dik za rady, budem sa nimi riadit, urcite chcem faceliftovany hatchback s montazou lpg, ak by bola cena okolo 1000-1200 euro, tak by to bolo super, ja rocne mam najazdenych okolo 23tis. km, cize navratnost do 1 a pol roka, termin objednavky este neviem, najvprv musim dohodnut a vyskusat + som zvedavy, aka verzia dojde valdovi1971 a s exluzivitou pocitamB737500 píše:No tak to si počul asi odo mňa , keď chceš ísť do Lady v KE musíš sa "objednať" a dohodnúť sa s nimi lebo keď tam prídeš len tak tak riskuješ že ti tam ukážu Prioru len tak cez plot alebo na obrázkusarusian píše:sorka, asi som tom blbo napisal, proste som chcel vediet, aka sirka v cm je na zadnych sedadlach /priblizne vo vyske laktov/ kedze nemam prioru /uvazujem o kupe/ a skor stretnem na ulici ferrari /fak som videl minule v KE/, alebo porsche, tak nemam predstavu, napr. podla testu kalina ma sirku 144cm, logan 142cm, sice najblizsi autosalon lady je v KE, ale cital som niekde tu na fore, ze tam nic vystavene nemaju, takze ci by nebol niekto ochotny to odmerat- este doplnim - potrebujem dozadu dat 2 autosedacky + stihlu manzelku
A keď tam pôjdeš tak si všetko preštuduj na intenete a na veľa sa ich nepýtaj oni totiž nemajú predstavu o výbavách ani o facelifte (to mi povedal až sám Belovsov cez telefón zatial čo si tam jedna pilnikovala nechty ) , o jedinoim o čom sa s nimi môžeš baviť je cena tam ti nevedomky už kalkulujú cenu na faktúru keď vôjdeš do budovy (je to taká veľká opustená budova v strede areálu a Sídlia úplne hore )
![]()
Takže keď sa tam už dostaneš radim ti vyskušaj si všetko a pozri si všetko nebude im to vadiť , reálneho zákazníka majú cca raz za týždeň ....
Hneď oproti budove je ich servis , tam ti to urobia za pár šupou a záruka nepadá . Ja mám 196cm a do priory sa zmestím(zázrak) v 0 takže priestor nie je problém . Výhoda u priory je podvozok ktorí je určený na Ruské cesty takže budeš mať v aute takí komfort pri prechode jamou ako v Landcruisery . LPG lada ešte nemá v ponuke ale počítaj s cenou cca + 1000€ to je priemerna cena montáže LPG by malo byť tak do septembra určitePriora je fajn a pokial niesi náročný na detaily bude sa ti Priora páčiť . Osobne preferujem Hatchback viac do toho naložíš než do sedanu má lepšie jazdné vlastnosti než Kombi a celkovo vyzerá asi najlepšie . Jednoznačne žiadaj Facelift keby si sa rozhodol tam bude už vychytených veľa múch . A posledné + ktoré ti vie ponúknuť iba Lada ,Ferrari a Aston Martin tj. Exkluzivita lebo nových lád bohužial po slovensku jazdí dosť málo a
asi každý kto nejakú má je v tomto klube![]()
Keby si mal nejaké otázky kludne sa informuj tu určite sa niekto nájde a pomôže .
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)