Pekneplavec píše:Inu rozdělána ta moje:

Moderátor: Moderátoři
Pekneplavec píše:Inu rozdělána ta moje:
Neuspěli právě kvůli tomu profiJmJ píše: 3 profi elektrikari se snazili a nic nevykoumali. Je to divne, ale je to tak. Klidne se muzes na sraze mrknout. Treba to rozlousknes.
To jako chceš naznačit, že mám do Jedovnice vzít i krumpáč a uděláme disciplínu _Kdo trefí řídící jednotku_ ( umístěnou na čelním skle a na vzdálenost 25 mKoko Loko píše:Jen to přivez, rozmlátit krumpáčem se to dá kdykoliv a kdekoliv.
proklovnuti RJ jednim uderem?plavec píše:Tak asi by to mohlo vzbudit větší zájem než výměna svíček na čas.
Mám ti vzít do Jedas tu lambdu? Bosch LS 6537 / 0 258 006 537 - 760lambda je pry na 99% ok, prubeh jeji krivky je spravny a odpovida tomu, jaky je prubeh smesi podle externiho analyzatoru. ukostreni bylo kontrolovano, dokonce pan kontroloval i rozvody, jestli nejsou zle nasazene. vaha vzduhu je ok.
Jestli ji mas po ruce tak prosim vem. Drze se ptam, jestl bys mi prosim pujcil tu skrtici klapku. Slibuju, ze ji vratim driv jak ten krokac.žež píše:Mám ti vzít do Jedas tu lambdu? Bosch LS 6537 / 0 258 006 537 - 760lambda je pry na 99% ok, prubeh jeji krivky je spravny a odpovida tomu, jaky je prubeh smesi podle externiho analyzatoru. ukostreni bylo kontrolovano, dokonce pan kontroloval i rozvody, jestli nejsou zle nasazene. vaha vzduhu je ok.
Já mám na autě lambdu tuším LSH 25 - je tam rozdíl v odporu na ohřev LS.
to je sice zavrena klapka, ale zas se otevre volnobeh. to ma smysl jedine pri brzdeni motorem.Cory píše:Je to uz davnejsie co sme davali motor do gerovej 04, ale nie je jedno odvetravanie klukovky (horny vstup do klapky) a druhe privod vyparov z absorberu (spodny vstup)?
Edit: Aha, ja som si to cele zle precital. Ono aj karburator to ma spravene tak ze ide mala hadicka z odvetravania za klapku. Zrejme to sluzi pri volnobehu, ked je klapka zavreta.