![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Rolling eyes :rolleyes:](./images/smilies/icon_eyes.gif)
Moderátor: Moderátoři
TAK NEJEZ!Marek píše:.......... Jinak do zemědělství je mi úplný buřt. .........
Nezlob se Marku, ale ta dvě slova, která zde v podobě krátkého hesla napsal Radúz, jsou naprosto přesná. Je hezké, že máš práci, která tě baví a je dobře placená, ale tvůj postoj k ostatním je sobecký. Je ti ukradené naše zemědělství? Může být, ale plives na práci lidí, kteří v zemědělství pracují a to dost tvrdě. Já jsem za tyto lidi rad, protože bez nich bych zemřel hlady. Dál to rozvádět nebudu, nechci zde vytvořit nějakou plamenou hádku.Raduz píše:TAK NEJEZ!Marek píše:.......... Jinak do zemědělství je mi úplný buřt. .........
A to je to docela slušně řečeno, že?
To si rozhodně nemyslím!!!radek mb píše:...plives na práci lidí, kteří v zemědělství pracují...
Kdyby to "něco" nikdo nechtěl, nemělo by smysl to "něco" vyrábět. Zjevně to "něco" tedy někdo chce.....JmJ píše:...za to, ze dela neco, co nikdo nechce...
Ad 1. Samozřejmě zanechají. Odpad (digestát) má v zásadě dvojí využití. Primárně se jím hnojí. Sekundárně některé bioplynové stanice bývají vybavené separátorem, který tento odpad rozdělí na tuhou (separát) a tekutou (effluent) složku, kdy tekutá složka se recirkuluje (vrací zpět do procesu výroby bioplynu) a tuhou složkou se podestýlá dobytku.Koko Loko píše:Dále se táži, co se děje s odpadem? Předpokládám, že ty tuny siláže po sobě něco zanechají.
Já do teď myslel, že se bioplyn primárně vyrábí z hovínek chovaných zvířátek ...