Tak to je slovo do pranice. To jsem zvědavej,kdo to vyhraje.Majo píše: aha, tak to radsej rovno poviem, ze nazorna ukazka sa bude robit na tom dobrovolnikovi co sa prihlasi ako prvy. Dalsi mozu odkukavat a robit si to sami
Výměna Pér.
Moderátor: Moderátoři
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Tak to tě beru za slovo.Majo píše:no vidim, ze je to nutne predviest na zraze, tak prosim, ak niekto planuje robit vymenu zadnych pruzin, nech si to necha na zraz. Bude to nazorna ukazka, nech to nie je len tak pre srandu.
A viete kde ste urobili zakladnu chybu? Ze ste sa snazili vytiahnut strunu odvrchu a dolu ste ju nechali zalozenu. Ono to totiz takmer same vyskoci dole z misky a potom sa da vytiahnut pekne dodola. A opacnom poradi nahodit novu
Rád se přiučím.
Hlavně at se někdo přihlásí protože já je nové už mám
Já bych měl zájem. Na tuhle úpravu se už delší dobu chystám.Majo píše:aha, tak to radsej rovno poviem, ze nazorna ukazka sa bude robit na tom dobrovolnikovi co sa prihlasi ako prvy. Dalsi mozu odkukavat a robit si to samiCtirad Vyskočil píše:Já bych to tu moc nahlas nekřičel. Abys pak celou Bechyni neměnil zadní péra a na jízdu zručnosti nemrknul jen tak z dálky.
Aby som zas nekukal na Mysove stranky, ze wow, aj toto tam bolo?!? To zrejme ked som lezal pod autom
Ford Sierra 2.9i V6 Manuál Ghia - 150 koní a jede to šíleně, jak jinak než na LPG
ok, tak tu mame vitazaPšenda píše:[Já bych měl zájem. Na tuhle úpravu se už delší dobu chystám.
zozen si teda nove pruziny, vsetko ostatne zariadim ja. Zdvihak, stojany i naradie...
Naposledy upravil(a) Majo dne úte led 31, 2006 22:21, celkem upraveno 1 x.
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
psenda ja som tu rovnako a dokonca aj vnimam!Pšenda píše:Aha, já jsem v práci od šesti a teď mám teprve trochu času, takže nějak moc nevnímám. Takže tu první odpověď stornuju.Myso píše:paja narazal na podpis VAZ 21037
To označení mě napadlo, když tam mám 1700
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
- Křečík Barbuška
Ačkoliv jsem se zařekl, že tuhle zimu nebudu šaškovat pro pobavení sousedů na parkovišti, nedalo mi to. Auto vyheveroval a zjistil, že osazená pružina má cca 36cm, oproti 45cm dle literatury tj. 9cm je zmáčklých a to je trošku problém, zkusmo jsem to zkusil páčit a možná by to šlo svrhnout na jednu stranu. Největší sobotní chybou asi bylo, že jsme neměly povolený ten tlumič. Majo o kolik náprava sjede ještě dolů, když se ten tlumič oddělá?
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107