Sice jsem na 810 sem tam zabrblal, ale to jsem netušil, že tento stroj někdo dokáže ještě více dojebat (slušnější výraz mne nenapadá) , než byl původně.
Pro cestujícího je to katastrofa, více než polovina souprav jezdících u nás jsou v otřesném stavu. Nefunkční informační systém, když už funguje tak je hlasitost hlášení taková, že ono šeptání v šíleném lomozu stroje není slyšet, nebo naopak řve tak, že člověku píchá v uších, 90% souprav je soustavně přetopeno a to tak, že se člověk i v tričku potí - jediné místo, kde je relativně snesitelně je ten krajní depresivní oddílek.
O čistotě netřeba mluvit, sedačky z nichž čpí moč, záclonky, které mají konce černé, že se z toho zvedá žaludek. Navzdor svému relativnímu mládí lino v některých místech prošlapnáno či u deklu na podlaze oloupané a přitlučené větším množstvím hřebíků různého typu a velikosti.
Interiérové dveře, které mají zapadlou západku, tudíž nedržící v zavřené poloze a celou cestu třískající sem a tam.
Také výhled z některých sedaček do sloupku a do umorousaných záclonek je půvabný.
Nevím čím to ,ale prostě se mi ty Regíny hnusí čím dál více. A na soupravičky 810+012 začínám v dobrém vzpomínat čím dál častěji. A není to zase tak dlouho co tu nejezdí, abych si je nějak idealizoval.
Jo, to byly časy.......
http://fotoalba.centrum.cz/original.php ... 54&psize=1