Pilotek, dobra rada nad zlato, vdaka. V jednej predajni myslim, ze mi nukali NGK japonske, ze mi ich objednaju, tak este pouvazujem a ked ich zozeniem, tak ich asi kupim, ved aj keby v tomto nebol problem, tak jednoducho sviečky, ked sa nepouzivaju, tak nestarnu. Je to tak? Tomu 100% startovaniu chyba naozaj len malo. A kde si kupil tu dielensku prirucku a je v slovencine?
Ja mam zatial zistene v Uzhorode ze literatura k tymto strojom je na tom najvacsom trhovisku, ale minule som to nestihol a casto tam nechodim. Rad sa necham poucit a tak som tu cital vsetko, ale chcelo by to viac. Auta su mojim konickom, ale venujem sa im len poslednych pet rokov seriozne, inac za mlada som bol pre nich katom. Este uvazujem nad pocitacom do Lady, ale tu sa o tom pisalo aj Anonymus dal stranku RU. Lenze mna nelakaju len hodnoty diagnostiky, ale chcel by som sa dostat ku celemu programu. Chcem vela? Zatial som len začiatocnikom pri takomto type auta, ale chcem pochopit ovela viac a zatial ma to bavi. Chodis aj ty obcas na UA? O tych svieckach co si myslis, tam je problem? Nezavezne. Dik za odpoved.