Taky vás štvou "akce - neakce" v supermarketech?
Moderátor: Moderátoři
Taky vás štvou "akce - neakce" v supermarketech?
Vždy, když jdu po nějakém supermarketu, pokaždé narazím na nějakou ptákovinu, kdy z nás dělají opravdu blbce. Vždy mě to děsně rozčílí a mám chuť si tam o tom s někým popovídat - ne vždy je ale hned někdo po ruce Dnes jsem šel slušně za paní u jiného regálu, že jejich udávaná sleva 25% z 136,90Kč rozhodně není 121,40kč a kolik tedy ono zboží stojí. Paní mi suše oznámila, že ceny jsou stanoveny z centrály a že oni s tím vlastně nic dělat nemohou a že si mám cenu načíst na čtečce čárových kodů kdesi na druhé straně prodejny. K tomu všemu se tvářila, že s tím nehodlá nic dělat. To mě vytočilo ještě víc a tak jí říkám něco v tom smyslu, že je vlastně v pořádku, když z nás dělají blbce a udávají nesmysly. Na to mi paní odpověděla .... tak já tam teda někoho pošlu, aby se podíval, jestli to tak opravdu je... jako kdybych byl opravdu debil a říkal jí něco, co není pravda. Tož jsem pak šel ještě na informace , krotil se a zkusil to opět slušně. Paní si to napsala a že tam prý někoho pošle, aby to skontroloval. Tak jsem zvědavý ... nedávno jsem tam podobně urgoval cenu mouky, kdy měli na regálu úplně jinou cenu, než která byla nakonec na účtu. Po týdnu jsem tam byl znovu a žádná změna. Prý chyba v systému a že to opraví ... prd leda.
Takže:
před týdnem stálo ono zboží 126,90kč
nyní akce 25% z původní ceny 136,90kč na 121,40kč .... tady očividně někdo neumí počítat
Takže:
před týdnem stálo ono zboží 126,90kč
nyní akce 25% z původní ceny 136,90kč na 121,40kč .... tady očividně někdo neumí počítat
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
- Panthymaeus (Honza)
- Kontaktovat uživatele:
Re: Taky vás štvou "akce - neakce" v supermarketech?
Pak pomůže jediné a to inspekce státu Můžeš je tam zavolat...
Nebo tu fotku pošli Nově
Nebo tu fotku pošli Nově
otec: Vaz 2102 (1978, 1.2, 4q), Vaz 2104 (1988, 1.3, 4q), Škoda Octavia 1U (2004, 1.9 PD, 6q)
ja: Vaz 21044i (1996, 1.7i, 5q), Vaz 21044i (1997, 1.7i, 5q), Vaz 2104 (1986, 1.3, 4q) bez SPZ, Vaz 2102 (1980, 1.2, 4q) bez SPZ, Škoda Forman (1993, 1.3) bez STK, Škoda Felicia Mystery (2000, 1.3 LPG)
panthymaeus@gmail.com
ja: Vaz 21044i (1996, 1.7i, 5q), Vaz 21044i (1997, 1.7i, 5q), Vaz 2104 (1986, 1.3, 4q) bez SPZ, Vaz 2102 (1980, 1.2, 4q) bez SPZ, Škoda Forman (1993, 1.3) bez STK, Škoda Felicia Mystery (2000, 1.3 LPG)
panthymaeus@gmail.com
To je normální praxe
Mám doma už léta (asi 5let) Setpbox Philips, dnes elektronický veterán, stál tehdy jako novinka 1.000 až 1.100,-Kč v kamenných krámech. Loni jej měli v akci !!!!!! v Okay. Škrtnutá cena 2.290,- a ve slevě 1.690,-Kč
Stačí.........???
Mám doma už léta (asi 5let) Setpbox Philips, dnes elektronický veterán, stál tehdy jako novinka 1.000 až 1.100,-Kč v kamenných krámech. Loni jej měli v akci !!!!!! v Okay. Škrtnutá cena 2.290,- a ve slevě 1.690,-Kč
Stačí.........???
