Vyplačte sa u nás = nikto nás nemá rád a máme veľkú spotrebu

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Křečík Barbuška

Re: Montaz elektronickeho posilovaca riadenia do Lady 2103 .

Příspěvek od Křečík Barbuška »

tomass píše: ... Někdy mi přijde že vidím i ostrý pohledy jako závist. ...
To si mylně vysvětluješ projevy silného záchvatu mrtvice :mrgreen: .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Marťas

Příspěvek od Marťas »

Laďuša píše:No, já nevim, asi žíju v jinej republice, ale já si žádnýho otáčení se za Žigulama, natož s obdivným výrazem ve tváři, nevšímam.
A zkoušel jsi s tím autem i jezdit? :P
2101, r.v.1977, 1700k - Vladimir / 2106, r.v.1978 - Nikolaj / 21061, r.v.1986 - Sergej / 21044, r.v. 1999 :hrob: / 21044, r.v. 1997 Ivan / 1119, r.v. 2009 Kalina / Jawa 20, rv. 1969 / Š1203 rv. 1975 - Blaženka / Jawa 250/353 rv. 1957 / Avia A21 Furgon / Zetor 25A
Obrázek
Жигули навсегда!
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Já pozoruju ty lidi a auta ve městě ;)
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Za posledni rok jsem zaznamenal tri okamziky zvyseneho zajmu o sedmu u kolemjdoucich.

1) na Slovensku mi ji chvalily male deti slovy "pane, mate ozaj pekneho trabantika" neb si mne chtely naklonit pred zadosti zdali si u plotu mohou nabrat padanych jabucek :-) .

2) Dva totalne nasrot ozrali starici na jedne benzince co znalecky vykrikovali, ze to je sestnactka, ze to znaj. Odvetil jsem jim, ze to mam prevrtane na dvoulitr :-) .

3) policiste v Trencine mi ji chvalili kdyz mi udelovali pokutu za projety zakaz vjezdu :-) .

Jo a pred 14cti dny jsem zaujal jednoho olympionika kdyz jsem ho ve svych 150 tacho brzdil v levem. Me pak zdravil rukou vystrcenou z okna, ze jsem jednicka. Ale to bylo spis tim, ze jsem na nej pri mijeni vyplazoval jazyk :-) .

Edit: Jo, a jeste technik na STK kdyz kontroloval na valcich brzdy mi polohlasem sdeloval, ze by se hluboce poklonil. Ale to se nepocita neb on je ujety na stara, poctiva auta :-) .

Ach, to jsem to tu zahnojil :-) .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Shackey1

Příspěvek od Shackey1 »

Koko Loko píše:
tomass píše: ... Zažívám něco podobného prakticky denně ...
Máš na mysli ty soucitné pohledy střídané projevy odporu a znechucení co si mylně vykládáš jako obdiv? :weedman: :laughing6:

Omlouvám se, ale nedalo mi to :-) .

Doteď jsem myslel, že igulík bydlí na Slovensku a majitel za ním jezdí ve volných chvílích z ciziny na návštěvu. To, že igulík bydlí v cizině je šokující :rolleyes: .
no Ladu tu mam uz dokopi asi 4 roky ale zeby som videl nejake znechutene pohlady tak to urcite nie. Vela strsich irov vlasnili lady takze vedia co to je za auto a mlady nevedia takze to obdivuju preto ako to auto vyzera a to je mozno aj dobre ze nevedia odkial to auto pochadza za sucastne politickej situacie :o
S Ladou na vzdy
Shackey1

Příspěvek od Shackey1 »

valda1971 píše:K tomu "obdivu" staršího vozu v chromu je i něco na lokalitě daného státu. Kgyž jsme jeli do Švýcarska, 2x Moskvič, 1x Žigul tak čím dál jsme byli od ČR hranic tak jsme byli zajímavější v Německu a ve švýcarech to bylo opravdu SUPER, tam jsme byli asi opravdu exoti, ale byl to pěkný zážitek - nyní myslím na to, jak koukali na naše autí.... :D
No a třeba v Rakousku to bylo "horší" než v naší ČR - tam jsem byl zklamán.... :rolleyes:
S Rakuskom mam tiez zle skusenosti dokonca som tam dostal pokutu za dialnicnu nalepku na hranici s Talianskom. Skutocne tadial vzdy radsej len prechadzam :? S rakusanmi mam celkovo zle skusenosti . Kempovali sme v Spanielsku na pobrezi a taky starsi rakusky par mal pri nas odparkovany karavan a furt mal stary velmi nepekne narazky na Slovensku znacku a stale na mna kecal po nemecky aj po tom ako som mu vysvetlil ze po nemecky neviem ale nakoniec som sa dozvedel od jeho pani ktora bola daleko pristupnejsia hlavne ked som zacar rozpravat po angliky :lol: ze byvaju niekde pri ceskej hranici tak som mu navrhol ze sa mozeme rozpravat po cesky ked to pocul tak zbledol asi od zlosti a od vtedy sme uz mali od nich pokoj :wink: . Inac len spomeniem ze v tom kempe boli aj nemci ,holandania,spanieli,taliani a francuzi a to bolo uplne o niecom inom normalna komunikacia a chovali sa velmi priatelsky .
S Ladou na vzdy
Majo
Kontaktovat uživatele:

Re: Montaz elektronickeho posilovaca - pokracovanie OT

Příspěvek od Majo »

na SK je tiez kopa idiotov, ktori ked vidia Ladu na ceste tak ju okamzite musia predbehnut a potom sa predo mnou vliect a ked niekde parkujem, tak maju pocit, ze ked mi to ojebu dverami, tak sa nic nedeje, pripadne este musia pridat nejaky komentar v style, ze si mam kupit nieco normalne(cim myslia fabiu alebo stareho golfa)....
Kedze jazdim kombikom denne, zazivam to prakticky stale, ale pravdou je, ze na jedneho takeho kretena pripadnu viaceri ocumovaci a ludia, ktorim sa to fakt paci a aj mi to pochvalia, pripadne zavzpominaju, ze "aj oni take mali" a to potesi :-)
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Jaykee

Příspěvek od Jaykee »

Koko Loko píše:Ach, to jsem to tu zahnojil :-) .
:lol: :mrgreen: :laughing6:

Já se musím také pyšnit, že kdekoliv s Hornetem v novém kabátě zastavím, alespoň jeden človíček přijde. Chodí dokola a vypráví, jak ho měli, když byl malý, že s ním byli tam a tam... Občas se najde znalec, který pozná, že je to Žígo a né Lada.
Asi už se konečně dostáváme do doby, kdy lidé v ČR nemají na Žigula vzpomínky jen skrze soudruhy, ale dokáží ocenit stáří vozu.
Když s ním projíždím, najde se celkem dost lidí z ulice, co se otočí. Nebo na křižovatce popojíždím na světla a v druhém pruhu díra, je mi jasné, že se někdo kochá... :D
Lada 2101 Small Blue Hornet, Mercedes Viano Big Blue Hornet...
tomass

Příspěvek od tomass »

A to spousta lidí neví, že produkce Škodovky dožene produkci Lady (celkovou od začátku výroby) až tak za 10, nebo i více let, možná ani to ne......... A nepomůže tomu ani fakt, že má Škoda už několik montoven po celém světě. Ono se o tom nesmí psát, protože je Lada z ruska, tak pššššt, máme tady tu demo demokracii. :D
Atex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atex »

Sice se nepřipojím k takovým zážitkům s Ladou, ale i s Fiatem mám sem tam nezapomenutelné připomínky okolních lidí. Na technické technik nemohl nahmatat pod kapotou odjištění, přišel nějaký cizí člověk a říká "na tohle auto potřebujete votvírák na plechovky" a začal se ohromně chechtat. Když mu došlo že to nikoho nezajímá tak sedl zpět do své Fabie HTP a čekal dál. Prostě lidi jsou ohromně hrdí na své nové "spotřební zboží" a nějaká stará klasika v tomhle zlodějském státě už nikoho nezajímá. Za rok ježdění s Oktávkou nikdo ani nemrkne, každý si hledí svého, ale v okamžiku kdy vyjedu s červeňákem, všichni čumí, na světlech se zařazují do levého prhu, protože bych je zdržoval (:-D :-D ).
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu

