Myslíš, že se spíš domluvíš s nějakým protřelým překupníkem na inzerát, nebo s autobazarem, který garantuje něco smlouvou a certifikátem? Kupoval jsi auto ve Štěpánkovi, nebo zkoušel jsi tam roli zákazníka?zelvotron píše:Nikdy bych nespolíhal a nenechal se nalákat na nějaký záruky vrácení peněz a podobný blbosti, co se zanedbá při koupi, tak už se pak jen velice těžko (nebo vůbec) dohání. Nicméně je fakt, že ten Vašut patří v tý bídě českých bazarů ještě k tomu solidnějšímu.
Já jsem ve Štěpánkovi zažil slušné jednání, žádný přemlouvání, odmlouvání, lhaní. Na auto mě nechali čučet asi 2 nebo 3 hodiny, zkušební jízda, nabídka ať si přivedu svého servisního technika, nabídli mi možnost kontroly v "mém" servisu = diagnostiku. Auto na rampu a prohlídka zespodu je samozřejmostí. Auto vyčištěné jak jsem to nikdy nikde neviděl a jen tam čeká, až někdo přijde a začne na něm hledat chyby a ty chyby porovnávat se svým zájmem a nastavenou kupní cenou. Stav tachometru tehdy nijak neprosazovali, krčili rameny a nechali zcela na mě abych usoudil, jestli je, nebo není stočený. Neprodejný šunt vezmou na protiúčet, pokud tedy má v dokladech pořádek a ne chybný kód motoru (a budiž jim to ke cti, i když v tu chvíli to pro mě znamenalo prodělaných 5 000Kč a nutnost zbavit se ho sám).
Koupil jsem auto, ukázal ho velmi kritickému kamarádovi a buď ze slušnosti a nebo opravdu také jako já nic na tom autě nenašel, neřekl nic. Za 14 dní mi volal, jestli bych s ním ke Štěpánkovi nejel pro auto, aby uplatnil (a já taky) možnost výhody, když jim přivedu zákazníka. Dodal, že projel snad všechny bazary od Prahy po Beroun a Štěpánek mu přišel nejlepší.
Souhlasím, auto z bazaru bych si nikdy nekoupil, a od soukromého majitele už vůbec ne. Na nové nemám a přijde mi to škoda peněz. Proto volím vždy ojeté. A kam pro něj jít?
Pokud se mi nenabídne něco od solidního kamaráda, půjdu zase ke Štěpánkovi, tam jim vrátím Peugeota, něco si doplatím a uvidím, třeba se podruhé opravdu spálím.
A jestli se někdo diví, že v autobazaru chtějí prodat auto, tak možná překvapím, ale jejich existence na tom stojí.

)))
)))

Poněvadž když ho uklidili na parkoviště, tak rázem provoz začal fungovat.
 Poněvadž když ho uklidili na parkoviště, tak rázem provoz začal fungovat. ►Stodolní II◄
 ►Stodolní II◄  Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
  Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!  Tři sestry <|||> Ladagang
   Tři sestry <|||> Ladagang  °Expedice Eesti 2010°
 °Expedice Eesti 2010° keréklampás
 keréklampás 

, některé foto velice úsměvné, když si člověk přimyslí co by ještě mohlo z blondýny vypadnout za slova...
, některé foto velice úsměvné, když si člověk přimyslí co by ještě mohlo z blondýny vypadnout za slova...