predna maska chromova 2107 - 1450Sk. Ale neodporucam - mne sa zacala lupat uz po menej nez mesiaci a pokracuje v tom dodnes. A pod chromom je biely plast - proste otrasHonza píše:Na kolik přijde nová chromová lišta či maska na 2107 na Slovensku?
Chrom
Moderátor: Moderátoři
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
U nás nová maska 1320 kč... Dík DrobkuMajo píše:predna maska chromova 2107 - 1450Sk. Ale neodporucam - mne sa zacala lupat uz po menej nez mesiaci a pokracuje v tom dodnes. A pod chromom je biely plast - proste otrasHonza píše:Na kolik přijde nová chromová lišta či maska na 2107 na Slovensku?
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
-
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz jsme u toho chromovani, da se ti chromovym srejem nastrikat i paraboly ve svetlech?Ta puvodni vrstva jde dolu mokrym hadrem.Jde mi ale hlavne o to jestli ten sprej vydrzi tu teplotu zarovky.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
-
Já mám s chrom sprayem jen ty nejhorší zkušenosti.Neudrželo se mi to ani normálně na masce,ať už s přelakováním bezbarvým lakem nebo bez.Jednu zrezlou parabolu jsem přetřel z části stříbrným Hammeritem a rozdíl ve svítivosti jsem nezaznamenal.Ale není to ono,to samozřejmě...no ale teplotám to odolává suverénně a aspoň to tolik nerezne,možná by stálo za zvážení,jestli nepoužít něco takového jako základ....Ondra 07 píše:Kdyz jsme u toho chromovani, da se ti chromovym srejem nastrikat i paraboly ve svetlech?Ta puvodni vrstva jde dolu mokrym hadrem.Jde mi ale hlavne o to jestli ten sprej vydrzi tu teplotu zarovky.
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Jenom si to trochu ujasnim.Takze chromovej spray ne,mimochodem ten se nesmi prelakovavat lakem a pod nej musi prijit zaklad.Takze doporucujes stribrnej Hammerite (ten se dava primo na kov).
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
-
Ten Hammerite má dvě výhody:odolává teplu(natírám s tim i vejfuk a taky to pár měsíců vydrží,na tlumičích bez problémů) a navíc neznám lepší barvu s protikorozním účinkem.Mě ta parabola normálně vyrezla,ale protože tyhle od Autopalu se nedají sehnat,musel jsem provizorně asi rok jezdit na tu starou co jsem natřel(z cca 1/3) a ani se to nehlo a jak řikám,svítilo to normálně...ale upřimně,nejlepší je koupit novou optickou vložku,tohle je takové provizorní řešení...na technickou bych s tím nejel,ačkoliv,voni budou buzerovat i tak,to je jasný...Ondra 07 píše:Takze doporucujes stribrnej Hammerite (ten se dava primo na kov).
Na tu barvu pozor. Tohle o ni pisou na Skoda Techwebu:
Barva známá jako "Hamerit". Nenechte se zmást reklamou. Sice možná ušetříte za základní nátěr, ale jakmile tuto barvu nanesete na rez, tak je ouvej. Ale to vy už nepoznáte, protože tato barva umí udělat ochranný "krunýř". A ten, jak jsem se dopátral, má strukturu mřížky, tudíž je porézní. A tak vám to pod nátěrem hnije a vy o tom nevíte, protože tato barva vypadá i po 3 letech jako nový nátěr. Proto pokud "Hamerit", tak dodržujte stejného postupu, jako kdybyste měli "klasickou základovku". Druhá věc je, jestli se vám to za ty prachy vyplatí.
Barva známá jako "Hamerit". Nenechte se zmást reklamou. Sice možná ušetříte za základní nátěr, ale jakmile tuto barvu nanesete na rez, tak je ouvej. Ale to vy už nepoznáte, protože tato barva umí udělat ochranný "krunýř". A ten, jak jsem se dopátral, má strukturu mřížky, tudíž je porézní. A tak vám to pod nátěrem hnije a vy o tom nevíte, protože tato barva vypadá i po 3 letech jako nový nátěr. Proto pokud "Hamerit", tak dodržujte stejného postupu, jako kdybyste měli "klasickou základovku". Druhá věc je, jestli se vám to za ty prachy vyplatí.
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
-
Vida,to jsem nevěděl,jenže já nikdy na rez nenatírám,na spodku(nebo spíš na tom co zněj zbylo) jedině nejdřív s odrezovačem a navíc nanáším tak 2 až tři vrstvy a neni problém ani když se do toho rejpe po letech šroubovákem.Off topic:přední náprava nastříkaná rezistinem car -vydrželo to asi 3 měsíce.Hammerite:cca rok a jako bych to natřel včera...
No jenom jsem zkopiroval, co tam pisou. Nijak jsem tu informaci neoveroval. Sam o tom nic nevim. Tou barvou jsem natiral neco na aute jen jednou. Pracovalo se mi s tim dost spatne. Pomalu to schlo a porad to stejkalo. A po naneseni dalsi vrstvy se to zkrabati. Na druhou stranu, kdyz jsem si s tim vyhral, tak to po zaschnuti vypadalo moc pekne. Trvanlivost jsem neoveril, protoze to auto uz nemam. Stejne je asi nejlepsi obrousit co se da, pak odrezovac a na to klasickou zakladovku.Nulašestka píše:Vida,to jsem nevěděl,jenže já nikdy na rez nenatírám,na spodku(nebo spíš na tom co zněj zbylo) jedině nejdřív s odrezovačem a navíc nanáším tak 2 až tři vrstvy a neni problém ani když se do toho rejpe po letech šroubovákem.Off topic:přední náprava nastříkaná rezistinem car -vydrželo to asi 3 měsíce.Hammerite:cca rok a jako bych to natřel včera...
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
to o tom Hammerite sme uz riesili davnejsie, ze to asi bude tak, ze sa pokazili. Kamarat ma konstrukcie natrete Hammeritom 12 rokov a su ako nove, vtedy ich natieral, ze sa mu skoro hrdza olupovala. Ale teraz za vela uz nestoji... "vylepsili ho"
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4