Přístrojová deska - Niva + POJISTKY
Moderátor: Moderátoři
Re: Přístrojová deska - Niva
Jestli se nepletu tak přístrojovka z Nivy je tvarově jiná - nahoře širší a dole užší - tuto by si musel dát vzhůru nohama.
http://www.ladawiki.de/index.php/Datei:Kombi02.JPG
Lada Niva 1.7 SPI LPG 1998 Praktik
Lada 4x4 1.7 MPI 2017 Clasicc
Lada 4x4 1.7 MPI 2017 Clasicc
Jen štít s pristroji.Luděk Musil píše:Myslíš tím "pasovala" jen štít s přístroji nebo celou palubní desku?
Palubní deska ze sedmy jako taková je o pár cm kratší, zato přístrojový štít se do původní palubní desky nevleze anžto je delší.
L.
to mi vůbec nedocvaklo že je to vzhůru nohamahush píše:Jestli se nepletu tak přístrojovka z Nivy je tvarově jiná - nahoře širší a dole užší - tuto by si musel dát vzhůru nohama.
®; Člen LKCS
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
hore nohami je ale len ten plast navrchu, to predsa nie je problem
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Taky si myslím že by se budiky měly dát otočit,
ovšem hloupé je jak píše Luděk M. že je ten 07mičkovej budíkový štít širší, je to o hodně?
Nechci dělat nevratné úpravy.
ovšem hloupé je jak píše Luděk M. že je ten 07mičkovej budíkový štít širší, je to o hodně?
Nechci dělat nevratné úpravy.
®; Člen LKCS
nevratne upravy by si musel robit len na tom 07mickovom paneli. Je to sirsie o dost, na stole mam zrovna rozobraty stit z Nivy a starej Samary(ten maly), zajtra si skocim k mame pre 07mickovy a prioracky tak potom to mozem presne pomerat. Zatial to vyzera lahko upravitelne
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
tak dnes sa uz vyspis?
Takze rozhodne to chce preskladat do povodneho nivackeho obalu a zmenit polepy.
A dalsi postup:
Takze rozhodne to chce preskladat do povodneho nivackeho obalu a zmenit polepy.
A dalsi postup:
Aby se nám to neztratilo tak to dám ještě sem:
Dotaz zní:
Jak zapojit?
VODA
BH = "-"
C = "+" ???
V = od čidla?
_______________________________________________________________________________________________________
A ještě jeden.
BENZÍN
BH = "-"
C = "+" ???
S = od vahadla v nádrži???
Kdesi jsem se tu na fóru dočetl že "C" je "+".
Děkuji za odpověď.
Dotaz zní:
Jak zapojit?
VODA
BH = "-"
C = "+" ???
V = od čidla?
_______________________________________________________________________________________________________
A ještě jeden.
BENZÍN
BH = "-"
C = "+" ???
S = od vahadla v nádrži???
Kdesi jsem se tu na fóru dočetl že "C" je "+".
Děkuji za odpověď.
Luděk Ondrůch píše:Máš to správně.
®; Člen LKCS
Nefunkční kontrolka teploty motoru a stav paliva
Zdravím,mám problem stěmito dvouma ukazateli.Palivo a teplota.Většinou se mi ručička ani nepohne,někdy to zase naběhne uplně normálně.Dneska jsem vydělal tachometr a zkoušel jsem očistit kontakty.Nepomohlo to.Pojistky jsou o.k.Máte někdo nějakou další radu?Dik
Re: Nefunkční kontrolka teploty motoru a stav paliva
Problém jsem vyřešil.V kabeláži pod volantem měl jeden drát přerušenou izolaci,nejspíš se dotykal kostry a proto to nefungovalo.Zaizoloval jsem to a zatím to šlape.barumák píše:Zdravím,mám problem stěmito dvouma ukazateli.Palivo a teplota.Většinou se mi ručička ani nepohne,někdy to zase naběhne uplně normálně.Dneska jsem vydělal tachometr a zkoušel jsem očistit kontakty.Nepomohlo to.Pojistky jsou o.k.Máte někdo nějakou další radu?Dik
Prosim vás poradte mi k čemu je ta červená kontrolka,po dvou měsících vyvařování a skládání se přece něco musí rozsvítit ;-( Myslim že je to ruční brzda a le nevim to jistě????
a ještě jeden dotaz občas se mi rozsvítí kontrolka motoru oranžová,to znamená co??, díky
a ještě jeden dotaz občas se mi rozsvítí kontrolka motoru oranžová,to znamená co??, díky
Ta červená kontrolka je brzda, ale... Fotka je neostrá, tak pokud je uprostřed "P" je to ruční brzda, pokud je tam "!" je to brzda provozní (a může být třeba méně brzdové kapaliny).
Žlutá motoru může znamenat cokoliv kolem motoru, zapalování a spalování - nejlépe na diagnostiku.
Žlutá motoru může znamenat cokoliv kolem motoru, zapalování a spalování - nejlépe na diagnostiku.
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
PARÁDA DĚKUJI....
NJN DIAGNOSTIKU NA NIVU U NÁS ASI NIKDO NEMÁ )))))
NJN DIAGNOSTIKU NA NIVU U NÁS ASI NIKDO NEMÁ )))))