Tak to je slovo do pranice.Majo píše: aha, tak to radsej rovno poviem, ze nazorna ukazka sa bude robit na tom dobrovolnikovi co sa prihlasi ako prvy. Dalsi mozu odkukavat a robit si to sami![]()
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátor: Moderátoři
Tak to tě beru za slovo.Majo píše:no vidim, ze je to nutne predviest na zraze, tak prosim, ak niekto planuje robit vymenu zadnych pruzin, nech si to necha na zraz. Bude to nazorna ukazka, nech to nie je len tak pre srandu.
A viete kde ste urobili zakladnu chybu? Ze ste sa snazili vytiahnut strunu odvrchu a dolu ste ju nechali zalozenu. Ono to totiz takmer same vyskoci dole z misky a potom sa da vytiahnut pekne dodola. A opacnom poradi nahodit novu
Já bych měl zájem. Na tuhle úpravu se už delší dobu chystám.Majo píše:aha, tak to radsej rovno poviem, ze nazorna ukazka sa bude robit na tom dobrovolnikovi co sa prihlasi ako prvy. Dalsi mozu odkukavat a robit si to samiCtirad Vyskočil píše:Já bych to tu moc nahlas nekřičel.Abys pak celou Bechyni neměnil zadní péra a na jízdu zručnosti nemrknul jen tak z dálky.
![]()
![]()
![]()
![]()
Aby som zas nekukal na Mysove stranky, ze wow, aj toto tam bolo?!? To zrejme ked som lezal pod autom
ok, tak tu mame vitazaPšenda píše:[Já bych měl zájem. Na tuhle úpravu se už delší dobu chystám.
psenda ja som tu rovnako a dokonca aj vnimam!Pšenda píše:Aha, já jsem v práci od šesti a teď mám teprve trochu času, takže nějak moc nevnímám. Takže tu první odpověď stornuju.Myso píše:paja narazal na podpis VAZ 21037
To označení mě napadlo, když tam mám 1700