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Obchodní řetězce jsou napřesdržku. Nedávno mě musela ochanka vyvést z mladoboleslavské Billy, kde jsem se dost rozčílil na ty jejich ceny, kdy mají u produktu obrovskou červenou cenovku se žlutým pozadím a pod tím maličkým písmem, že to je cena jen pro členy Billa klubu. Když jsem to zjistil u pokladny, tak mě to jen a pouze nasralo. Když ze mě ta pokladní začala ale dělat debila, tak sem jí na místě seřval, následně seřval manažera prodejny a pomohl jim až příchod ochranky
Jinak tyhle slevy jsou taky super: (po upozornění na tento nedostatek mi manažer prodejny jen suše oznámil, že tak to je a že to měnit nebudou - načež se v hlášení ozvala nahraná hláška, že pokud nalezneme nedostatek, máme ho nahlásit...)
Jinak tyhle slevy jsou taky super: (po upozornění na tento nedostatek mi manažer prodejny jen suše oznámil, že tak to je a že to měnit nebudou - načež se v hlášení ozvala nahraná hláška, že pokud nalezneme nedostatek, máme ho nahlásit...)
Zahraniční vůz po dědovi ВАЗ-2101 (1981)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)
To nic. Pletou si jen 1/4 s 1/8 (počítáno "přes palec") ,ale to zvládne i moje vnučka v 5té třídě.
Horší je, že ve většině "stodoláků" už nenajdeš něco, co není v "akci" a přitom je to většinou proti stavu před 5ti lety o 50 -100 % dražší. A třeba nám důchodcům "smrkli" v posledním roce 1,4%. Předtím to byla necelá 3 % ročně.
U mladých rodin a běžných zaměstnanců i malých podnikatelů je to podobné.
A peníze stále mizí ve stejných kapsách - viz amnestie.
P.S: toto k prvnímu příspěvku
Horší je, že ve většině "stodoláků" už nenajdeš něco, co není v "akci" a přitom je to většinou proti stavu před 5ti lety o 50 -100 % dražší. A třeba nám důchodcům "smrkli" v posledním roce 1,4%. Předtím to byla necelá 3 % ročně.
U mladých rodin a běžných zaměstnanců i malých podnikatelů je to podobné.
A peníze stále mizí ve stejných kapsách - viz amnestie.
P.S: toto k prvnímu příspěvku
Naposledy upravil(a) Petr HC dne ned dub 28, 2013 13:12, celkem upraveno 1 x.
Если бы автомобили Лада были безпроблематичными, я бы определенно русский язык забыл.
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
Já už to na prodejnách neřeším, udělám si fotku a posílám podnět na obchodní inspekci.
VAZ 1117
Pokud moznoo jit nakupovat jinam. To je nejvetsi mozny trest, jaky muzeme jako zakanici udelit. Samozrejme za kontaktovani uradu jsou bonusove body
Bohuzel pri volbe obchodu stale vede domela nzka cena nad ostatnimi vecmi jako je kvalita zbozi a sluzeb. To je jen konstatovani.
Bohuzel pri volbe obchodu stale vede domela nzka cena nad ostatnimi vecmi jako je kvalita zbozi a sluzeb. To je jen konstatovani.
VAZ 2104 1.3 1989
Souhlasím prakticky se vším, co tu bylo napsáno. Tak trochu znám prostředí supermarketů i ze zákulisí, tedy ze strany zásobování. Přiznám se, že problém na prodejně coby zákazník sem řešil snad jednou jedinkrát, kdežto problémy ve skladu, coby zásobování řeším prakticky denně. Jedna stránka věci je, že centrála po běžných zaměstnancích šlape a honí je jako zvěř za mrzký peníz a ve výsledku jsou třeba dvě ženský(obě do 170 cm a okolo 60 kg) na celý Lidl a tak prostě jsou nervní, ne vždy nad věcí, nemají čas a ani chuť řešit slevy, když mají třicetimetrovou frontu na jedné otevřené pokladně a u rampy jim stojí kamion se zbožím.
Na druhou stranu speciálně na Billách jsem se setkal s neskutečnou arogancí a tupostí ať už brigádníků, nebo stálých zaměstnanců. Zasypané rampy střepy z rozbitého zboží, zabarikádované vstupy, takže člověk nemá kudy a ani kam skládat a nakonec se nenajde ani nikdo kdo má razítko a propisku k podpisu...jak by se taky mohl najít, když mnohdy jediný člověk, co to tam má na starost dřepí na bobku pod rampou a vypaluje zobák, přestože dřepí vedle kola auťáku, který mu přivezl zboží a je tedy jasné, že bude zapotřebí něco dělat. . grr to sem se zas rozvášnil.
