Už to zase začíná - zastavil jsem dofoukat kola na benzínce, za mnou zastavila blondýnka s klukem, něco jí tam řešil s autem, a jak jsem pak couval ven, vůbec ho neposlouchala a vykřikovala něco o tom, že "takovou měl dědeček, ale modrou!"

Fascinuje mě kufr, objemově je cca jako Kaliny, ale strašně dobře se do něj skládá a z něj vyndavá ...
Jdu se podívat na ten diferák, olej jsem kdysi měnil, tak doufám, že tam je, ale taky mě to napadlo ... jinak ložiska jsem kdysi už taky nasyslil, ale rád bych se už věnoval taky baráku, ne jen pořád autům ...
Pomalu zrychlujeme, na 130 si už sáhla, jak se dostane na 90, tak pak to jede snadno hned přes 110, tak musím sundavat nohu z plynu ...
Neumím se rozjíždět, spojka zabírá nízko a plynule, "nezacvakne" jako u Kaliny, a je třeba hlídat plyn, zvlášť když je to studený.
Zkraje mi přišlo, že to trochu plave, ale to bylo jen nezvykem, že se důsledně brzdí před zatáčkou a v zatáčce se už drtí plyn (s citem)

Zatím se pořád trochu bojím předjíždět, ale když je dost volno, prostě jedu ... ironie byla, když se mi jakýsi exot s oktávkou pokoušel v pátek dokazovat, že mu to jede líp ... no jede, a? Taky má 2x větší motor ... Povíme si v zimě
Každopádně černošínské serpentýny prosvištěla za tři v půl kopce 90 a pak pěkně na čtyřku udržet až nahoru, což bych řekl, že je odpovídající ...
Jdu ještě napravit zadní nárazník, nasadil jsem ho bez těch vložek, neměl jsem dost dlouhé šrouby, takže je nalepenej na blatníku ... a hlodá ...
Budu muset aktualizovat fotky

Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).