Cena bude 30€/800kč
Pre oficiálnych členov klubu cena 25€/700kč.
Akekoľvek ďaľšie dotazy rád zodpoviem.

Moderátor: Moderátoři
uha2324 píše:no prave, to me plete. doma mam orginal koncovku, ale je s objimkou kterou utahuje sroubek... takze mozna ten muj orginal neni az tak uplne orginal, ale koncovka po uprave....
uha2324 píše:za CZK800,- bych tedy mel zajem (snad koncovka pujde privarit i na ne uplne novy vyfuk...)
jen pro zajimavost prikladam dalsi dobovou koncovku kterou mam doma, myslim ale ze se kupovala v Tuzexu, popr. byla na Moskvicich. na Lade jsem ji vidaval jen vyjmecne.
uha2324 píše:mam doma koncovku vyfuku od Vika i orginal. rozmerove obe koncovky sedi presne. nasel jsem jen tyto zanedbatelne rozdily:
- na koncovce od Vika neni videt zadny svar (zabrousen a vylesten), origo koncovka ma svar zespod, ale to si clovek ani nevsimne kdyz vylozene nevleze pod auto a nesnazi se najit rozdil.
- koncovka od Vika je nepatrne tezsi, asi lepsi material. jestli je plech tlustsi, tak pouhym okem jsem to nerozpoznal a tloustku jsem nemeril.
- uchyceni na vyfuk je rozdilne, ale zde si ani u meho orginalu nejsem jisty zda ten uchyt je jeste orginalni… prece jen se ta koncovka asi prevarovala kdyz origo vyfuk zrezavel. tohle bych uz vubec neresil.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků