ty chceš aby ťa vyhodil von oknom za jazdy a ešte vo vzduchu do rici nakopal?Majo píše:oprasim staru lyziarsku kuklu a niekto ti ukradne batoh

Moderátor: Moderátoři
ty chceš aby ťa vyhodil von oknom za jazdy a ešte vo vzduchu do rici nakopal?Majo píše:oprasim staru lyziarsku kuklu a niekto ti ukradne batoh

ale ak tam niekto vidí čidlo fáz, tak by to malo byť E3. Aspon podla katalogu ND to tak je.
 ale ak tam niekto vidí čidlo fáz, tak by to malo byť E3. Aspon podla katalogu ND to tak je.
 Mne ako študentovi ekonómie - štatistiky slovo delič moc nevraví, ale zhruba asi viem o čo ide, len neviem, či si to predstavujem správne. Pokial áno, tak tie rezistory majú byť spojené za sebou (v sérii), najprv 10k a potom 1k. "Za" týmito rezistormi by sa malo objaviť 454,5mV ak dobre počítam.
 Mne ako študentovi ekonómie - štatistiky slovo delič moc nevraví, ale zhruba asi viem o čo ide, len neviem, či si to predstavujem správne. Pokial áno, tak tie rezistory majú byť spojené za sebou (v sérii), najprv 10k a potom 1k. "Za" týmito rezistormi by sa malo objaviť 454,5mV ak dobre počítam. Máš to u mňa. RJ je 2112-1411020-50. Schému som našiel len pre 21124-......
 Máš to u mňa. RJ je 2112-1411020-50. Schému som našiel len pre 21124-......