Tož takové nějaké schrnutí po (bez tří dní) 7 měsících užívání a (bez 6 km) 7.000 najetých km
Mini závada

byla povrzávání kloubu spojkového pedálu (při rádiu neslyšitelné

), horší bylo se s MD spary dostat k tomu kloubu, který je za palubkou hodně vysoko

To bylo asi ve dvou měsících a po druhém úspěšnějším krkolomném zohýbání těla je už klid. Jinak se nic neuvolnilo, neulomilo, neodpadlo..... Prostě vše funguje jak má, nic nezazlobilo

- Tedy neslučitelné s těmi videi, co se zde poslední dobou prezentovala ( u té Granty s rozbitým oknem se mi jevili jako dobře zfetovaní - pokud bych něco rozbít chtěl, tak se mi to jistě povede také

-a i na jiné značce auta). K autu se prostě chovám normálně, jinak stojí stabilně venku na ulici, v zimě také žádné potíže, jen poznatek již dříve uvedený, že nové kliky zaplněné sněhem nejsou ideál - na to byly staré lepší. Ale nezamrzly nikdy.
Řazení se oproti prvním stovkám (desítkám) km také "vyběhalo" - plná spokojenost, spotřeba se mi v zimě při 3km courání do práce a málo ježdění mimo dostala nejvíc na 7,5l, od 14.1. už auto tento denní režim courání nezná, jízdy se dostaly do režimu město/něco dál po okolí/častěji 2x35km k rodičům/no a něco dálkovějšího a spotřeba celkově pod 6l, na těch samotných dálkách to bylo 5,5 a 5,6l - podotýkám spíš výletním tempem
Tedy schrnuto - jsem s Priorou NAPROSTO SPOKOJEN .........