Poraďte mi který mám spojit. Nový čidlo se mi kupovat nechce, protože stojí 2300 kč.
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Moderátor: Moderátoři
Zítra bohatě stačíDrobek81 píše:Takze barvy by sedeli, akorat ze nejsem v pracovnim tak sem pod to jen tak lehl...To by chtelo vice mista abych poznal kterej kam jde, je to spinavy a tezko se to pozna...No jestli to nebude vedet Luda Musil tak pod to lehnu a rozpojim abych vedel...Staci doufam zitra
Ne. Příručka leží v sektoru S4 (skříň za mnou) Všechny sektory vč. popelníku jsou obsazeny nějakými nesmyslnými papíry - pravděpodobně má práceWolf píše:Ludku, myslim, ze ty barvy jsou popsany v prirucce, ale nemam ji pri ruce, jsi na tom podobne nebo ti lezi na stole v sektoru A1? W.
V te prirucce to neni, uz sem koukal vcera...pod autem se to na houby zjistuje, nevim kterej je kterej...Se mi to nepodarilo rozpojit, budu muset pouzit silu...No kazdopadne vydrzte:-)Luděk Musil píše:Ne. Příručka leží v sektoru S4 (skříň za mnou) Všechny sektory vč. popelníku jsou obsazeny nějakými nesmyslnými papíry - pravděpodobně má práceWolf píše:Ludku, myslim, ze ty barvy jsou popsany v prirucce, ale nemam ji pri ruce, jsi na tom podobne nebo ti lezi na stole v sektoru A1? W.
![]()
.
Koukám do příručky jak běžné, tak vstřikování, nic nenacházím.
Teď jsem sice něco našel: http://www.tuning.cz/ladaauto/t_el_2121/nivaeli.jpg , ale to problém asi neřeší - položka 11 - snímač rychlosti je stejně namalován jako "jeden" (i když tři, růžovo-černý, zelený a hnědý) kabel od snímače do ŘJ. L.