![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Moderátor: Moderátoři
Myslel jsem spis toto:Laďuša píše:Mrknul jsem a vypadá to, že může. Sakra, já už si taky leckterý věci nepamatuju.
(2) Přejíždí-li řidič vozidla, pro které je vyhrazen jízdní pruh, z vyhrazeného jízdního pruhu do přilehlého jízdního pruhu, řidič vozidla jedoucí v tomto pruhu mu to musí umožnit snížením rychlosti jízdy, popřípadě i zastavením vozidla. Řidič vozidla ve vyhrazeném jízdním pruhu je povinen dávat znamení o změně směru jízdy a nesmí ohrozit řidiče ostatních vozidel.
(4) Je-li provoz ve vyhrazeném jízdním pruhu vyznačeném na tramvajovém pásu řízen světelnými signály pro tramvaje, řídí se řidič vozidla jedoucí v tomto jízdním pruhu těmito světelnými signály.
Ne, to bylo v jine casti Prahy a jen docasne kvuli povodnim.Luky píše:utia, Nemyslíš ulici Chodovská? Tedy ta hlavní co vede od Jižní spojky směrem na Bohdalec? Tam se kousek před benzínkou děje přesně tohle a občas je to tedy napínavé, jak to dopadne. Nejhorší je, že lidi jezdí podle zvyku a ne podle značek, takže když něco podobného vymysleli kousek od nás, navíc těsně před vjezdem do tunelu, tak tramvaják, nebo autobusák opřený do klaksonu(zvonku) je na denním pořádku. A když se k tomů přidá kamion, co na poslední chvíli zjistí, že se nevejde pod ten most, a přes dva pruhy uhybá na spojku, tak je to mazec
nebo uplaveMichal Pokorný píše:... i co jiného co uteče.