co hrozi, ak dam silnejsiu baterku?
Moderátor: Moderátoři
co hrozi, ak dam silnejsiu baterku?
samozrejme mam na mysli rovnakeho typu, cize 12V.
1, Cize co ak dam do lady miesto origo 55 Ah nejaku 75 Ah????
2, Rovnaky princip len u felicie, namiesto 44 Ah dam zigulacku 55 Ah?
Hrozi mi odchod nejakej suciastky? Laicky si myslim, ze pokial je poistkova skrina a rozvody v poriadku, tak nehrozi nic, ale radsej sa spytam......
dik.
Hrozi mi odchod nejakej suciastky? Laicky si myslim, ze pokial je poistkova skrina a rozvody v poriadku, tak nehrozi nic, ale radsej sa spytam......
dik.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Re: co hrozi, ak dam silnejsiu baterku?
osobně ti doporučuji použít 55Ah já měl i 65Ah...vcelku bez problémů...akorád musíš jezdit delší tratě aby ti to altík dokrmil...je to vcelku jedno....jedno,ale není a tady nikdo nezmínil...zajímalo by mě jak tam tu 75Ah baterku narveš...já tam tu 65 měl už na doraz a jestli se nepletu tak 75 je ještě v fous větší...takže nevím nevím...a navíc žigul má kontakty + a - naopak než klasikagogo píše:samozrejme mam na mysli rovnakeho typu, cize 12V.
dik.
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Aku len chces, aj ked si tam das 150 Ah absolutne nic sa nestane. Bludy o tom ze ju nedobijes si nevsimaj. Jedine obmedzenie je rozmer.Ked ti to nebude dobijat, dokazes dlhsie v pripade nutnosti ist na baterku. Ked ti to bude dobijat, tak sa ti dobije, mozno jej to bude trochu dlhsie trvat, ale dobije sa.
Roman
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Taky v tom vidím jenom problém rozměru.
Vozím ve Favoritu taky 55ku místo 44ky a to už dlouhá léta.Je sice fakt,že se někdy nemusí dobít při couračkách,ale stalo se mi to zatím jenom jednou,že bych jí musel dávat na nabíječku proto,že jsem jí vycoural.A to bylo popojíždění jen do krámu a podobně(do 5 km) a to po dobu několika měsíců.Stačí,aby jel člověk párkrát kolem 25 km a je to zase v pohodě.
Vozím ve Favoritu taky 55ku místo 44ky a to už dlouhá léta.Je sice fakt,že se někdy nemusí dobít při couračkách,ale stalo se mi to zatím jenom jednou,že bych jí musel dávat na nabíječku proto,že jsem jí vycoural.A to bylo popojíždění jen do krámu a podobně(do 5 km) a to po dobu několika měsíců.Stačí,aby jel člověk párkrát kolem 25 km a je to zase v pohodě.
Ctirad
- Pavel04
- Kontaktovat uživatele:
Minulou nedeli sem vesele nesl do auta 60 AH a hle, opravdu jsou ty kontakty opacne, at sem delal co sem deal, nemoh sem ji zaopojit, protoze ty kontakty sou opravdu opacne . Takze si budu muset udelat desi minusovej kabel abude tam v pohode. Teda tam je nejaka vybehana 40 , takze se na jetou sedesatku uz celkem dost tesim, ale ono to nakonec uz bude jedno... Uz byva i nad nulou, takze tak behem dvou tydnu dam benzinu na startovani vale .
Vaz 2107 no engine - 0g CO2
-
- Kontaktovat uživatele: