To si mylně vysvětluješ projevy silného záchvatu mrtvicetomass píše: ... Někdy mi přijde že vidím i ostrý pohledy jako závist. ...

Moderátor: Moderátoři
To si mylně vysvětluješ projevy silného záchvatu mrtvicetomass píše: ... Někdy mi přijde že vidím i ostrý pohledy jako závist. ...
A zkoušel jsi s tím autem i jezdit?Laďuša píše:No, já nevim, asi žíju v jinej republice, ale já si žádnýho otáčení se za Žigulama, natož s obdivným výrazem ve tváři, nevšímam.
no Ladu tu mam uz dokopi asi 4 roky ale zeby som videl nejake znechutene pohlady tak to urcite nie. Vela strsich irov vlasnili lady takze vedia co to je za auto a mlady nevedia takze to obdivuju preto ako to auto vyzera a to je mozno aj dobre ze nevedia odkial to auto pochadza za sucastne politickej situacieKoko Loko píše:Máš na mysli ty soucitné pohledy střídané projevy odporu a znechucení co si mylně vykládáš jako obdiv?tomass píše: ... Zažívám něco podobného prakticky denně ...![]()
![]()
Omlouvám se, ale nedalo mi to.
Doteď jsem myslel, že igulík bydlí na Slovensku a majitel za ním jezdí ve volných chvílích z ciziny na návštěvu. To, že igulík bydlí v cizině je šokující.
S Rakuskom mam tiez zle skusenosti dokonca som tam dostal pokutu za dialnicnu nalepku na hranici s Talianskom. Skutocne tadial vzdy radsej len prechadzamvalda1971 píše:K tomu "obdivu" staršího vozu v chromu je i něco na lokalitě daného státu. Kgyž jsme jeli do Švýcarska, 2x Moskvič, 1x Žigul tak čím dál jsme byli od ČR hranic tak jsme byli zajímavější v Německu a ve švýcarech to bylo opravdu SUPER, tam jsme byli asi opravdu exoti, ale byl to pěkný zážitek - nyní myslím na to, jak koukali na naše autí....![]()
No a třeba v Rakousku to bylo "horší" než v naší ČR - tam jsem byl zklamán....
Koko Loko píše:Ach, to jsem to tu zahnojil.
Zájem byl i o Tvého kombika, když jsem ho měl pujčený, jeden pochvalnej od souseda a druhy od dědka v hnilé Oktavce před Lidlem který se rozčiloval, že s tim vrakem tady někdo zabira misto u vchoduKoko Loko píše:Za posledni rok jsem zaznamenal tri okamziky zvyseneho zajmu o sedmu u kolemjdoucich.
Tohle je už paranoia. Kdyby totiž ti lidé,kteří si pořídili za komárů žigula, skutečně nesnášeli Rusko, potažmo SSSR, tak by si toho žigula nepořídili. Jako můj děda. To, že po revoluci lidé začali kupovat ojetiny ze západu je dané prostě tím, že ty ojetiny byli kolikrát lepší než to, v čem jezdívali. To je fakt.tomass píše: Na to " my jsme měli taky žigulika " obvykle zapomínají dodat a hned po revoluci jsme ho dali rychle pryč - tak moc nenávidíme zemi původu.