minut prelitavaji pres predni sloupek a dole tlucou o doraz
Skalous: a to je prvni vymena vyfucku nebo uz druha??
Brandy: stresni okno v aute nemam ale presto tam tece:-)
Ty sterace to je wopruz ale asi by me to donutilo to rozebrat cely- Tavri jestli se k tomu odhodlas tak nafot jak to tam vevnitr vypada.. mam problem ktery menlik nevyresil - kdyz dam strerace na rychlo tak mi za nekolik minut prelitavaji pres predni sloupek a dole tlucou o doraz
Mě takhle teče do kufru, ale jen cca jednou za rok až dva. Jinak je tam sucho..... Je to vždy jen v pravé plastové kapse..... Nepátrám.
Sk.
obavam se ze je to kolem toho tesneni nahore u strechy. guma uz tam neni moc elasticka a tak jestli tav v zime neco nateklo a zmrzlo tak se ted guma bude blbe vracetr do puvodno polohy ..chce to slunecny tyden a trochu cerneho neutrelniho silikonu.
Brandy: citovat film Pelisky je snad zbytecne..vsichni snad vedi ze se v mem pripade soudruhum (nebo uz kapitalistum z Ruska neco kurefsky nepovedlo)
Brandy: citovat film Pelisky je snad zbytecne..vsichni snad vedi ze se v mem pripade soudruhum (nebo uz kapitalistum z Ruska neco kurefsky nepovedlo)
Tavri + Jarda kdysi když MF dnes testovala 2110 tak psali ze jim sterac upadl za jizdy. Vzpominam si ze me se jednou taky trochu posunul a jedna matka byla povolena. chce to tu zajistit tu matku lepidlem na sroubove spoje nebo tam dat takovou zajistovaci matku s "plastovym tesnenim". kdyby tobylo tohle tak to mas v pohode Tavri
Utahovat to na krev nedoporucuju.. da se to jednoduse strhnout...
Utahovat to na krev nedoporucuju.. da se to jednoduse strhnout...
Jiri. Vím co myslíš, ale uvidíme až to rozeberu. Teď nemám čas, zítra jedu do reichu... mám za to, že upadly ty vodící lišty od motorku, to podle těch ran a zvuků. Musím se na to někdy odpoledne kouknout... Bez funkčních stěračů se jezdí blbě... A to i ráno, jako dneska, kdy jenom mrholilo a každých 500 m je potřeba setřít sklo...
Dodge Avenger 2.0 VVT