Prepáčte mi, vôbec nebolo času sa sem dostať takže sem hodím nejaký "update"
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
to VFTS je robené z 2107 s ktorou som začínal jazdiť nejaké tie preteky...prestavba trvala asi 2 roky podľa toho ako boli peniaze na veci...začalo to pravdaže vyváraním a odstraňovaním hrdze, menili sa komplet celé predné nosníky, potom sa zosilnila celá kasňa, vovaril sa ochranný rám podľa prílohy J. Motor je zatial 1500vka z upravenou hlavou (leštené kanály), je tam 316-stupňová ostrá vačka z maďarska, dva karburátory weber 40, odľahčený zotrvák aj remenice, výfukové zvody vfts a ešte nejaké maličkosti....ďalej podvozok je ešte nedoriešený, v predu sú predĺžené ramená o 30mm + 3 cm podložky na štiftoch a vzadu len podložky 5 cm....pružiny sú zatiaľ origo skrátené, vpredu tlmiče z Nivy (zn. Gabriel) a vzadu z mitsubishi pajero + tvrdé silentbloky...časom chcem dať do predu pružiny z nivy a tlmiče Bilstein
inak zadná náprava je z kotúčmi (asi fiat 125) a je tam samosvorný diferencál Torsen. Mám stým už odjazdené pár minirally tu u nás a je to paráda dá sa stým dobre zajazdiť a stále je to konkurencie schopné auto
...pridám aj nejaký album z viacerými fotkami hneď ako sa mi to podarí hodiť na web. P.S. tu je pár fotiek čo mám v pc, neskôr to ešte podrobnejšie pofotím
http://grov3.rajce.idnes.cz/VFTS/