To znamena dlouhe prkno - sbihavost(popripade provazek). Vodovaha - odklon
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátor: Moderátoři
Nie, neni to nevyhnutne, len to neni uplne od veci, ked mas rovnaky rejd do oboch stran. To by na geometrii urcite nerobili, to by si musel spravit sam este pred geo... Teraz uz fakt len to, co pise Petr. Ak ho zaaretovali, tak bud zle, alebo je niekde vola, ale to by si citil. A nemyslim, ze to ze je volant nakrivo, je dovod menit cokolvek, pokial to fakt nema volu. Ak ho silou mocou chces na stred, sprav to s tymi spojovackami...mdok1 píše:Čiže, dôležitá je poloha "volantu" v strede v domčeku, nie reálne volant v strede v kabíne.. dobre som to pochopil? Dobre, už mi len povedz, ako mám zistiť reálnu stredovú polohu volantu v domčeku, aby som im to vedel vysvetliť pri geometrii..oni údajne aj aretovali volant, ale ako píšeš, neznamená to, že v skutočnej stredovej polohe.. ja som si myslel, že je treba meniť domček
Jednu stranu skrat o 1 otacku, druhu predlzi o otáčku. Ak sa volant za jazdy posunie do spravnej strany, potom pokračuj, kým to nebude podla tvojich predstav. Ak sa poloha volantu zmeni do opacnej strany, tak tam kde si skracoval, tak predlzi a opačne.Petr HC píše: Pokud to někdo umíte vysvětlit více "polopaticky", zkuste to.
Ale dávám za pravdu Corymu.
Děje se to, že nemají pracovat v autodílně, ale mají stát na pracáku ve frontě na příspěvky v nezaměstnanosti.mdok1 píše: ...keď s tým nepohli 2 mechanici pri 2 geometriách, jeden dokonca z Lady, tak ma to začalo zaujímať, že čo sa deje...