Niva - kohout topeni
Moderátor: Moderátoři
Niva - kohout topeni
zdar lidi na Nive 1,7 me zacal tect kohout topeni neda sa to nejak pretesnit? nebo mam dat zrovna druhy ? dik za rady
Re: Lada Niva 1,7 tece kohout topeni
no to teda nevim estli je dobry napad si topit aj v lete pri 35 stupnoch
Lada Niva 1.7 SPI LPG 1998 Praktik
Lada 4x4 1.7 MPI 2017 Clasicc
Lada 4x4 1.7 MPI 2017 Clasicc
- Paťo Zvolen
- Kontaktovat uživatele:
Kolego asi bude vtipálek. To ťa xcem vidieť ako si topíš na cca 10 dňovom 3000km tripe v júli povedzme k Čiernemu moru a späť. Nexceš to s nami skúsiť ?? Ať poznáme hrdinu.Míra151 píše:dej druhej, já ho vyhodil uplně a topím si i v letě
Lada Niva 1.6 LPG - teraz pevne verím, že sa o ňu vzorne stará už nový majiteľ
Dacia Duster 4x4 vo výhľade
Paťo Zvolen píše:Kolego asi bude vtipálek. To ťa xcem vidieť ako si topíš na cca 10 dňovom 3000km tripe v júli povedzme k Čiernemu moru a späť. Nexceš to s nami skúsiť ?? Ať poznáme hrdinu.Míra151 píše:dej druhej, já ho vyhodil uplně a topím si i v letě
nejezdím 3000km ale 10km do práce a 10km zpět, zavřu přívod vzduchu do topení a stejně v letě jezdím s otevřeným oknem
Jinak jsem psal že si má koupit novej , nemá cenu opravovat , ale to asi nikdo nepochopil jak to tak pročítám
Pato, ja to tak mel taky na nivce
Mel jsem ventil stale zapnutej. Bal jsem se s nim hybat Jen jsem v lete prepnul druhou packou, aby nesel vzduch pres topeni.
Jestli si dobre pamatujes,,, nase prvni rumunsko bylo velmi teple . Jako ze bylo fakt vedro, hlavne pri ceste pres madarsko....
Mel jsem ventil stale zapnutej. Bal jsem se s nim hybat Jen jsem v lete prepnul druhou packou, aby nesel vzduch pres topeni.
Jestli si dobre pamatujes,,, nase prvni rumunsko bylo velmi teple . Jako ze bylo fakt vedro, hlavne pri ceste pres madarsko....
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Ventil topení - Niva 1.7i, r.v. 2004
Ahoj.
Při otevření mi nechutným způsobem teče ventil topení. Netuším, jestli jich tam není víc, je to ten vpravo pod palubní deskou.
Nevíte někdo, jestli je možné jej rozebrat a přetěsnit, nebo jestli je nutná rovnou výměna?
Díky za rady!
Při otevření mi nechutným způsobem teče ventil topení. Netuším, jestli jich tam není víc, je to ten vpravo pod palubní deskou.
Nevíte někdo, jestli je možné jej rozebrat a přetěsnit, nebo jestli je nutná rovnou výměna?
Díky za rady!
Re: Ventil topení - Niva 1.7i, r.v. 2004
Pokud je to řešeno stejně jako u klasiky (na 95% ano), tak je tam jen jeden. Při jeho ceně 180 Kč s ním nemá cenu cokoli dělat.
EDIT: Myslím tím opravu - výměna cenu samozřejmě má
EDIT: Myslím tím opravu - výměna cenu samozřejmě má
Naposledy upravil(a) Marťas dne ned čer 10, 2012 15:39, celkem upraveno 1 x.
jj vpravo dole za poličkou, rovnou vyměnit,
já na něj, když mám v ruce silkal i stříknu trochu oleje, většinou před zimou, když dělám přípravu
já na něj, když mám v ruce silkal i stříknu trochu oleje, většinou před zimou, když dělám přípravu
®; Člen LKCS
- Paťo Zvolen
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím kolego,
Ja som obdobný problém absolvoval asi tak 2 mesiace dozadu a .........jednoznačne výmena - ja som tam NEmal ešte guľový, takže snáď teraz s novým guľovým to bude zas na nejakých 15r good ...
Ja som obdobný problém absolvoval asi tak 2 mesiace dozadu a .........jednoznačne výmena - ja som tam NEmal ešte guľový, takže snáď teraz s novým guľovým to bude zas na nejakých 15r good ...
Lada Niva 1.6 LPG - teraz pevne verím, že sa o ňu vzorne stará už nový majiteľ
Já to vyřešil takhle a mám to nadosmrti ....
Lada Niva 21217, Lada Niva 2121
Díky za rady.
Už jsem nový objednal. Tak snad do doby, než přijde, neumrzneme!
Už jsem nový objednal. Tak snad do doby, než přijde, neumrzneme!
Spotřeba je zase "výborná". Opět nefunguje vyhřívání lambdy,tak jezdíme za 14-15l.
Zítra snad dojde nová lambda, tak uvidíme. Ptal jsem se v Sadské na možnost rozdílných odporů lambdy dle výrobce, jak tu někdo psal. Prý se s tím ještě nikdy nesetkali. Doufám, že to už konečně bude jezdit jako dřív.
Zítra snad dojde nová lambda, tak uvidíme. Ptal jsem se v Sadské na možnost rozdílných odporů lambdy dle výrobce, jak tu někdo psal. Prý se s tím ještě nikdy nesetkali. Doufám, že to už konečně bude jezdit jako dřív.