Diky za info.
Moderátor: Moderátoři
Asi ano. Na co nejnižším kmitočtu - cca 600 kHz (naladit mezi stanice), hlasitost naplno a pomalu přibližovat asi z 1m k běžícímu motoru (s otevřenou kapotou) .Mělo by se ozvat výrazné "lupání" v reproduktoru v rytmu otáček motoru.Pokud se neozve při startování a zablokovaném IMO, pak IMO vypíná zapalování (nezkoušel jsem, ale určitě vypíná vstřiky). Pak je ještě další možnost, kterou jsem zde popisoval a sice startování s plně sešlápnutým akcelerátorem, kdy se provádí "výplach" ulitého motoru vzduchem a je vypnuto zapalování i vstřiky (platí pro ŘJ M7.0xx).zelvotron píše:Dlouhé vlny jsou problém, střední by nestačily?
cerveny neni rezervni. cerveny je neco jak master key, ktery slouzi pro ruzne servisni operace s imobilizerem a nelze ho pouzit ke klasickemu odemceni imobilizeru. klic k imobilizeru je tvarove jako cerveny, ale je cerny.Mirec209 píše:vie mi niekto poradit ako odpojim ten imobilizer? alebo ma niekto nejaku schemu? ked prilozim imobilizer tak nereaguje,ked dam rezervny - cerveny tak sa rozblika a opat nic...potocim klucikom motor zacne iba chytat..ale cerpadlo nechce ist...vie mi niekto poradit?dakujem