Suma sumárum...má zkušenost je taková, že když už člověk narazí na zaměstnance, co neztratil selský rozum, tak má práce nad hlavu a většinou se vás pokusí rychle napůl uspokojit. S někým z kanclu, kdo za tím hnusem stojí de facto je za to zodpovědný, sem se naštěstí setkat ještě nemusel, to by asi nedopadlo dobře.
Osobně bych problémy se slevami řešil opravdu přes inspekci a na boj přímo na prodejně bych asi neměl sílu.
Na druhou stranu speciálně na Billách jsem se setkal s neskutečnou arogancí a tupostí ať už brigádníků, nebo stálých zaměstnanců. Zasypané rampy střepy z rozbitého zboží, zabarikádované vstupy, takže člověk nemá kudy a ani kam skládat a nakonec se nenajde ani nikdo kdo má razítko a propisku k podpisu...jak by se taky mohl najít, když mnohdy jediný člověk, co to tam má na starost dřepí na bobku pod rampou a vypaluje zobák, přestože dřepí vedle kola auťáku, který mu přivezl zboží a je tedy jasné, že bude zapotřebí něco dělat. . grr to sem se zas rozvášnil.
Suma sumárum...má zkušenost je taková, že když už člověk narazí na zaměstnance, co neztratil selský rozum, tak má práce nad hlavu a většinou se vás pokusí rychle napůl uspokojit. S někým z kanclu, kdo za tím hnusem stojí de facto je za to zodpovědný, sem se naštěstí setkat ještě nemusel, to by asi nedopadlo dobře.
Osobně bych problémy se slevami řešil opravdu přes inspekci a na boj přímo na prodejně bych asi neměl sílu.
VAZ 2106 - Marina r.1979
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
My jsme nakupovali v supermarketech ještě cca půl roku zpět, dokonce jsme si zařídili tu kartu Billa Clubu a pochvalovali jsme si, jak je naše oblíbená Billa "taková větší samoška" a jak mají dobré ceny. Pak tchýně začala pracovat tady na vesnici v potravinách a najednou jsme si uvědomili, že ta vesnická (ne)samoška, jak vystřižená z filmů 80. let, má snad všecko o 10-20% levnější Že uzeniny jsou kvalitnější, že rohlíky nejsou 3 dny staré atd. Nikdo si nedokáže představit, jak po těchhle malých živnostnících jdou hygieny/inspekce atd., mít na krámě něco prošlého = průser, mít na krámě staré maso = průser, mít něco špatně označené = průser.
Tak jsme přestali nakupovat v supermarketech a nakupujeme v malé vesnické samošce. Mlíko kupujeme z mlíkomatu, chleba si pečeme doma z kvásku ...
Tak jsme přestali nakupovat v supermarketech a nakupujeme v malé vesnické samošce. Mlíko kupujeme z mlíkomatu, chleba si pečeme doma z kvásku ...
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
Ja v poslednom čase nakupujem v Lidli a sem-tam v Kauflande. Billa a Tesco sú podľa môjho názoru drahé jak sviňa a je zaujímavé porovnať ceny jeden položky, ktorá je v Tescu o 1,17 eur drahšia ako v Kauflande, a pritom ide o identicky tovar toho isteho vyrobcu...tfuj!
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Nechodit tam.SAMA nebo ne-vietkong večerka je blíže a nejsou tam fronty.Problém vyřešen.
My většinu potravin nakupujeme v Lidlu, na ten si nemůžu stěžovat. Mimo to ovšem maso a uzeniny výhradně u řezníka na vsi a chleba peče pak žena sama. Ještě budu muset začít já vařit pivo:-)
Sněhobílá Samara 21083 r. 1994 - ŽIGADLO! koupeno 10/2009, 16400 - 36142 km, prodáno 26.5.2013
Stříbrná 21102 r. 2003 - Samara EVO! koupeno 5/2011, 15100 - 71109 km, prodáno 28.7.2014
Červená 2105 r. 1990 - Ruda koupeno 4/2013, 58329 - 95400 km, prodáno 7.12.2019
Sněhobílá 2101 r. 1973 - Jáchym koupeno 8/2013, 43740 - 50065 km
a ještě Volha 24
Stříbrná 21102 r. 2003 - Samara EVO! koupeno 5/2011, 15100 - 71109 km, prodáno 28.7.2014
Červená 2105 r. 1990 - Ruda koupeno 4/2013, 58329 - 95400 km, prodáno 7.12.2019
Sněhobílá 2101 r. 1973 - Jáchym koupeno 8/2013, 43740 - 50065 km
a ještě Volha 24
- Michal Pokorný
Poslední dobou jsem si zvykl nakupovat v Potravinách Krátký a spol. v Lovosicích. Některé lidi trochu odrazuje vzhled prodejny a prodavaček, je to tak trochu retro, jak ze Ženy za pultem.