Lada 2106, 2006 - 2013 Konec

Bratrstvo Vana Tallinn
Tommel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommel »

Koko Loko píše:Za posledni rok jsem zaznamenal tri okamziky zvyseneho zajmu o sedmu u kolemjdoucich.
Zájem byl i o Tvého kombika, když jsem ho měl pujčený, jeden pochvalnej od souseda a druhy od dědka v hnilé Oktavce před Lidlem který se rozčiloval, že s tim vrakem tady někdo zabira misto u vchodu :mrgreen:

Zájem budí i Priora, každy si myslí, že je to Hyundai nebo něco a když zjistí, že je to Lada tak koukaji a většina vzpomína a řika " my jsme měli taky žigulika " 8)
Chatka 12 forever :mrgreen: . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.

Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
tomass

Příspěvek od tomass »

Priora mi zepředu připomíná lehce nějaký Ford tak cca z roku 2003. Nevím jaký model, ale tak nějak mě tenkrát zaujal, když jsem ho vídával častěji. Na to " my jsme měli taky žigulika " obvykle zapomínají dodat a hned po revoluci jsme ho dali rychle pryč - tak moc nenávidíme zemi původu. (Nikdy to neřeknou, ale u některých obdivovatelů mi to chybí v kontextu) :D Přitom mi země původu přijde důstojná - bytelný stroj. A udržet starší auto je obdivuhodné u jakékoliv značky.
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Kolega z práce si stále myslí,že jezdím wartburgem.

Přiznám se,že odpor a neporozumění valné části příbuzenstva a kamarádů dosáhlo svého cíle-moje další auto nebude klasický žigulák.(až určitě nějaký někdy v budoucnu)
I když v tom budu jezdit já,jsou to moje peníze a provedení 05,06,07 považuji za vrchol automobilového průmyslu,nebaví mě stále rozrážet vlny TDI ovcí jezdících na naftu denně přesně 1500m do práce a o sobotě 11 km na disko :lol: .
Další tvrděj,že HTP jede velmi dobře a že jedničková okta TDI z roku 1999 za sto deset tisíc je dobrej kup,že ten jejich známej vozí jen prověřený auta a že před koupí od něj tuhle oktu není potřeba vůbec ani vidět!!!A po mé poznámce já že tomu prý nerozumím :lol:

Můj druhej důvod je spotřeba-ono jet stejně rychle za 8 nebo 6 litrů je pro mě rozdíl,navíc auto nebude hranaté.

Edit:prosím seznámené brněnské a vašátora o prozatimní tajnůstkaření :D !Ostatním musí stačit to,že tu byly tlaky na zmodernizování vozového parku-a já zmodernizoval :mrgreen:
Raduz

Příspěvek od Raduz »

Veverka sem tě mněl za většího tvrďáka!
Když někdo spustí nějaké podobné chytrosti tak mu řeknu ať se de vycpat se svím xy autem páč НИВА это Космическая техника!
A voni vědí prd jestli je to pravda nebo ne páč Rusko je zemně neomezených možností :mrgreen:
®; Člen LKCS
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

tomass píše: Na to " my jsme měli taky žigulika " obvykle zapomínají dodat a hned po revoluci jsme ho dali rychle pryč - tak moc nenávidíme zemi původu.
Tohle je už paranoia. Kdyby totiž ti lidé,kteří si pořídili za komárů žigula, skutečně nesnášeli Rusko, potažmo SSSR, tak by si toho žigula nepořídili. Jako můj děda. To, že po revoluci lidé začali kupovat ojetiny ze západu je dané prostě tím, že ty ojetiny byli kolikrát lepší než to, v čem jezdívali. To je fakt.
Navíc kdyby lidé kupovali auta podle toho, jak moc mají či nemají rádi zemi původu, tak by tu určitě nejezdilo tolik VW, Audi nebo BMW. Německo a Němci nepatří mezi oblíbence Čechů.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“