Cena bude 30€/800kč
Pre oficiálnych členov klubu cena 25€/700kč.
Akekoľvek ďaľšie dotazy rád zodpoviem.

Moderátor: Moderátoři
uha2324 píše:no prave, to me plete. doma mam orginal koncovku, ale je s objimkou kterou utahuje sroubek... takze mozna ten muj orginal neni az tak uplne orginal, ale koncovka po uprave....
Ok, zaradujem do vyrobyuha2324 píše:za CZK800,- bych tedy mel zajem (snad koncovka pujde privarit i na ne uplne novy vyfuk...)
jen pro zajimavost prikladam dalsi dobovou koncovku kterou mam doma, myslim ale ze se kupovala v Tuzexu, popr. byla na Moskvicich. na Lade jsem ji vidaval jen vyjmecne.
Origo koncovka bola robená na nejakom spešl prípravku, ktorý ja nemám a vyrábať ho by bolo príliš nákladné aj keby si ju kúpili všetky 03/06 v klube. Preto je koncovka vyrobená z dvoch častí, zvary sú ako hovorí Uha zabrúsené a preleštené.uha2324 píše:mam doma koncovku vyfuku od Vika i orginal. rozmerove obe koncovky sedi presne. nasel jsem jen tyto zanedbatelne rozdily:
- na koncovce od Vika neni videt zadny svar (zabrousen a vylesten), origo koncovka ma svar zespod, ale to si clovek ani nevsimne kdyz vylozene nevleze pod auto a nesnazi se najit rozdil.
Pôvodná koncovka bola cca z plechu hrúbky 0,8mm, ja používam 1,2 až 1,5mm hrubý plech.- koncovka od Vika je nepatrne tezsi, asi lepsi material. jestli je plech tlustsi, tak pouhym okem jsem to nerozpoznal a tloustku jsem nemeril.
Uchytenie sa zatiaľ meniť nechystám. Každopádne by bolo dobré, keby prípadný záujemca dodal priemer rúry svojho výfuku, môj výfuk ako etalón použiť nejde, je to asi najtenší výfuk v klube.- uchyceni na vyfuk je rozdilne, ale zde si ani u meho orginalu nejsem jisty zda ten uchyt je jeste orginalni… prece jen se ta koncovka asi prevarovala kdyz origo vyfuk zrezavel. tohle bych uz vubec neresil.