predna maska chromova 2107 - 1450Sk. Ale neodporucam - mne sa zacala lupat uz po menej nez mesiaci a pokracuje v tom dodnes. A pod chromom je biely plast - proste otrasHonza píše:Na kolik přijde nová chromová lišta či maska na 2107 na Slovensku?

Moderátor: Moderátoři
U nás nová maska 1320 kč... Dík DrobkuMajo píše:predna maska chromova 2107 - 1450Sk. Ale neodporucam - mne sa zacala lupat uz po menej nez mesiaci a pokracuje v tom dodnes. A pod chromom je biely plast - proste otrasHonza píše:Na kolik přijde nová chromová lišta či maska na 2107 na Slovensku?
Já mám s chrom sprayem jen ty nejhorší zkušenosti.Neudrželo se mi to ani normálně na masce,ať už s přelakováním bezbarvým lakem nebo bez.Jednu zrezlou parabolu jsem přetřel z části stříbrným Hammeritem a rozdíl ve svítivosti jsem nezaznamenal.Ale není to ono,to samozřejmě...no ale teplotám to odolává suverénně a aspoň to tolik nerezne,možná by stálo za zvážení,jestli nepoužít něco takového jako základ....Ondra 07 píše:Kdyz jsme u toho chromovani, da se ti chromovym srejem nastrikat i paraboly ve svetlech?Ta puvodni vrstva jde dolu mokrym hadrem.Jde mi ale hlavne o to jestli ten sprej vydrzi tu teplotu zarovky.
Ten Hammerite má dvě výhody:odolává teplu(natírám s tim i vejfuk a taky to pár měsíců vydrží,na tlumičích bez problémů) a navíc neznám lepší barvu s protikorozním účinkem.Mě ta parabola normálně vyrezla,ale protože tyhle od Autopalu se nedají sehnat,musel jsem provizorně asi rok jezdit na tu starou co jsem natřel(z cca 1/3) a ani se to nehlo a jak řikám,svítilo to normálně...ale upřimně,nejlepší je koupit novou optickou vložku,tohle je takové provizorní řešení...na technickou bych s tím nejel,ačkoliv,voni budou buzerovat i tak,to je jasný...Ondra 07 píše:Takze doporucujes stribrnej Hammerite (ten se dava primo na kov).
No jenom jsem zkopiroval, co tam pisou. Nijak jsem tu informaci neoveroval. Sam o tom nic nevim. Tou barvou jsem natiral neco na aute jen jednou. Pracovalo se mi s tim dost spatne. Pomalu to schlo a porad to stejkalo. A po naneseni dalsi vrstvy se to zkrabati. Na druhou stranu, kdyz jsem si s tim vyhral, tak to po zaschnuti vypadalo moc pekne. Trvanlivost jsem neoveril, protoze to auto uz nemam. Stejne je asi nejlepsi obrousit co se da, pak odrezovac a na to klasickou zakladovku.Nulašestka píše:Vida,to jsem nevěděl,jenže já nikdy na rez nenatírám,na spodku(nebo spíš na tom co zněj zbylo) jedině nejdřív s odrezovačem a navíc nanáším tak 2 až tři vrstvy a neni problém ani když se do toho rejpe po letech šroubovákem.Off topic:přední náprava nastříkaná rezistinem car -vydrželo to asi 3 měsíce.Hammerite:cca rok a jako bych to natřel včera...