211x
Moderátor: Moderátoři
Re: 211x
Čerpadlo je lamelové (podobný systém jako pneumatické brusky) a na Ukrajině se dalo sehnat "holé" za cca 800 CZK, jako samotný elmotor s lamelovým čerpacím systémem (bez ukazatele stavu paliva, filtru, pružinového systému pro opření o dno nádrže, tesnění , konektorů a dalších konstrukčních částí).
Если бы автомобили Лада были безпроблематичными, я бы определенно русский язык забыл.
-
Tak dnes mechanik vymenil svicky a palivovy filtr, a poprve jsem zpoza zadnich sedacek zaslechl vrnivy zvuk cerpadla.. auto naskocilo.. tak ted je jen otazka zda to teda byl ucpany system, a cerpadlu se nedarilo natlakovat, nebo necim jinym.. kazdopadne ukazou dny pristi zda auto bude jezdit a startovat.
Lada 4ever!
-
Tak zavada se opakovala, Lada skoncila u p. Fouska na Zbraslavi, a na 90% to bylo rele k benzin.cerpadlu. To funguje, ale obcas do nej nesel proud. Nyni jezdim a zatim ok.
Lada 4ever!
-
Tak po asi 3 tydnech oprav pokus/omyl, kdy mi do 111 dali i novou ridici jednotku at to ozkousim bylo zjisteno, ze byl spatny kontakt kabelu ve svorkovinici pod volantem. Takze tam byly pripajeny a uz to funguje, ale co me zlobi a nevim nakolik je to normalni nebot stale jezdim i Bravem je, ze 111 ma stale otacky od 1000 do 2000 na volnobeh, ruzne se tam motaji, obcas se ustali tak na 900, ale spis po delsi jizde. U nezahrateho vozidla to jeste beru ale kdyz i po pul hodine mam otacky 1500 na krizovatce me znervoznuje. Dnes se mi jeste stalo, ze se nejak kousl plynovy pedal a najednou sem mel otacky asi 5tis tak jsem ho musel nez mi doslo cim to je ten plynovy pedal podkopnout.. tak nevim zda je v poradku to cidlo otacek, ci je problem jinde.. ten krokovy motorek pry p. Fousek vycistil... coz mi pripomina jeste jeden dotaz kdyz koukam na tachometr a pridavam tak ta rucicka poskakuje a nejede plynule.. je to normalni??? diky moc pratele!!!
Lada 4ever!
otáčky na volnoběh - čidlo klapky nebo servo volnoběhu, vičistit jej sice mohl ale to neznamená že nemůže bejt v prdeli, a promaž si lanko plynu
tachometr - mášli novější budíky s displejem můžeš zkusit test budíků, jestli to při tom bude dělat taky
tachometr - mášli novější budíky s displejem můžeš zkusit test budíků, jestli to při tom bude dělat taky
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
-
- mirozv
- Kontaktovat uživatele:
Test budíkov je to, že stlačíš ten čudlík pri počítadle kilometrov, držiš hio stlačený a zapneš zapaľovanie.Potom ten čudlík pustíš. Ručičky na budíkoch ti prejdú celu stupnicu. Trošku sa tu liši podľa typu úanelu prístrojov
http://youtu.be/J7PPYgF8RVg
http://youtu.be/J7PPYgF8RVg
-
pak bych chybne ukazovani rychlosti videl na cidlo rychlosti u prevodovky. coz by velice mozna mohlo mit nejaky vliv na volnobeh, protoze volnobeh by u tepleho motoru mel byt tusim 800 kdyz auto stoji a 1000 kdyz jede.Igithegreat píše:Diky, tak budiky vyzkouseny a behaji naprosto v poradku bez sekani.
VAZ 2104 1.3 1989
-
Jasny diky, a jeste jedna zajimavost, od ty doby co to bylo u p. Fouska se mi uz neukazuje pri nastartovani ta kontrola check engine. Pritom predtim se ukazala a po nastartovani zhasla.
Lada 4ever!
Na 97,589 % máš prasklou nebo p. Fouskem odpojenou kontrokní žárovku.Igithegreat píše:Jasny diky, a jeste jedna zajimavost, od ty doby co to bylo u p. Fouska se mi uz neukazuje pri nastartovani ta kontrola check engine. Pritom predtim se ukazala a po nastartovani zhasla.
Если бы автомобили Лада были безпроблематичными, я бы определенно русский язык забыл.
-