Ovšem nakupuje se tu příjemně, hlavně nestrávím půl dne ve frontě u pokladny. Samozřejmě cenami supermarketům konkurovat nemohou,ale doženou to něčím jiným.
Třeba pestrostí nabídky zboží, např. v koření a čajích mají největší výběr v Lovosicích. K sehnání tu jsou především potraviny menších výrobců z regionu.
Přizpůsobili i otevírací dobu, kdysi otevírali v 7:00 hod., nyní v 5:45 hod. Prodejna sousedí s podnikem kde pracuji a téměř každý kdo jde z noční se tu zastaví minimálně pro snídani.
Problémy s akcemi tu nejsou, protože tu téměř žádné neexistují
Ovšem nakupuje se tu příjemně, hlavně nestrávím půl dne ve frontě u pokladny. Samozřejmě cenami supermarketům konkurovat nemohou,ale doženou to něčím jiným.
Třeba pestrostí nabídky zboží, např. v koření a čajích mají největší výběr v Lovosicích. K sehnání tu jsou především potraviny menších výrobců z regionu.
Přizpůsobili i otevírací dobu, kdysi otevírali v 7:00 hod., nyní v 5:45 hod. Prodejna sousedí s podnikem kde pracuji a téměř každý kdo jde z noční se tu zastaví minimálně pro snídani.
Problémy s akcemi tu nejsou, protože tu téměř žádné neexistují
VAZ 2101, VAZ 2104, Škoda Fabia 1,4 16V
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Uvařit si pivo je jeden z mých snůvodis píše:Ještě budu muset začít já vařit pivo
Jinak no, nakupování, mam rád spíš malý krámy, ale většinou jdu tam, kde to je po ruce. Do cen moc nešťouram a moc se nerozhlížim, jdu si prostě pro to, co chci, žádný zdržovačky. Akorát nedávno jsem byl s tátou v Obi a měli tam Pepo v akci, už nevim, kolik to bylo. No ale hned o regál vedle v akci nebylo a cena byla eště nižší. Schvalně jsme to vzali, co se ukáže na pokladně a bylo to za tu nižší.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- MartasBrno
Mám jasnou ideu - nakupovat u odborníků, takže maso u řezníka, pečivo u pekaře, nápoje ve sklípku. Obojí mám do kilometru. Zelenina je horší, když dojde ze zahrádky, tak se hodí jít do města na rynek - ale do centra já nepáchnu, to se mi hodně protiví. Takže realita je taková, že se zajde tam, kde je to nejblíž. Do samošky na městečku, nebo na kopci do alberta. A to je tak všechno. Člověk by musel mít opravdu vše promyšlené předem, aby mu pak něco nechybělo. Kromě toho, že z nás dělají blbce a klamou nás, jsme ještě učení pasivitě, jenom vzít co zrovna vidíme a nevědět co sami chceme.
Jinak velice podporuju vlastní pěstování čehokoli - erteplí kus, rajčata, okurky občas, petržel, dalších X věcí, které někteří chlapi neumí pojmenovat Akorát problém je s věcma, které se musí umět - papriky třeba. Ach jo. A pak každej den jak jde člověk z práce tam hned zajít s miskama, sebrat co je zralé, poklidit... Každá sranda něco stojí.
Jinak velice podporuju vlastní pěstování čehokoli - erteplí kus, rajčata, okurky občas, petržel, dalších X věcí, které někteří chlapi neumí pojmenovat Akorát problém je s věcma, které se musí umět - papriky třeba. Ach jo. A pak každej den jak jde člověk z práce tam hned zajít s miskama, sebrat co je zralé, poklidit... Každá sranda něco stojí.